milupa Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Był sobie fanatyk wędkowania. Pewnego dnia dowiedział się o fantastycznym wprost miejscu, małym jeziorku w lesie, gdzie ryby o wielkości niesamowitej same wskakują na haczyk. Nie mógł się już doczekać weekendu, zakombinował w pracy, pozamieniał się na dyżury, nastawił budzik na 4 rano, po długiej podróży odnalazł małe jeziorko w lesie, rozstawił wędki i czekał... Godzinę... drugą godzinę trzecią... wreszcie spławik drgnął... wędkarz szarpnął... i wyciągnął ogromne nadziane na haczyk gówno. Zaklął szpetnie i zauważył, że z tyłu ktoś za nim stoi. Był to miejscowy. Wędkarz z żalem powiedział:- No patrz pan, taki kawał drogi jechałem, tyle wysiłku, kombinowania, i co? GÓWNO...Na to gościu:- A bo wie pan, z tym jeziorkiem związana jest pewna legenda. Otóż niech pan sobie wyobrazi, przed 1 wojną światową żyl tu chłopak i piękna dziewczyna, kochali się niesamowicie. Ale wzięli go do wojska. Po jakimś czasie nadeszła wiadomość że on zginął na froncie. I proszę sobie wyobrazić, że ona przyszła tu, nad to jeziorko i z wielkiego żalu się utopiła!- Niesamowite - odparł wędkarz- Ale to jeszcze nie koniec proszę pana! Otóż po wojnie okazało się, że chłopak przeżył, był tylko ranny. przyjechał tu, dowiedział się o wszystkim, przyszedł tu, w to miejsce na którym pan siedzi, i z żalu i wielkiej miłości również się utopił!- To szokująca historia- powiedział wędkarz - ale co z tym gównem?- A to nie wiem. Widocznie ktoś nasrał. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gdXbSSxNZAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Taki kumpel to skarb https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jmB3KecuS9s#t=34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Niesamowite.Z takim kolegą to nie strach że na rybach kłusoli spotkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Biedny zwierzak... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Super kumpel na ryby, wszystkie miejscówki wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 no to po takich ostrych klimatach czas na rozluźnienie i ... spradzenie ilorazu inteligencji naszej modowej inteligencji... jak dla mnie to swietnie pokazuje co jest 5 w tym pięknym srodowisku http://www.sadistic.pl/swiat-mody-vt235570.htmDla mnie genialne, od dawna szukam młodzieżowego odpowiednika na słowo buc, nieuk, czereśniak - teraz już mam - JUTUBER (YouTuber, Youtuber, WTF?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dla mnie genialne, od dawna szukam młodzieżowego odpowiednika na słowo buc, nieuk, czereśniak - teraz już mam - JUTUBER (YouTuber, Youtuber, WTF?)To pewnie spolszczony skrót z angju.tu.ber czytaj ty też piwo , Chłopak wyglądał na spragnionego i chciał się napić z kimś browara a pan reporter się nie zorientował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 I kolejna nauczka z tego wielce pożytecznego filmiku, ale to już dla młodych, szukających drugiej połówki. Jeśli panna ubrana jak wczesny Boy George wygląda na idiotkę, to najczęściej tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 no to po takich ostrych klimatach czas na rozluźnienie i ... spradzenie ilorazu inteligencji naszej modowej inteligencji... jak dla mnie to swietnie pokazuje co jest 5 w tym pięknym srodowisku http://www.sadistic.pl/swiat-mody-vt235570.htm Tylko umacnia mnie to w przekonaniu, że całe to towarzystwo to cioty, pozerzy i debile.Wytłumaczcie mi co to k... jest youtuber (koleś z 0:34) to jakiś nowy dobrze płatny zawód ? Jakie dobra wnoszą tacy ludzie swoim działaniem/pracą etc - może ja za stary jestem i czegoś nie rozumiem ! A ja polecam dobry salon piękności , można zafundować zabieg żonie (zwłaszcza wtedy jeśli jej nie cierpimy), albo dziewczynie z którą się rozstajemy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Niezłe https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o-I9oUZM6cMSuper to zorganizowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ten rzut chłopem o ścianę..... Dobrze, że żona nie widziała. Jeszcze by próbowała wdrażać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Gdyby ONE miały naprawdę takie moce, to byśmy panowie fruwali po ścianach kilka razy dziennie a tak tylko się patrzą, a ty człowieku się domyśl jakie złe intencje siedzą za tym wzrokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wole o tym nie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Rolnik i własciciel sporej chodowli świń miał problem,mianowicie wszystkie jego dorodne swinie przestały żreć.Rolnik załamany,że mu swinie z głodu pozdychają i 'pójdzie przez to z torbami...Spotkał znajomego(tez chodowce trzody)i ten mu mówi;>Stasiu musisz zapakowac świnie na auto,wywieżć do lasu,i każdą dobrze wychędożyc...zobaczysz pomoże...--Rolnik świnie wywiózł,zrobił co trzeba,ale one nadal nie chcą żreć.Nastepnego dnia znowu do lasu,robota zrobiona...powrót,a świenienie jedzą...chłop sie załamał,poszedł sie upic...Z samego rana budzi go krzyk żony>Staszek wstawaj!!Staszek wylatuje z chałupypyta żone:>Stara,świnie jedzą??na to ona:>Nie jedzą,ale wszystkie juz siedzą na samochodzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Takich bzdur jak żyję nie czytałem, powiedział ślepiec biorąc do ręki tarkę do sera. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Takich bzdur jak żyję nie czytałem, powiedział ślepiec biorąc do ręki tarkę do sera.:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 - Wersja dla wędkarzy do skali dopasował bym wielkości rybna początku 50cma na samym dnie to już coś koło metra jak nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Do pana Kwiatkowskiego, który od dluzszego czasu nie oplaca rachunków za gaz, przyszlo upomnienie w dosc ostrym tonie, podpisane przez kierownika dzialu windykacji Zakladu Gazowniczego.Pan Kowalski wziął kartkę papieru, usiadł przy biurku i odpisał co następuje:"Szanowny Panie, pragnę Pana poinformować , iż raz na miesiąc gdy otrzymuje rentę, zbieram wszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuje trzy, z którymi idę na pocztę i opłacam. Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostaną wykluczone z loterii.Z poważaniem Zdzisław Kwiatkowski " 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-X5oO3aqgP4 szkoda szczupłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Szacunek dla zabitej ryby.................Ech, szkoda gadać. Jak pomyślę o naszych praprzodkach którzy składali wota za zabicie zwierzęcia ,...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Poszedł ksiądz na targ kupić coś do jedzenia, bo miał mieć w parafii wizytację biskupa i biskup miał zostać na kolację. Podszedł do gościa z rybami i mówi: - Oj, jaka piękna, duża ryba! Sprzedawca na to: - Pięknego skur*iela złapałem, co? Ksiądz się obruszył: - Panie, ja wszystko rozumiem - piękna duża ryba, ale żeby zaraz przy księdzu takie epitety wstyd! Sprzedawca wyjaśnia: - Ale proszę księdza... - sku*wiel to jest nazwa tej ryby, tak samo jak płotka, okoń czy pstrąg. - Aaa no to w porządku. Poproszę tego sku*wiela. Przygotuję go na kolację z biskupem. Przychodzi ksiądz na parafię pokazuje rybę siostrze zakonnej. Zakonnica: - O jaka piękna duża ryba. A ksiądz na to: - Ładnego sku*wiela kupiłem, co? Zakonnica: - Ale co ksiądz - takie słownictwo? A ksiądz wyjaśnia, że to ta ryba się nazywa sku*wiel - tak jak inne, płoć czy szczupak. - Aaaa. to rozumiem. Ksiądz polecił zakonnicy żeby ta przygotowała sku*wiela na kolację z biskupem. Stoi zakonnica w kuchni, skrobie rybę a tu wchodzi kucharka. - O jaka piękna duża ryba - mówi kucharka. Siostra na to: - Piękny sku*wiel, prawda? - Ależ co siostra? Nie poznaję! - obrusza się kucharka. A siostra, że ta ryba się nazywa sku*wiel - tak jak inne się nazywają, karp czy lin. Siostra kazała przygotować sku*wiela na kolację z biskupem. Wieczorem przyjeżdża biskup, siada przy stole z księdzem i zakonnicą. Kucharka wnosi główne danie - rybę. Ksiądz biskup: - Jaka piękna, duża ryba! Na to proboszcz: To ja tego sku*wiela znalazłem i kupiłem. Odzywa się zakonnica: - A ja tego sku*wiela skrobałam. Na to włącza się kucharka: - A ja tego sku*wiela usmażyłam i przyrządziłam. Ksiądz biskup uśmiechnął się, wyjął z torby litr wódki i mówi: - K*rwa, widzę, że tu sami swoi! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Przybiega do domu mały żyd i od drzwi krzyczy:>tato,tato zaoszczędziłem dzis 10zł.>w jaki spsób.pyta ojciec.>biegłem za autobusem do domu ze szkoły,mowi synojciec nagle trzask w głowe synka i mówi;>.głupi ty,jak bys biegł za taksówką,osczędził byś 40zł. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi