Kamil Z. Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 to z tyłu też są? Są Nieco niżej i bez sutków.Rozejrzyj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Pomyślcie jak paskudnie nam się zmienia w obecności takich dwóch par cycków znaczenie słów "dostać z liścia" czy też "dostać na odlew". Oczywiście mówię tu o akcjach w stylu nagły zwrot, obrót, piruet...Takiej pani na ulicy nie krzykniesz z zaskoczenia"cześć Magda", stojąc zbyt blisko - bo jak się obróci, to ostatnim widokiem przed zejściem może być obraz rozpędzonego siłą odśrodkową "cycka". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No tak, nie ma to jak chwycić się jedynego argumentu - materiału, z którego wykonano obudowę Zaiste, jest się czym szczycić. "Uh, uh, mój telefon to technologiczny skansen i crap, ma mały ekranik o niskiej rozdzielczości, ale za to jest z amelinium" :lol: Chyba założę fanklub... Fanboyów Apple. Są tacy rozkoszni Masz rację.Samsung górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Daleki jestem od tego stwierdzenia, choć... kupując telefon wybierałem pomiędzy topowymi konstrukcjami Apple, HTC i Samsunga i dylematu nie było. Kupiłem SGS4 A skoro jesteśmy w żartobliwym tonie, czy nie śmieszą Was utyskiwania posiadaczy telefonów, na dobór materiałów, z których są one wykonane, mimo tego, że i tak pakują swe drogocenne telefony, czy to plastikowe, czy to aluminiowe, w różnego rodzaju zbroje, które zrównują wszystko, co jest na rynku do tego samego poziomu? Ironia, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8_NXkiSYaB0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 http://www.dailymotion.com/video/xmhcr_ni-vu-ni-connu-louis-de-funes_shortfilms 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Najkrótszy dowcip o pedałach - " Ten - Tego" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 I tak za długi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) http://www.dailymotion.com/video/xmhcr_ni-vu-ni-connu-louis-de-funes_shortfilmsKijek widze hand made Podejrzewam że używał apetyzera Edytowane 3 Października 2013 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Kijek widze hand made Podejżewam że używał apetyzera Ze wszystkim się zgadzam, ale chyba czary też w tym brały udział he he Co do zanęty ........... a myślałem że teraz dużo sypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ze wszystkim się zgadzam, ale chyba czary też w tym brały udział he he Co do zanęty ........... a myślałem że teraz dużo sypią Jeszcze parę lat w stecz jak łowiłem białorby nad bugiem przygotowanie miejsca trwało parę dni, wycięcie gałęzi, nęcenie i tu wygłądało to tak: ja wysypywałem parę kilo kukurydzy i grochu, dwa trzy dni fajnego łapania, czwartego w moim miejscu siedzi sobie pan ze słoiczkiem po musztardzie kukurydzy i mówi mi, że on tu już łowił jeszcze jak duża była i ze 10 kilo grochu wsypał a wyciętych gałęziach nie wspomnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 hahahah informacje o połowie szczupaka http://img.wiocha.pl/images/3/f/3f52ae91d8037b9f5bbb0f12a49b3f0e.jpg?s=1380877028 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Żona do męża w sypialni:- Kochanie, włóż od tyłu- Żółw... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 CO MA WSPÓLNEGO PAPUGA I PEDAŁ?OBSRANY PATYK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) No to w podobnym klimacie W basenie było pięciu gejów, jeden pierdnął, który?-ten co był na koncu Mały chłopak bawi się w piaskownicy przed blokiem. Nagle dobiega do niego okrzyk:- Sasza, do domu!- Zaraz, mamo!- Nie mama woła, a tata!- A kto by tam was, pedałów, rozróżnił... Edytowane 4 Października 2013 przez fish28 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 CO MA WSPÓLNEGO PAPUGA I PEDAŁ?OBSRANY PATYK Kliknąłem Lubie to i wyszło conajmniej dziwnie :lol: Dlatego podkreślam że podoba mi się kawał i nie lubie mieć obsranego patyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 http://demotywatory.pl/4215547/Udzielanie-konkretnych-informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!".Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...Facet w szafie myśli: "Ja pierdolę! Ale wstyd przed Ryśkiem". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=txz97IpaECg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 W mieszkaniu dzwoni telefon.Słuchawkę podnosi ojciec trzech dorastających córek i słyszy, jak ktoś ciepłym barytonem pyta:- Czy to ty, żabko?- Nie, tu właściciel stawu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Z cyklu mądrosci narodu:Młody żyd przychodzi po radę do ojca rabina:-Tato nadal mam dylemat co do mojego ożenku,bo nie wiem która wybrać,ładną ale ona mnie pewnie zdradzi i kazdy ją bedzie miał ,a ja bedę rogacz.-Czy brzydką,i tu żaden facet jej nie zechce...Rabin mysli chwile po czym mówi: -lepiej tort wpierdzielać ze wszystkimi, -jak gówno samemu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Nie pamiętam czy już było .Scenka rodzajowa, która bawi mnie od dłuższego czasu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Dobre. To coś podobnego do tego, co ja wczoraj w nocy odwaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Nie pamiętam czy już było .Scenka rodzajowa, która bawi mnie od dłuższego czasu Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Coś mi się przypomniało w temacie. Wraca informatyk do domu, patrzy, a żona leży goła w łóżku z jakimś obcym facetem.A oczy u nich jakieś takie chytre.Rzuca się do komputera, patrzy i rzeczywiście: zmienili hasło... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi