Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyślcie jak paskudnie nam się zmienia w obecności takich dwóch par cycków znaczenie słów "dostać z liścia" czy też "dostać na odlew". 

Oczywiście mówię tu o akcjach w stylu nagły zwrot, obrót, piruet...

Takiej pani na ulicy nie krzykniesz z zaskoczenia"cześć Magda", stojąc zbyt blisko - bo jak się obróci, to ostatnim widokiem przed zejściem może być obraz rozpędzonego siłą odśrodkową "cycka". :)

• Like 2

No tak, nie ma to jak chwycić się jedynego argumentu - materiału, z którego wykonano obudowę :lol: Zaiste, jest się czym szczycić.

"Uh, uh, mój telefon to technologiczny skansen i crap, ma mały ekranik o niskiej rozdzielczości, ale za to jest z amelinium" :lol: :lol: :lol:

Chyba założę fanklub... Fanboyów Apple. Są tacy rozkoszni :D

Masz rację.

Samsung górą :D

Daleki jestem od tego stwierdzenia, choć... kupując telefon wybierałem pomiędzy topowymi konstrukcjami Apple, HTC i Samsunga i dylematu nie było. Kupiłem SGS4 ;)

A skoro jesteśmy w żartobliwym tonie, czy nie śmieszą Was utyskiwania posiadaczy telefonów, na dobór materiałów, z których są one wykonane, mimo tego, że i tak pakują swe drogocenne telefony, czy to plastikowe, czy to aluminiowe, w różnego rodzaju zbroje, które zrównują wszystko, co jest na rynku do tego samego poziomu? Ironia, czyż nie? :D

Ze wszystkim się zgadzam, ale chyba czary też w tym brały udział he he :ph34r: ;) :lol:

Co do zanęty ........... a myślałem że teraz dużo sypią :lol:

Jeszcze parę lat w stecz jak łowiłem białorby nad bugiem przygotowanie miejsca trwało parę dni, wycięcie gałęzi, nęcenie i tu wygłądało to tak: ja wysypywałem parę kilo kukurydzy i grochu, dwa trzy dni fajnego łapania, czwartego  w moim miejscu siedzi sobie pan ze słoiczkiem po musztardzie kukurydzy i mówi mi, że on tu już łowił jeszcze jak duża była i ze 10 kilo grochu wsypał a wyciętych gałęziach nie wspomnie. :lol: :ph34r:

No to w podobnym klimacie

W basenie było pięciu gejów, jeden pierdnął, który?
-ten co był na koncu

Mały chłopak bawi się w piaskownicy przed blokiem. Nagle dobiega do niego okrzyk:
- Sasza, do domu!
- Zaraz, mamo!
- Nie mama woła, a tata!
- A kto by tam was, pedałów, rozróżnił...

Edytowane przez fish28
  • Like 3

Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!".
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...
Facet w szafie myśli: "Ja pierdolę! Ale wstyd przed Ryśkiem".

• Like 3

Z cyklu mądrosci narodu:

Młody żyd przychodzi po radę do ojca rabina:

-Tato nadal mam dylemat co do mojego ożenku,bo

nie wiem która wybrać,ładną ale ona mnie pewnie

zdradzi i kazdy ją bedzie miał ,a ja bedę rogacz.

-Czy brzydką,i tu żaden facet jej nie zechce...

Rabin mysli chwile po czym mówi:

-lepiej tort wpierdzielać ze wszystkimi,

-jak gówno samemu.

• Like 5