Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Blondynka u doktora:
- Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił!
- Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią..
- A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał!
- Nie! Posmaruję to miejsce, gdzie panią użądlił!
- Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem.
- Kretynko! Posmaruję tą część ciała, w którą cię uciął!
- To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli!
- Który konkretnie?
- A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie...

• Like 2

Wchodzę na jerka i...

Reklama adekwatna do tematyki forum :D Przecież tyle kobiet tu przesiaduje :P

Podejrzewam, że kobiet na forum jest całkiem sporo.

Jednak ociekające testosteronem tematy nie zachęcają ich do jakiejś szczególnej aktywności.

Zresztą zawsze można sprawdzić ile pań nam towarzyszy, wystarczy założyć temat w stylu - "Dlaczego kobiety nie potrafią łowić ryb". :)  ;)

Oczywiście błąd statystyczne może być dość duży, trzeba będzie bowiem wziąć pod uwagę posty kolegów, których żony zmuszą do stanięcia w obronnie czci niewieściej. ;)

Podejrzewam, że kobiet na forum jest całkiem sporo.

Jednak ociekające testosteronem tematy nie zachęcają ich do jakiejś szczególnej aktywności.

Zresztą zawsze można sprawdzić ile pań nam towarzyszy, wystarczy założyć temat w stylu - "Dlaczego kobiety nie potrafią łowić ryb". :)  ;)

Oczywiście błąd statystyczne może być dość duży, trzeba będzie bowiem wziąć pod uwagę posty kolegów, których żony zmuszą do stanięcia w obronnie czci niewieściej. ;)

Założenie takiego tematu spowodowałoby taką wojnę, jakiej jeszcze na żadnym forum niewidziano :P

Mogłoby być interesująco :) podejrzewam że wątek rozrastałby się w tempie błyskawicznym z postami-referatami, ale już jestem cicho bo zaraz sobię też nagrabię ^_^ a swoją drogą widok zaperzonej kobiety po przeczytaniu takiego tematu byłby bezcenny ^_^ no dobra już cichosza, kobiety ryby łowić potrafią! koniec kropka. ;)

• Like 1

Wchodzę na jerka i...

Reklama adekwatna do tematyki forum :D Przecież tyle kobiet tu przesiaduje :P

Matiz,

Co do reklamy to nie jest tak że ona to jakoś po plikach cookies jest wybierana? Sprawdzana jest tematyka jaka najczęściej przeglądasz i do tego sa dopasowywane reklamy?

Wnioskuje po tym – ze na prv kompie na różnych stornach pojawiają mi się reklamy związane z muchowaniem, spinningiem, motoryzacja i naprawami samochodów J a na służbowym w pracy – tylko związane z finansami, prawem i rachunkowością? Czyli zgodnie z tematyka najczęściej odwiedzanych stron w zaleznsoci od kompa.

Obym się myli .. bo jak nie  to może powinieneś poważnie porozmawiać ze swoja kobieta-jeżeli ona tez użytkuje Twój komputer?

Matiz,

Co do reklamy to nie jest tak że ona to jakoś po plikach cookies jest wybierana? Sprawdzana jest tematyka jaka najczęściej przeglądasz i do tego sa dopasowywane reklamy?

Wnioskuje po tym – ze na prv kompie na różnych stornach pojawiają mi się reklamy związane z muchowaniem, spinningiem, motoryzacja i naprawami samochodów J a na służbowym w pracy – tylko związane z finansami, prawem i rachunkowością? Czyli zgodnie z tematyka najczęściej odwiedzanych stron w zaleznsoci od kompa.

Obym się myli .. bo jak nie  to może powinieneś poważnie porozmawiać ze swoja kobieta-jeżeli ona tez użytkuje Twój komputer?

Tylko ja użytkuję ten komputer :D Mi też przeważnie wyskakują reklamy o tematyce motoryzacyjnej/wędkarskiej ale od wczoraj nagminnie pokazują się reklamy lekarstw różnej maści :D

Automatyczna analiza witryn w przeglądarce została niedawno ulepszona funkcją prekognicji, dzisiaj wyświetla Ci się reklama lekarstwa, jutro poczujesz swędzenie w dolnych partiach ciała oraz pieczenie podczas oddawania moczu.  :)  ;)

Witamy w dwudziestym pierwszym wieku. :P

• Like 2

Kobiety ryb nie łowią. Tzn. kilka razy widziałem ale to są śladowe ilości, niezauważalne. Dlatego chyba się odważę i założę wątek o kobietach z wędką w ręku i zobaczymy.

Pomysł bardzo dobry. Z daleka trąci lekką awanturką.

Edytowane przez skippi66

A ja nie żartuję i założę. Jak się zacznie ostra jazda po kobitach ( a zacznie się jak amen w pacierzu ), w końcu któraś nie wytrzyma i się ujawni.

Choć obawiam się że nie ma tu ani jednej. Bo jak wiadomo, kobiety ryb nie potrafią łowić przecież...

• Like 1

To może taki stary kotlet pro feministyczny ;)

Facet z kumplami ostro zapił. Wrócił do domu ostro naj... Napity. Nawet butów nie zdjął tylko koło żony legł jak niezły Bej.

Żona się zlitowała i rozebrała mężusia, ale jak to Baba postawić na swoim musiała.... wyjęła z kosza zużytą gumkę i wcisnęła mężowi w tyłek.....

Rano facet idzie pod prysznic i znajduje prezeska... Mina mu rzednie... Skończył kąpiel i idzie do kuchni na żarcie. Tam Żoneczka pyta jak minął wieczór z Kumplami?

-Z kumplami??? Ja nie mam już kumpli odpowiada facet.

• Like 3

Żart z cyklu Wania, Hans i Włodas - jest więc trzech takich gości; coś zaczyna nagle kapać z dachu. Chłopaki dawno nie pili więc, co mieli pod ręką w to łapali i degustowali.

- To wódka! Najczystsza wóda świata! - krzyczy rozradowany Wania po pierwszej kolejce.

- Aleś ty durny, Wania! Przecież to whisky! - zbeształ go Hans, chlapnąwszy szklaneczkę "skapki".

Polak jako jedyny po "złapaniu" płynu przyjrzał mu się i mówi:

- Mój Azor znowu jest na dachu i szcza!

Edytowane przez EMMS
  • Like 1