Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Pewna para świeżo po ślubie. 
Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze. 
- Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo. 
- A dokąd idziesz misiaczku? 
- Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko. 
- Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw. 
Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku, ale w barze, no wiesz, te kufle.. 
- Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu. Proszę. 
Mąż blady z wrażenia nie daje za wygraną; 
- No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki, nie będę długo obiecuję. 
- Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki. 
- Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język.. 
- Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to k**ewskie piwo, z jeba*ego kufla, żryj pier**lone przystawki Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie k**wa nie wyjdziesz! Pojąłeś skur**synu?

• Like 8

Tak to się właśnie kończy... ;)

Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze. 
- Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw. 
- No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki, nie będę długo obiecuję. 
- Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki. 
- Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język.. 
- Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to k**ewskie piwo, z jeba*ego kufla, żryj pier**lone przystawki Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie k**wa nie wyjdziesz! Pojąłeś skur**synu?

Nasi dozgonni przyjaciele - Jankes , Niemiec i Rosjanin mają się zmierzyć z nietypowym wyzwaniem . Jak miłego niewatpliwie kotka skłonić do jedzenia chili ..

Jankes ukrył je pomiedzy plastrami wołowiny . Kotek łatwo się nie dał , a Ruski zakrzyczał - to niedozwolone oszustwo !!

Niemiec pożarł większość wołowiny z wyjatkiem plasterka , którym próbował przykryć chili , co kotek łatwo odkrył , a ten ze wschodu skwitował - hipokryta i złodziej !

Jako ostatni zawodnik  połknął resztę wołowiny , a całe chili wylądowało niezwłocznie pod kocim ogonem . Biedne kocię zapiszczało żałosnie ale też bez zwłoki wylizało porcyjkę do czysta . A na to nasz wielki , ruski brat zawołał do konkurentów  - Patrzcie ludzie i się uczcie ! Na ochotnika to zrobił , a nawet  z pieśnią na ustach .. ;) 

Prawie jak nasz Pan Premier ..   

• Like 1

Hehe, w sumie taka baba to skarb, można powiedzieć. Ciekawe jak długo utrzyma wybór piwa w lodówce i chłodzone kufle? Bo na asortyment przekleństw można zazwyczaj liczyć do końca. 

No to jest nas dwóch ,co najmniej,choć nie ukrywam że ja z kolei furiat jestem,i jakby w tey reklamówce nie było kompletu...........to bym kurde sam sobie pojechał do sklepu :blink:a opcja cichych dni też ma zaletę ,bo przecież kiedyś trzeba iść na ryby i meczyk zobaczyć bez zoobowiązań ;)

Edytowane przez tofik
  • Like 1

Jak o piwie, to o piwie.  B)

Żona mówi do męża:
- Tak dalej być nie może Musisz wybrać! Piwo albo ja!
Mąż myśli, myśli, w końcu pyta:
- A ile tego piwa?

Do baru wchodzą prezesi Żywca, Lecha i Tyskiego.
Każdy z nich siada przy osobnym stoliku.
Po kilku minutach przychodzi kelner do prezesa Tyskiego i pytając:
- Co podać?
- Oczywiście zimne Tyskie - odpowiada prezes Tyskiego
Następnie kelner podchodzi do prezesa Lecha:
- Co podać?
Na to prezes Lecha odpowiada:
- Oczywiście zimny Lech
Wreszcie kelner podchodzie do prezesa Żywca z tym samym pytaniem:
- Co podać?
Na to prezes Żywca odpowiada:
Poproszę zimną colę.
Na to prezesi Lecha i Tyskiego:
- Co ty głupi nie zamawiasz zimnego Żywca?
- Jak wy nie pijecie piwa to ja też nie - odpowiada prezes Żywca.

Mietek siedzi przy barze w londyńskim pubie
i pije jedenaste piwo. Przywołuje barmana:
- Proszę o jeszcze jedno piwo!
Kelner przynosi mu piwo zapominając tym razem o kartonowej podkładce.
- Dziękuję - mówi Mietek - a gdzie krakersik? 

Gość zamawia najpierw kufel ciemnego,
potem jasnego piwa, potem znowu ciemnego,
znowu jasnego i tak w kółko.
- Ile kufli piwa pan wypija dziennie? - pyta ktoś zdumiony.
- Od dwunastu do piętnastu.
- Takie ma pan pragnienie?
- Pragnienie? - dziwi się piwosz - Ja nie dopuszczam do tego, żeby mieć pragnienie!

Zdrówko!

post-47316-0-28391500-1375942272_thumb.jpg

• Like 2

Głupawka mnie jakaś dopadła przez te upały, to się podzielę, niech się szerzy...

- Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.

- Dlaczego kobieta ma w domu tak dużo do roboty? Śpi w nocy to i się jej zbiera...

- Wojsko uczy dyscypliny, wytrwałości, radzenia sobie ze stresem i działania w grupie. Ale przede wszystkim uczy, że po mydło należy kucać, a nie się schylać.

- Pinokio oszczędzał na wypalarkę do drewna. Od dawna marzył o tatuażu.

- Stara ludowa prawda - wyślij głupka po flaszkę to przyniesie jedną...

- Kobieta w ramach równouprawnienia może robić co zechce, byle było smaczne.

- Mózg jest zadziwiającym organem. Zaczyna już funkcjonować sekundy po tym jak obudzisz się rano i działa nieprzerwanie aż do chwili gdy znajdziesz się w pracy.

• Like 6

Dobry kumpel mówi do kumpla:
- Leszek, muszę ci coś ci wyznać.
- Tak?
- Przespałem się z twoją żoną.
- No i co z tego?
- Rozwiedź się z nią!
- Po co?
- Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się!
- Po co?
- Chłopie, pół miasta ją puka! Rozwiedź się!!!
- Po co?
- W kolejce się ustawiają, żeby ją pukać! Leszek, rozwiedź się!
- Po co? Żeby w kolejce stać?!

• Like 1

Ogrodnik miał niezwykle smaczne jabłka. I licznych amatorów, nocami podbierających co dojrzalsze owoce. Pilnował więc dniami i nocami, ale złodzieje zwykle uciekali, nim zdążył ich dopaść. Gdy więc którejś nocy przyłapał wreszcie jednego na drzewie, złapał go za klejnoty i krzyknął:

- Ktoś ty!

Cisza...

Wściekłość dodaje sił, więc ścisnął mocniej i krzyknął:

- Gadaj, ktoś ty, bo jajca ukręcę!

Cisza...

Przekręcił. Dał się słyszeć cichy głos:

- Ja-Siek...

- Jaki Jasiek!

- Nie-mo-wa...

• Like 3