skiner Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 zaradność i pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Zaradność a jakże....pianka przyda się żeby sobie komara uciąć w komfortowych warunkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Idze se gaździna perciom bez góry. Nagle zza krzaka wyskakuje zbój:- HUUUUHHHAAAA!Gaździna nic. Stoi i patrzy na niego. Zbój znowu:- BUUUUUhhaaahhUUUUHA!Gaździan dalej nic. Stoi i patrzy na zbója z uśmiechem. Zbój zdziwiony pyta:- Nie boita sie mnie, gaździno???- Ano nie bojem.- A locego?- Bo dudków ni mom a dupcyć sie lubie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-C6dLgDxMqI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ot, potrzeby rynku ujęte w krzywym zwierciadle. Prawo jazdy na taczkę z plandeką... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Pozwalniają ich z tych Biedronek a potem szaleją po rynku pracy. Edytuję....Ależ dałem ciała.Przez to blokowanie reklam zapomniałem na śmierć co jeszcze nie tak dawno wyświetlało się podczas otwierania strony.Gdyby nagle jakimś cudem moje konto na jerku zniknęło w tajemniczych okolicznościach, chcę byście wiedzieli i mieli przykład ku przestrodze, nie obraża się sponsora... Edytowane 28 Października 2013 przez Dagon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 @Dagon- na jaki adres przesłać Ci fakturkę za naprawę lapka,jak suszarka nie pomorze klawiaturze? Dane mogą być na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dodatkowe koszty, no ładnie. Chciałem właśnie kupić sobie kilka produktów pierwszej potrzeby (piwo) w wymienionej sieci i myślałem, że ukarano mnie wystarczająco... Straszne konsekwencje człowiek ponosi za jeden, niewinny żarcik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wiesz ,ja to mam dopiero przechlapane,jako że ów Biedronka to pracodawca mojej żony,to muszę uważać nawet na to co przez sen mówię...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 http://eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/nieudacznicy-wielkimi-gwiazdami-sportu/znge4Uwielbiałem skoki Ediego "Orła" Edwards'a. Tą część przeczytałem z rozrzewnieniem. A później zacząłem się śmiać. A przy "Nigdy nie biegłem tak daleko, bez żadnego postoju" już płakałem Miłej lektury. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Taki oto sandacz...(znalezione na sąsiednim forum) http://www.youtube.com/watch?v=nEx8HTCnBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 taaaaki sandacz, super zdobycz ........ trzeba o tym film w sieci zamieścić, koszmar .... nie jestem ortodoksem, ale facet mnie zniesmaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Niestety ,typowy polski bełt,poszedł w świat dzięki yt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Napisałem gościowi dwa komentarze, niestety usunął je dość szybko, no chyba że napisałbym coś pozytywnego to by pewnie zostawił. Oceny w filmie też wyłączone z wiadomych przyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) To nie ma sensu, od lat siedzi na YT i wstawia swoje filmiki, jest tak samo zabawny co irytujący.Szczególnie jego walka z Salmo, szkoda, że usunięto jego starsze produkcje, tam dopiero była jazda. http://www.youtube.com/watch?v=uE_EYxSURlk Edytowane 29 Października 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Wiem, wiem oglądałem jego wszystkie filmiki. Może pomysł na przynęty dobry ale reszta jakoś mnie pociąga (delikatnie mówiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Pomysły ma, fakt. Otoczka natomiast w jakiej są prezentowane to już inna bajka. Ciekawe czy jest u nas na forum. Trzeba prześledzić, kto tu ostatnio Salmo krytykował.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Salmo to nie wiem ale Dragona to by się troche osób znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Winny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 E tam, mnie dragon ani grzeje ani ziębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Pisałem o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Szef Salmo powininen się już bać bo rośnie w siłę konkurencja w postaci tego człeka .Na jednym filmie cyt;" sandacza nie wypuszczę bo lubie ..." a na drugim "... królują przynęty szarpakowe ... ryba która nie trafi w tego ślidera dostanie grotem w oko czy coś ... okoliczna ryba jest narażona na zahaczenie za inną część ciał niż pysk i to jest niesportowe łowienie wg. mnie i ja nie uznaję tego typu metod..." Wyziera moralność Kalego, sliderów nie uznaje bo są niesportowe, ale trzepnąć w łeb ledwie wymiarowego sandaczyka (bo lubi) nie ma żadnych skrupułów . Edytowane 29 Października 2013 przez Zwierzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Chłopaki spokojnie może facio po prostu jest chory Braciak jak mi pokazał ten filmik to nie wiedziałem o co chodzi ,może trzeba by było go lekko ochłodzić w sadzawce,dla zdrowia.Gościowi najwyrażniej grzeje się pod kopułą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi