Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna koleżanka żali się drugiej:
- Mój Kazik jest ostatnio jakiś oziębły w sprawach seksu.
- Podmień mu w czasie kąpieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobiłam, to po wyjściu spod prysznica rzucił się na mnie, jak jakiś brytan, zaciągnął do łóżka i mało mnie na strzępy nie rozerwał w czasie stosunku!
Minęły dwa dni:
- Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów.
- Coś ty? Nie zadziałało?
- Zadziałało. Wyskoczył z łazienki, wpieprzył całą kiełbasę z lodówki, a jak mu zwróciłam uwagę, to ugryzł mnie w tyłek i poleciał do tej suki, Kowalskiej z trzeciego pietra...

• 2 tygodnie później...

Dwa małżeństwa spotkały się na małym przyjęciu w domku letniskowym. 
Po udanej kolacji jeden z facetów zaproponował drugiemu, by zamienili się na noc żonami, 
Drugi pomyślał: "a co tam, moja i tak ma okres" i zgodzili się. 
Mężczyźni uzgodnili jeszcze, że przy śniadaniu, pukając w słoik z dźemem, 
dadzą sobie tajemne znaki, ile razy każdy z nich miał żonę kolegi. 
Nazajutrz rano pierwszy z uśmiechniętą twarzą stuknął łyżeczką w słoik z dźemem dwa razy. 
Drugi stuknął raz w słoik z dźemem, a po chwili wahania jeszcze dwa razy w słoik z nutellą...

• Like 1

Zły mnie podkusił by o tym pasztecie opowiedzieć swojej lepszej połowie, niestety zbyt dużą przerwę przed puentą zrobiłem, co wykorzystała by dać mi lekcję, długą dość, na temat przechowywania żywności a pasztetów w szczególności.

Poznałem, wbrew własnej woli, spore, jak się okazuje, różnice pomiędzy pasztetami domowymi a kupnymi, doświadczyłem brutalnego gwałtu informacjami o temperaturach, konsystencjach, właściwościach tego, skądinąd pysznego produktu.

Gdy nastał moment przerwy, na oklaski i pochwały, za cały bogaty i zupełnie zbędny wykład …”całą dyskotekę”…wydusiłem z siebie, i co?

Ano, okazało się, że ja i do mnie podobni również mogą być składnikiem pasztetu, wieprzowego oczywiście, szowinistycznego…

• Like 3