fish28 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Nie przekonasz się czy było warto dopóki nie spróbujesz....nie było warto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 bleee dotarłem do momentu w kiblu i odpuściłem bo właśnie spożywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 To też jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Tomasz eS Nie grałeś czasem Skrzetuskiego w "Ogniem mieczem"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wcale bym się nie zdziwił, faceci z wąsem od dawna dzierżą prym w filmach akcji na niemal każdej szerokości geograficznej. http://www.youtube.com/watch?v=QUYa5aTdjfI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Co za hard core Bollywood rządzi, jak zaczął rozpinać pasek to myślałem, że na koniec jeszcze ich wybzyka .Wcale bym się nie zdziwił, faceci z wąsem od dawna dzierżą prym w filmach akcji na niemal każdej szerokości geograficznej. http://www.youtube.com/watch?v=QUYa5aTdjfI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Przychodzi smok na leśną polanę ze zwierzętami i pyta:- Nazwisko?- Niedźwiedź.- Smok: Wpisuję cię na moją listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem.- Nazwisko?...- Wilk.- Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cie zjem.- Nazwisko?- Zając.- Smok: Wpisuję cię na listę. Jutro stawisz się tu na polanie i cię zjem.- Zając: A można nie przychodzić?- Smok: Można, wykreślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 @kielbasa99, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Przychodzi Warszawiak do pubu :-whisky poproszę !-z lodem?-bez loda hahahahahaha-a słomke Panu podać czy z butów szanowny Pan sobie wyjmie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 20 Czerwca 2013 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 bleee dotarłem do momentu w kiblu i odpuściłem bo właśnie spożywam Jesteś obrzydliwy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Wcale bym się nie zdziwił, faceci z wąsem od dawna dzierżą prym w filmach akcji na niemal każdej szerokości geograficznej. http://www.youtube.com/watch?v=QUYa5aTdjfI W podobnym klimacie, tylko dużo bardziej absurdalne http://www.youtube.com/watch?v=7yBnl_krN_U Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Włóczykij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Z tego co pamiętam,to jak kobita była chętna ,to piach na plaży nie był żadną przeszkodą............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Piach nie, ale zawsze miało się wrażenie, że jednak nie jesteśmy sami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 yyyyyyyy w dzień to ja na plaży kiedyś nie bywałem wcale ,bo i po co? A teraz jak jestem ,to tylko po to, by nauczyć Tofikównę pływać.....bo przecież obce baby w bikini widziałem ,a i te bez niego też widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja w nocy się boję, nasze plaże pięknie obsadzone kwiatem stołecznych akademików żeńskich w dzień, nocą stają się miejscem schadzek dla kochających inaczej, strach pomyśleć co może się stać gdy normalnemu facetowi telefon upadanie, but się rozwiąże...Lepiej siedzieć na j.pl w cafe, tutaj mi co najwyżej PNS grozi... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 właściwie tak,i mi k@%a uciekło co miałem napisać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) - Jasiu do tablicy!- Spier*alaj!- Co powiedziałeś?- Spier*alaj!- Do dyrektora!- Nie pójdę do niego, bo mu śmierdzą nogi.- Ach, ty gówniarzu!Wzięła go za fraki i prowadzi do gabinetu dyrektora.- Panie dyrektorze, ten gówniarz mówi do mnie żebym spier*alała, a o panu, że śmierdzą panu nogi!- Ach, ty szczeniaku! - krzyczy dyrektor mocno wkurzony. - Dawaj numer do ojca!- Nie dam.- Dawaj!Wreszcie udało się dyrektorowi wyszarpać numer do ojca i dzwoni... Odzywa się automatyczna sekretarka:- Tu gabinet pana ministra. Prosimy zostawić wiadomość.Nauczycielka przestraszona patrzy na dyrektora, on na nią, wreszcie nauczycielka pyta:- No i co robimy, panie dyrektorze?- Ja idę umyć nogi, a pani niech spier*ala... ____________________________________ Umarł banknot 200 zlotowy. Przychodzi do nieba i Bóg, w swej wielkiej dobroci mówi mu:- Do piekła! Zasmucony banknot udaje się do kotła piekielnego, z którego widzi, jakby było wspaniale w niebie... Umarł banknot 100 zlotowy. Pan Bóg znów go do piekła wysyła. Umarł banknot 50 zlotowy. I znów do piekła. Podobnie z dwudziestozłotowym i dziesięciozłotowym. Umarła pięciozłotówka, ale i ona trafiła do piekła, tak jak i dwuzłotówka, i złotówka. Gdy przed Panem Bogiem stanęłam pięćdziesięciogroszówka, ten uradowany wziął ją do siebie i po prawicy posadził. Inne nominały zaczęły krzyczeć:- Dlaczego on jest z tobą Panie, a my nie?A Pan Bóg popatrzył na nich i zapytał:- A kiedy ja was ostatni raz w kościele widziałem? Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Wojtek B. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jak już ruszymy na łowy, pamiętajmy o tym, że zawsze mogą one się skończyć nieoczekiwanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Klientka podczas rozmowy z konsultantem firmy telekomunikacyjnej dowiaduje się, że dostała promocyjne 120 min na rozmowy - i pyta; - czy mogę wykorzystać te minuty wciągu miesiąca ?- oczywiście proszę pani.- a wciągu tygodnia ?- tak, jak najbardziej.- a w jeden dzień również mogę ?- tak może pani.- a w godzinę ?- nie- dlaczego ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pewien gospodarz na Kociewiu chciał kupić krowę. Doradzono mu, że najlepsze krowy są w Elblągu. Udał się więc do rzeczonego miasta i nabył stosowne zwierzę. Ale jak to dobry gospodarz, zapragnął, aby krowa dała dorodny przychówek. Zaprowadził krowę do weterynarza, doprowadzono buhaja. Ale krowa nijak nie ma ochoty na "zbliżenie". Wierzga, kopie, odwraca się bokiem.Na to weterynarz spojrzał raz na krowę, raz na gospodarze i mówi:- Panie ! Ta krowa jest z Elbląga.- Rzeczywiście. A po czym Pan doktor poznał ?- Panie !!! Ja mam żonę z Elbląg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 @gadget - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi