Dagon Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Mój kolega przyniósł do okienka białą, obitą miskę wypełnioną powidłami ze śliwek w które powtykał ziarenka kukurydzy i zabite muchy.Też pani od wymazów lekko zzieleniała. To stare numery są, każdy chyba ma podobne wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Na zajęciach z wydzielin na AM studenci mieli za zadanie naplucia na szkło i obserwację śliny pod mikroskopem. W trakcie przerwy dwóch stdentów wpadło na pomysł:jeden z nich po intensywnym akcie onanizmy miał wytrysk w .......... ślinę koleżanki.Po przerwię zdziwone dziewczę zawołało prowadzącego zajęcia żeby pokazać że tam się coś rusza.I padło zasadne pytanie:-panno Krysiu, czy myła pani rano zęby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Żona pyta męża: Jakbym była głucha to kochałbyś mnie?On: Kochałbym.Żona: A jakbym była ślepa to kochałbyś?On: KochałbymŻona: A jakbym była niemową to kochałbyś?On: Wtedy to bym kurwa oszalał z miłości. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A jeśli chodzi o kupę to kumpel kiedyś wysmarował sosem guacamole (zielony sos z awokado) pampersa i poszedł do żony, która siedziała z teściową. Powiedział, że właśnie zmienił małemu pieluchę i strasznie dziwnie wygląda, bo kupa zielona. Wtedy jeszcze wsadził w nią palucha i oblizał twierdząc, że chyba coś mu dziwnego do jedzenia dały i się zatruł. Teściowa puściła pawia na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Wiecie po co plemniki mają ogonki?Żeby je można było łatwiej z pomiędzy zębów wyciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Michał,ty chyba fora pomyliłeś...tu nikogo to nie interesuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Michał,ty chyba fora pomyliłeś...tu nikogo to nie interesuje Nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 takie fajne zdarzenie : Jestem z kumplami na rybkach, koczujemy pod namiotami.Budzą nas wrzaski,piski.. dobiegające od sąsiadów, którzy rozbili się niedaleko. Następnego dnia idziemy zapytać, co się stało ? Okazało się, ze do obozowiska wkradł się lis i wykradł całe żarcie W pewnej chwili z namiotu wyłania się fajna pani biorąc patelnie do reki mówi " patrz jaki jeszcze mi patelnie wylizał " co było dalej to trudno opisać.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A propos prawdziwych historii, to podczas egzaminów z anatomii miała miejsce taka oto historia: profesor pyta studentkę, ale ta niestety rokuje tylko na wrześniowy zjazd naukowców.prof: Dostaje pani teraz ostatnią szansę na zdanie egzaminu. Proszę powiedzieć, jak unerwione są wargi sromowe?Studentka bez zastanowienia odpowiada: Ruchowo!Profesor uśmiechnął się pod nosem i powiedział: W takim razie proszę zaklaskać! Studentka, jak nie trudno się domyślić, poczerwieniała i czmychnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Michał,ty chyba fora pomyliłeś...tu nikogo to nie interesuje Eeee tam. Zawsze ktoś zainteresowany się znajdzie. Podobno 5% chłopców lubi chłopców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Żona pokłóciła się z mężem i nie odzywali się do siebie tylko pisali karteczki typu wynieś śmieci, wyprasuj ubranie.Raz mąż kładzie żonie karteczkę: "Obudź mnie o 6 bo muszę wcześnie wstać".Mąż rano się budzi, patrzy, jest 9. Patrzy na szafkę a tam kartka: "Wstawaj, szósta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Żona pokłóciła się z mężem i nie odzywali się do siebie tylko pisali karteczki typu wynieś śmieci, wyprasuj ubranie.Raz mąż kładzie żonie karteczkę: "Obudź mnie o 6 bo muszę wcześnie wstać".Mąż rano się budzi, patrzy, jest 9. Patrzy na szafkę a tam kartka: "Wstawaj, szósta".Jakie to prawdziwe, moja już od soboty się nie odzywa jak jej zapowiedziałem że przez najbliższe 4 weekendy nie będzie mnie w domu bo jadę nad morze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Żona wchodzi do kuchni,a na lodówce karteczka..sprzedam żonę,cena 350 zł-mąż. Pyta żona-jak to 350zł? Na to on-50 kg, razy 2 zł za kilogram plus obrączka i jest 350żł. Na drugi dzień na lodówce karteczka-sprzedam męża,cena 1,10 zł. Zbulwersowany mąż pyta-jak to 1,10 zł?!!! Na to żona...jedno jajeczko 0,30 gr,drugie jajeczko 0,30 gr..no i rurka bez kremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Polski premier przyjeżdża z wizytą do swojego francuskiego odpowiednika. Jadą trzypasmówką, w końcu zatrzymują się pod okazałą posiadłością. Francuz zaprasza Polaka do środka i sobie gawędzą. W końcu nasz premier się pyta: "Jak udało ci się wybudować taką wypasioną chatę?". Francuz prowadzi go do okna i pokazuje na rzeczoną trójpasmówkę, mówiąc: "Widzisz tę drogę? Zamiast czterech, zrobiliśmy trzy pasy i wybudowałem sobie dom". W końcu dochodzi do rewizyty - francuski premier z duszą na ramieniu przemierza polskie bezdroża, w końcu wjeżdża na pięciopasmówkę. Jedzie krótko i zatrzymuje się pod największym domem, jaki w życiu widział. Przerażony się rozgląda, ale widzi w drzwiach swojego polskiego kolegę. Znowu sobie gadają i w końcu Francuz pyta: "Może ja mam dużą chałupę, ale ty wybudowałeś sobie pałac. Skąd miałeś tyle kasy?". Polak prowadzi go do okna i pyta: "Widzisz tę drogę?" Francuz zdziwiony mówi, że nie i dodaje, że przecież za oknem tylko hula wiatr po polu. Polak odpowiada: "No właśnie, zacząłem od budowy domu, a później zostało mi już tylko na dojazdówkę..." 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) ciąg dalszy z życia wzięte: Czasy studenckie Ja z Kumplem idziemy po wpis z wykładów.. Oczywiście na wykłady nie chodziliśmy ale wpis potrzebny. Zapomnieliśmy wcześniej dać indeksy dziewczynom nie byłoby sprawy.. Pytam Kumpla: - wiesz jak babka wygląda ? Nie, ja także nie wiem Zachodzimy do katedry. Kumpel zapytuje się: jest prof XXX ? gościu odp - nie ma, ale za chwile będzie jej córka dacie jej i ona załatwi sprawę. Jest ok Przychodzi jakaś babka. Pytamy o prof, kiedy będzie? bo my po wpis. Pani uroczym głosem odpowiada, chodziliście na wykłady? ja TAK, kumpel - TAK. Panowie tak się składa, ze ta pani prof to JA . Uratował nas asystent który padał ze śmiechu.. Wpis dostaliśmy XXX Szef katedry LA - (ostry gość) po pierwszych zajęciach mówi do kumpla: pan to lekkiej na pewno nie zaliczy... Kumpel odpowiada: ja na pewno zaliczę. Wszyscy zamarli. Koleś popatrzył i szepcze pod nosem. o kur.. chyba jakieś chody ma... XXXPraca na zaliczenie.. ja zaliczam kumpel nie. Panie Kamilu no niestety na jutro musi pan napisać inna prace, ta jest do niczego - taką odp. usłyszał. My świętować , kumpel do kafejki coś tam znalazł nie przeczytał i dołączył do nas po pary dniach babka wzywa, ja już się śmieje tzn. wtedy, Idę z kumplem, ja niby po wpis i podtrzymać kumpla na duchu wchodzimy we dwóch - babka mnie nie wygania. Zadaje dla kumpla pytanie z pracy. Panie Kamilu co to jest to.. a tam po chińsku coś napisane.. ja na kompana on na mnie.. Patrzę, a on, zaczyna machać nogą i rękoma, po czym mówi że to połączenie sztuk walk, karate, kung fu i nie pamiętam czego jeszcze ale na wymyślał tam co znał.. ja wtedy wyszedłem...Kumpel zadał ps dodam tylko że kumpel karate to tylko zna z TV Edytowane 7 Listopada 2013 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Kochanie, nie jestes zadowolona z prezentu? (zapytał mąż swoją lubą)- Niespecjalnie. - No, ale wydałem na niego 700 złotych.- I tak mi się nie podoba.- Kochanie, ale to naprawę wysokiej klasy sprzęt.- Do cholery przecież, to wędka. Wiesz że nie wędkuję.- To może chociaż mi się przyda. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) ciąg dalszy z życia wzięte: Czasy studenckie Ja z Kumplem idziemy po wpis z wykładów.. Oczywiście na wykłady nie chodziliśmy (...) W - jak wolneW - jak wyj***neW - jak wykłady Siłą rzeczy na wykłady się nie chodzi U mnie całe szczęście z wykładów wpisów nie trzeba kolekcjonować Edytowane 7 Listopada 2013 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 połów Dorszy na Oslo fiordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @Migotka przyznam szczerze że jest mi to nieznana metoda "dorszowania" (na medytującego) , wietrząc jakąś tajemniczość tej metody powiedz mi:- czy brania są pewne czy tylko tzw. skubnięcia- jak ze skutecznością zacięć dorszy- czy ciężki sprzęt bardzo męczy nadgarstek- ... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ...oraz - co było w termosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wchodzę na jerka i... Reklama adekwatna do tematyki forum Przecież tyle kobiet tu przesiaduje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 @Migotka przyznam szczerze że jest mi to nieznana metoda "dorszowania" (na medytującego) , wietrząc jakąś tajemniczość tej metody powiedz mi:- czy brania są pewne czy tylko tzw. skubnięcia- jak ze skutecznością zacięć dorszy- czy ciężki sprzęt bardzo męczy nadgarstek- ... itd Jestem autorem tej metody. (opatentowana zresztą )Ryby na widok tej techniki same wskakują do łódki a potem same sie wypuszczają. Full C&RCo do sprzętu to juz kwestia indywidualnych preferencji.Jedyne co jeszcze można dodać to technika ta daje całkowity relax....oraz - co było w termosie? w Termosie był przeźroczysty płyn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Żołądkowa Gorzka czy Żubrówka Biała? Sorki, podejrzałem kolejne zdjęcie z albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi