Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Śmieszy mnie to, że ludzie którzy codziennie marudzą że im nie starcza na chleb,czynsz i lekarstwa ,co tydzień lub co gorsza ,częściej, zapieprzają dać na tacę, a i temu całemu Rydzykowi wysłać jakąś kwotę regularnie. To jest najśmieszniejsze w tym naszym społeczeństwie,zwłaszcza w tym religijnym.

Dwóch pijaczków poszło do ZOO. Po kilkuminutowym spacerku opadli bez sił na ławkę przed klatką z lwem i przykimali. W międzyczasie jakieś wredne dziecko podeszło do klatki i zaczęło kijkiem drażnić lwa. Lew się wkurzył i zrobił: WRAAAAAAA!

Na to jeden z pijaczków otworzył oko i mówi:

- Ty Jasiu, spier.....!

- Chcesz to spier.... , ja zostaję na film...

• Like 1

Bigrafi, powiedz synowi żeby powiedział pani że krasnalowi zabrakło pięciu grzybów do ususzenia. Wyjdzie na geniusza który w wieku 8 lat odkrył liczby ujemne. Podobnie jakiś wujek chciał zrobić w konia Leibnitza albo Teslę, nie pamiętam. W każdym razie ten się nie dał zagiąć dokładnie w ten sam sposób.

Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie.
Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj? Jesteś nienormalny?
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...
- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...
- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...
- No dawaj nie bądź taka...
- Powiedziałam ci, że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia...
- Nie!
W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny, w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
- Tata mówi, że juz wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to tata mówi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rekę z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery!

• Like 4

Zadania mojego syna w klasie II szkoły podstawowej. Rozumie ktoś - czy ja jestem trochę nieteraźniejszy :)

ozag.jpg

Ja tam nigdy prymasem z matematyki nie byłem :) . Ale to, to już jest jakaś masakra. Kiedyś człowiek miał podręczniki po starszym rodzeństwie, A teraz na takie kwiatki trzeba wydawać ciężkie pieniądze.

• Like 1

@bigrafi, mnie to śmieszy, ale ja pytam do czego to prowadzi dalej ?

Możemy się śmiać ale ogólnie wprowadzany luzik materiałowy w szkołach do niczego dobrego w przyszłości nie doprowadzi, mniej matematyki, historia prawie niepotrzebna itd.

A dalej co ? Dalej tania siła robocza, która nie musi myśleć logicznie :(.

Polecam posłuchać o

.

A teraz coś ku pokrzepieniu serc ;)

2_2ab548e257a6.jpg

• Like 2

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:
- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.
Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:
- No i jak było?
Facet na to:
- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

Edytowane przez stoner
  • Like 9

@bigrafi, mnie to śmieszy, ale ja pytam do czego to prowadzi dalej ?

Możemy się śmiać ale ogólnie wprowadzany luzik materiałowy w szkołach do niczego dobrego w przyszłości nie doprowadzi, mniej matematyki, historia prawie niepotrzebna itd.

A dalej co ? Dalej tania siła robocza, która nie musi myśleć logicznie :(.

Polecam posłuchać o

.

A teraz coś ku pokrzepieniu serc ;)

2_2ab548e257a6.jpg

Moja żona, która jest nauczycielką o to samo pyta. Wymyślają tylko jakieś nowe gówna, programy przeładowane, a cala nauka ma polegać wg Ministerstwa PseudoEdukacji wyłącznie na przygotowaniach do testów i osiąganiu w nich wynikach. Niestety niczego poza tym dzieciaki  się nie uczą  - bo nie muszą. Nawet ze słabymi wynikami są głąby przepuszczane dalej, bo mają ADHD, dysleksje i inne dys.. W moich czasach trzeba było się uczyć. A tam szkoda słów.

Edytowane przez bigrafi
  • Like 5

Generał Wieniawa, człowiek obdarzony absolutnym poczuciem humoru, miał jamniczkę. Piesek był bardzo rasowy. W trosce o zdrowie i dobre samopoczucie swojej suczki, generał postanowił poznać ją z odpowiednim pieskiem. Zamieścił więc stosowny anons w lokalnej gazecie. Wkrótce do generała zadzwoniła pani, właścicielka dobrze urodzonego jamnika. Umówili się więc na spotkanie.

Generał założył galowy mundur, kupił kwiaty oraz pudło czekoladek i udał się do domu właścicielki jamnika. Otworzyła mu bardzo przystojna pani w średnim wieku, generał wręczył kwiaty oraz pomadki, pani zaparzyła herbaty, pieski zajęły się sobą. 

Po skończonej wizycie, generał zabiera się do wyjścia. W tym momencie gospodyni mówi:

- Panie generale, jest mi pan winien 50 złotych

- Pięćdziesiąt złotych? - zdziwił się Wieniawa - za co?

- Ponieważ mój piesek jest bardzo rasowy, posiada liczne medale i odznaczenia z konkursów krajowych oraz zagranicznych - pani na to.

- Ależ szanowna pani - tu generał wypiął pierś pokrytą licznymi kolorowymi baretkami  odznaczeń - ja także mam wiele medali, ale od pani grosza bym nie wziął...

Edytowane przez skippi66
  • Like 1

Nawet ze słabymi wynikami są głąby przepuszczane dalej, bo mają ADHD, dysleksje i inne dys.. W moich czasach trzeba było się uczyć. A tam szkoda słów.

Dawniej, w zamierzchłych czasach, niezwykle skutecznym lekiem na wszelkiego rodzaju szkolne dysfunkcje był ojcowski pas.

Teraz rodzic może iść do więzienia, więc efekty są.

• Like 4

Wyrosło nam i rośnie dalej pokolenie absolutnych matołów z dyplomami szkół wyższych..................... .

Mając dyplom wyższej uczelni (oczywiście nie każdej ale większości tych prywatnych) ma się wiedzę na poziomie starej zawodówki............

• Like 1

Spotyka się dwóch kumpli w barze. Jeden do drugiego mówi:
- Wiesz, chyba moja żona nie żyje.
- Dlaczego tak sądzisz? - odpowiada mu ten drugi.
- Bo seks to jak zwykle, tylko prania ciągle przybywa.

Idzie niedźwiedź przez las i widzi na drodze jeża, który coś sobie zajada:
- Co jesz? - pyta niedźwiedź.
- Co niedźwiedź? - odpowiada jeż.
Niedźwiedziowi zrobiło się trochę głupio, więc postanowił zapytać inaczej:
- Co jesz, jeżyku?
- Co niedźwiedź, misiu?

Pijany facet dzwoni do drzwi, otwiera kobieta i mówi:
- Pan tu nie mieszka !
- Oooo przeeprraszam! - rzekł facet, zachwiał się obróciło go ze 3 razy i znowu dzwoni do tych samych drzwi. Kobieta znowu otwiera już zła i mówi:
- Pan tu nie mieszka!
- Upps to przepraszam... powiedział facet, zachwiał się, obrócił parę razy i znów do tych samych drzwi dzwoni.
Wściekła kobieta otwiera i wrzeszczy:
- MÓWIŁAM, ŻE PAN TU NIE MIESZKA!!!!
Na to facet:
- Jak to! Pani mieszka wszędzie, a ja nigdzie ??!!

Leży sobie gościu na plaży, podchodzą do niego jakieś ekstra laski w strojach
bikini i jedna mówi: "jak puścisz bąka, to ściągamy staniki". Gość zdziwiony
troszkę, niemniej bonga sprzedał. Dziewczyny zgodnie z umową ściągnęły staniki.
Pojawiła się następna propozycja: "jak jeszcze raz puścisz bąka, to ściągamy majtki". Gość: prrrruuuuuukkk. "A teraz jak puścisz serię bąków, to będziesz mógł nas podotykać". No to gościu: prrruk, prrrruuuuuuk, brrrrruk, pruk, pierrrrrd i nagle słyszy: "Kowalski, nie dość, że śpicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie!"

• Like 6