stoner Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jedna koleżanka żali się drugiej:- Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu.- Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku!Minęły dwa dni:- Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.- Coś ty? Nie zadziałało?- Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, wpieprzył całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suki, Kowalskiej z trzeciego pietra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Musiałem dziś usunąć kilka wypowiedzi. Proszę DOKŁADNIE zapoznać się z regulaminem jerkbait.pl - za naruszanie regulaminu, również w tym temacie, będą wyciągane konsekwencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ktoś tak już łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jozi już mi zimno od samego patrzenia .A tak ktoś łowił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jozi już mi zimno od samego patrzenia .A tak ktoś łowił ? A ponoć takie te mullety trudne do zlowienia :D Musze tylko duży hak streamerowy i ukręcić imitację bagietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 http://www.sadistic.pl/jak-strzelac-jak-czarnuch-vt191654.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marviz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gdzie byłem gdy GoogleCar robił zdjęcia do streetview? Oczywiście na rybach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 W Płaskiej beze mnie?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 "Przyszłość" Polski http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wNBc8xIht-U#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 MASAKRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no to coś na rozluźnienie.. . zwieraczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no to coś na rozluźnienie.. . zwieraczy sorry... ale dawno takiego gó...na nie widziałem no ale ja chyba za stary na niektóre rzeczy jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/04/8fb3e0e9121f316c119a65abf14082a6_original.jpg?1366809570 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Niezłe,nic więcej nie powiem he he. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/04/8fb3e0e9121f316c119a65abf14082a6_original.jpg?1366809570Przerabiali my to z 500 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 10 rzeczy, których nie powinieneś robić na weselu . https://www.youtube.com/watch?v=xE3pgvdsLqk&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Przerabiali my to z 500 razy ooo a ja pierwyj raz ...kolega mi dzisiaj wysłał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dwa małżeństwa spotkały się na małym przyjęciu w domku letniskowym. Po udanej kolacji jeden z facetów zaproponował drugiemu, by zamienili się na noc żonami, Drugi pomyślał: "a co tam, moja i tak ma okres" i zgodzili się. Mężczyźni uzgodnili jeszcze, że przy śniadaniu, pukając w słoik z dźemem, dadzą sobie tajemne znaki, ile razy każdy z nich miał żonę kolegi. Nazajutrz rano pierwszy z uśmiechniętą twarzą stuknął łyżeczką w słoik z dźemem dwa razy. Drugi stuknął raz w słoik z dźemem, a po chwili wahania jeszcze dwa razy w słoik z nutellą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Fuj :-).Ale cóż...takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ile czasu może stać pasztet??..... Nawet całą dyskotekę.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Zły mnie podkusił by o tym pasztecie opowiedzieć swojej lepszej połowie, niestety zbyt dużą przerwę przed puentą zrobiłem, co wykorzystała by dać mi lekcję, długą dość, na temat przechowywania żywności a pasztetów w szczególności.Poznałem, wbrew własnej woli, spore, jak się okazuje, różnice pomiędzy pasztetami domowymi a kupnymi, doświadczyłem brutalnego gwałtu informacjami o temperaturach, konsystencjach, właściwościach tego, skądinąd pysznego produktu.Gdy nastał moment przerwy, na oklaski i pochwały, za cały bogaty i zupełnie zbędny wykład …”całą dyskotekę”…wydusiłem z siebie, i co?Ano, okazało się, że ja i do mnie podobni również mogą być składnikiem pasztetu, wieprzowego oczywiście, szowinistycznego… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi