Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Idze se gaździna perciom bez góry. Nagle zza krzaka wyskakuje zbój:

- HUUUUHHHAAAA!

Gaździna nic. Stoi i patrzy na niego. Zbój znowu:

- BUUUUUhhaaahhUUUUHA!

Gaździan dalej nic. Stoi i patrzy na zbója z uśmiechem. Zbój zdziwiony pyta:

- Nie boita sie mnie, gaździno???

- Ano nie bojem.

- A locego?

- Bo dudków ni mom a dupcyć sie lubie...

• Like 4

Pozwalniają ich z tych Biedronek a potem szaleją po rynku pracy.   :)

Edytuję....

Ależ dałem ciała.

Przez to blokowanie reklam zapomniałem na śmierć co jeszcze nie tak dawno wyświetlało się podczas otwierania strony.

Gdyby nagle jakimś cudem moje konto na jerku zniknęło w tajemniczych okolicznościach, chcę byście wiedzieli i mieli przykład ku przestrodze, nie obraża się sponsora...

post-47316-0-59456000-1382967411_thumb.jpg

Edytowane przez Dagon
  • Like 3

http://eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/nieudacznicy-wielkimi-gwiazdami-sportu/znge4

Uwielbiałem skoki Ediego "Orła" Edwards'a. Tą część przeczytałem z rozrzewnieniem. A później zacząłem się śmiać. A przy "Nigdy nie biegłem tak daleko, bez żadnego postoju" już płakałem :D Miłej lektury.

• Like 2

To nie ma sensu, od lat siedzi na YT i wstawia swoje filmiki, jest tak samo zabawny co irytujący.

Szczególnie jego walka z Salmo, szkoda, że usunięto jego starsze produkcje, tam dopiero była jazda. :lol:  :lol:  :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=uE_EYxSURlk

Edytowane przez Dagon

Szef Salmo powininen się już bać :lol: bo rośnie w siłę konkurencja w postaci tego człeka ;).

Na jednym filmie cyt;" sandacza nie wypuszczę bo lubie ..." a na drugim "... królują przynęty szarpakowe ... ryba która nie trafi w tego ślidera dostanie grotem w oko czy coś ... okoliczna ryba jest narażona na zahaczenie za inną część ciał niż pysk i to jest niesportowe łowienie wg. mnie i ja nie uznaję tego typu metod..."

Wyziera moralność Kalego, sliderów nie uznaje bo są niesportowe, ale trzepnąć w łeb ledwie wymiarowego sandaczyka (bo lubi) nie ma żadnych skrupułów :wacko:.

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 3