piotro82 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Żona do męża:- Ach, jaki piękny dzień, aż się chce odetchnąć pełną piersią!- Trudno, oddychaj tym, co masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Trzech staruszków przechwala się, któremu bardziej trzęsą się ręce. Pierwszy mówi:- Mnie tak się trzęsą, że nie mogę utrzymać szklanki.Na to drugi:- Mnie tak się trzęsą, że nie mogę włożyć sztucznej szczęki.Na to, z miną zwycięzcy, odzywa się trzeci:- To wszystko nic... Mnie się tak trzęsą ręce, że wczoraj zanim oddałem mocz, miałem trzy orgazmy. Do klasztoru przychodzi nowy młody mnich. Starszy mnich oprowadza go po klasztorze i opowiada: - Tu jest biblioteka. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tylko nie w czwartek. Idą do sauny. - Tu jest nasza sauna. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tyko nie w czwartek. Idą do stołówki. - Tu jest nasza stołówka. Możesz tu przychodzić, kiedy zechcesz i jeść ile chcesz, tylko nie w czwartek. Obeszli cały klasztor i młody mnich dowiedział się, że wszędzie będzie mógł przychodzić, za wyjątkiem czwartku. Na koniec starszy mnich przyprowadza młodego na strych, a tam szafa. Stary mnich otwiera ją, a ze środka wystaje czyjaś d..a. - Tu jest d..a. Możesz tu przychodzić, kiedy zechcesz i robić co zechcesz, tylko nie w czwartek. - Wszystko super, ale dlaczego tych wszystkich rzeczy nie mogę robić akurat w czwartek? - Bo w czwartek masz dyżur w szafie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Tyrysy na mercedesy zamienili. Nawet rejestracje w kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Takie tam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Przychodzi facet do lekarza-okulisty, zdejmuje majtki i wypina tyłek na okulistę. - Panie, pan się chyba pomylił! Ja jestem lekarzem od oczu, a nie od odbytów. - Ja do pana, na pewno. Widzi pan tę czarną dziurkę pomiędzy pośladkami? - Widzę, no i co? - Wokół tej dziurki są takie czarne kręcone włoski. - No, widzę. - Na końcu tych włosków są takie brązowe kuleczki. - No widzę, ale co to ma wspólnego ze mną?! - No bo jak ciągnę za te kuleczki, to mi łzy z oczu lecą. Mały chłopczyk wraz z tatusiem znaleźli w lesie małego jeżyka. Leżał pod kępką trawy i drżał z zimna. Chłopczykowi zrobiło się żal jeżyka i poprosił tatusia, żeby go zabrali do domu. Tato się zgodził, i tak jeżyk zamieszkał u nich. Chłopczyk bardzo dbał o jeżyka, poił go mleczkiem i dawał mu najlepsze owoce. Jeżyk zajadał ze smakiem i nieraz, ku zdziwieniu chłopca, pomrukiwał z zadowoleniem. Na zimę jeżyk, jak to bywa wśród jeżyków, zapadł w zimowy sen. Na wiosnę jeżykowi urosły skrzydła, na czole wyrósł róg i odleciał przez niedomknięte okno. I wtedy już stało się jasne, że chłopczyk z tatusiem nie przynieśli z lasu jeżyka, tylko jakieś ch.. wie co. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze ciągle jestem wk....na. Wszystko i wszyscy mnie wk....ają, a najbardziej wk.....ia mnie to, że wszystko mnie wk....ia. Proszę mi pomóc. - Czy próbowała pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić? Może spacery po lesie, parku, pośród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie? Kontakt z przyrodą bardzo pomaga. - E tam, panie doktorze. Ptaki mnie wk....ją, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie. Nie, przyroda zdecydowanie mnie wk....ia. - To może inny sposób? Może kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce? - E tam, panie doktorze, tego tez próbowałam. Piana mnie wk.....ia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wk.....ia, zresztą każda muzyka mnie wk....ia. A ta nastrojowa najbardziej mnie wk...ia. No i te olejki zapachowe, to dopiero wk....ające! Kleją się, lepią, plamią. No właśnie, olejki najbardziej mnie wk....ją. - To może seks? Jak wygląda pani życie seksualne? - Seks? A co to takiego? - Nie wie pani co to seks? No dobrze, zaraz pani pokażę, proszę ze mną za parawan. Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, lekarski kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie ona mówi: - Panie doktorze, proszę się zdecydować: wkłada pan czy wyjmuje? Bo zaczyna mnie to wk....ać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) I co ? nie miał jaj na szybach ??? Co będzie nas wyzywał !!! Dobre!, (choć ortograficznie to Penis, inaczej się pisze w naszej pisowni) ale skojarzenie jest tylko jedno ! Takie tam....... Edytowane 16 Września 2013 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 ...Na wiosnę jeżykowi urosły skrzydła, na czole wyrósł róg i odleciał przez niedomknięte okno. I wtedy już stało się jasne, że chłopczyk z tatusiem nie przynieśli z lasu jeżyka, tylko jakieś ch.. wie co. Prawa natury, zwierzak najzwyczajniej w świecie wszedł w wiek nastoletni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 z serii polak,rusek i niemiecna 25-lecie pozycia malzenskiego,postanowili zrobic zonom prezenty-niemiec , ty co kupiles?-a ja, dwa mercedesy,zloty i srebrny ,nie bedzie chciala jezdzic zlotym,bedzie jezdzic srebrnym.a ty rusek?-a ja' kupilem dwa pierscionki,jeden zloty a drugi srebrny,nie bedzie chciala chodzic w zlotym, bedzie chodzic w srebrnym.a ty polak co kupiles?-a ja,beret i wibrator,nie bedzie chciala chodzic w berecie to niech sie pier....li!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dlaczego na Śląsku "hój" pisze się przez "ó" ??? Bo odmienia się przez "gorol" !!!!! (Ślązacy kawał zrozumią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Chyba se kupię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Życiowe dla żonatych Też bym kupił ,a są do kupienia ,he he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 http://www.ebay.com/itm/I-LOVE-MY-WIFE-FUNNY-FISHING-FISH-FISHERMAN-BASS-TROUT-REEL-hoodie-hoody-/221268404467?pt=US_Mens_Sweats_Hoodies&var;=&hash=item33849fe8f3&afsrc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Biorę jak nic-dzięki.W następnym sezonie będę się chwalił ,nad wodą ,mina kolegów bezcenna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Można by zrobić taką śmieszną serię opatrzona logo jb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 wiele rzeczy można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jak już weszliśmy na baby to prosze : Szkoła, nauczycielka pyta klasę:- Jeśli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, toile zostanie?Do odpowiedzi rwie się Jasiu:- Żaden, pani profesor, na dźwięk strzału wszystkie odlecą.- Poprawna odpowiedz to cztery, Jasiu, ale podoba mi się twój tokrozumowania...- To teraz ja zadam pani pytanie - mówi Jasiu.- Na ławce siedzą trzy kobiety. Każda z nich je loda. Pierwszadelikatnie oblizuje gałkę, druga ssie go całymi ustami, tworząc z lodastożek, a trzecia odgryza jednym ruchem pół loda. Która z nich jestmężatką?Pani chwile się zastanawia i pewnym głosem odpowiada:- Wydaje mi się, że ta, która ssie loda całymi ustami tworząc stożek.- Poprawna odpowiedz brzmi: ta, która ma obrączkę na palcu, ale podobami się pani tok rozumowania... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Synowa dzwoni do teściowej i pyta:- Mamusiu, jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?Teściowa odpowiada:- Oczywiście, że matka!Na to synowa:- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża, bo synuś tak się nap....lił, że do kibla nie trafił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Synowa dzwoni do teściowej i pyta:- Mamusiu, jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?Teściowa odpowiada:- Oczywiście, że matka!Na to synowa:- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża, bo synuś tak się nap....lił, że do kibla nie trafił.dobre ale było już stronę wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pijany facet sika pod ścianą dużego domu w środku miasta. Obok przechodzi zgorszona pani i patrząc się na niego mówi:-Ale bydle!Na to on:-Niech się pani nie boi, mocno go trzymam. Przychodzi facet do lekarza i mówi:-Panie doktorze, moja żona połknęła igłę!-Mogę panu poradzić tylko jedno: przed każdym stosunkiem musi pan teraz nakładać sobie naparstek... Przychodzi facet do lekarza.-Panie doktorze, ostatnio jestem bardzo przemęczony.-Ile razy w tygodniu kocha się pan?-Trzy. W poniedziałek, środę i w piątek.-Cóż... Wydaje mi się, że trzeba będzie zrezygnować z piątku.-Mowy nie ma! To jedyny dzień, gdy widzę się z żoną! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 http://www.sadistic.pl/program-dla-wedkarzy-vt230406.htm obśmiałem się setnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 http://www.sadistic.pl/program-dla-wedkarzy-vt230406.htm obśmiałem się setnie. Cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Szedł facet ulicą i zauważył szyld reklamowy: "Przyjdź do nas, a schudniesz w jeden dzień". Poszedł pod wskazany w reklamie adres i okazało się, że to burdel. Wszedł do środka, podeszła do niego burdel-mama i pyta: - Ile chce pan schudnąć? - Na początek, powiedzmy... trzy kilo. - W takim razie proszę wejść do pokoju numer trzy. Facet wchodzi do pokoju numer 3 i widzi nagą laskę, która woła: - Jak mnie złapiesz, będę twoja! Facet zaczął ją gonić, ona uciekała, wreszcie złapał ją i zrobił swoje... Nazajutrz wchodzi na wagą, patrzy... schudł 3 kilo. Poszedł do burdelu jeszcze raz. Burdel-mama pyta go: - Ile chce pan schudnąć tym razem? - Sześć kilo. - W takim razie proszę do pokoju numer sześć. Facet wszedł, patrzy... a tam jeszcze ładniejsza laska, jeszcze zgrabniejsza niż poprzednia i woła do niego: - Jak mnie złapiesz, będę twoja! Facet ją dogonił, złapał i zrobił swoje... Następnego dnia staje na wagę, patrzy... schudł sześć kilo! Znów poszedł do tego burdelu i znów burdel-mama go pyta: - Ile chce pan schudnąć tym razem? - No, teraz chcę schudnąć dziesięć kilo. - Na to mamy coś specjalnego. Proszę do pokoju numer 10. Facet wchodzi do pokoju numer 10, patrzy, a tam Murzyn, który woła: - Jak cię złapię, będziesz mój! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 http://www.sadistic.pl/program-dla-wedkarzy-vt230406.htm obśmiałem się setnie. Toć to stary, dobry Bill .On to sobie dopiero potrafił zrobić krzywdę podczas wędkowania ,albo komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wpada pijany facet do burdelu-prosze o najladniejsza laske jaka tutaj macie ,tylko zastrzegam zeby byla bardzo spokojnaburdelmama mysli-no tak wszystkie laski zajete,koles napalony ,co robic?,ale przeciez jest gumowa lala na strychu-niech pan poczeka,poleciala ,przygotowala,wraca na dol i mowi:-no jest,ale jest bardzo spokojna-ok,mowi klijent,o taka mi chodzilo-wiec prosze do pokoju nr 2po 10 minutach wraca koles i mowi:-spokojna!!!,spokojna!!!ledwie ja ugryzlem to ta pierdnela,syknela,i wyleciala przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi