EMMS Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 A z beczki "żony i panie nasze najcudniejsze": Spotyka się trzech kumpli, siedzą sobie przy piwku i debatują o tym, jak dużym nieszczęściem są dotknięci."Mojej starej się poj******ło we łebie! Chce zrobić prawo jazdy na traktor! Po co jej to skoro nie mamy traktora!" - mówi pierwszy."Moja ma chyba to samo, tyle tylko, że chce zrobić prawko na TIRa z naczepą" - dodaje drugi i pociąga łyka piwa."A mojej to już zupełnie odj****ło!" - krzyczy trzeci. "Chce jechać w delegację".Po wylaniu wszystkich żalów trwa burza mózgów, chłopaki się naradzają i w końcu dochodzą do wniosku, że skoro żony cierpliwie zawsze znoszą ich kaprysy, oni w końcu pozwolą paniom zrealizować swoje zachcianki. Spotykają się w tym samym gronie, około tygodnia po rozpoczęciu operacji "Dzień Dziecka"."Moja żona wróciła do normy po tym swoim prawku!" - mówi pierwszy."Ba, u mnie jest nawet lepiej niż przedtem!" - krzyczy drugi."Panowie, a mojej to już zupełnie odj****ło! Wchodzę do pokoju, ona pakuje walizkę w delegację. Patrzę przez ramię, a walizka cała wypchana condomomami. Na co jej condomy - przecież ona nie ma kutasa!" - mówi trzeci. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Lew zaprosił wszystkie zwierzęta na polanę i mówi:- Zebraliśmy się tutaj.A żaba na to:- Zebraliśmy się tutaj.Lew - Aby omówić ważne sprawy.Żaba - Aby omówić ważne sprawy.Lew - Ale najpierw musimy wyje*ać to zielone paskudztwo.Żaba się odwraca i mówi:- Krokodyl, wypier*alaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Siedzi dwóch facetów w barze. Mówi jeden do drugiego:- Wiesz, wczoraj nawet miałem ochotę wrócić wcześniej do domu, kupić żonie kwiaty i perfumy, zaprosić ją na kolację do miasta... Ale potem pomyślałem: a na cholerę mi to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Z cyklu: Złapał wędkarz złotą rybkę...No to złapał, a rybka mówi:- wędkarzu, bądź tak dobry, wypuść mnie i daruj mi życie, a spełnię Twoje jedno, nawet najbadziej wymyślne życzenie.Wędkarz na to: jest moda na no kill, ale jesteś wyjątkowo smacznym gatunkiem, więc nie wiem...Rybka: zastanów się dobrze. Czy jest coś, co chciałbyś posiąść, a nie możesz tego dostać konwencjonalnymi metodami?Wędkarz: zawsze marzyła mi się podróż nad oceanem samochodem do USA. Wybuduj wiadukt nad oceanem, abym mógł pojechać na taką przejażdżkę.Rybka: mogę to zrobić, jednak światowa gospodarka może na tym znacząco ucierpieć, gdyż jest to związane z ogromnymi kosztami. Może masz inne, mniej wyrafinowane życzenie?Wędkarz: no, cóż. Jeżeli nie most, to chciałbym móc zrozumieć chociaż jedną kobietę.Rybka: No dobra, mów, skąd ma zaczynać się ten wiadukt... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To może taki o życzeniach. Misiek i zajączek idą przez las. Nagle znajdują karafkę, a w niej Dżina, który w zamian za wolność oferuje każdemu po trzy życzenia. Umawiają się, że będą mówić życzenia po jednym. Misiek zaczyna pierwszy: - chciałbym mieć wielki interes; Zając: - chcę czerwony kask; Misiek: - chciałbym chcieć i móc 24h na dobę non stop; Zajączek: - chcę motor; Misiek: - a na koniec chcę żeby wszystkie pozostałe niedźwiedzie w lesie były chętnymi i napalonymi samicami. Zajączek, odpala motor i zakłada kask, mówi ostatnie życzenie: - chcę żeby misiek był gejem. PUF PUF PUF Stały się wszystkie życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 tylko kto to sprawdzał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 A kto i co konsumuje ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Ogłoszenie:Cześć Paweł Robię cuda w sexie :D:D http://www.youtube.com/watch?v=DUfP-viVKHE Edytowane 10 Listopada 2013 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Nieomal bezludna wyspa. Siedzi na niej bardzo smutny facet z długą brodą i smętnie patrzy w dal. Niby ma ty wszystko - dach nad głową, żarcie, czasem morze jakąś butelkę rumu wyrzuci... Tylko ta samotność...Na sąsiedniej wyspie jest kilka kobiet, wszystkie toples, uśmiechają się do niego i machają zachęcająco rękami, kręcąc kusząco kusymi spódniczkami z trawy. Popłynął by do nich, tylko te stada rekinów krążące między wyspami...Gdy tak siedzi na plaży, wpatrzony w dal, nagle na brzeg wyłazi z wody mała zielona żabka i mówi:- Słuchaj, jestem Małą Zieloną Żabką i spełniam życzenie. Ale dobrze się zastanów, bo spełniam tylko jedno.Facet patrzy na żabkę, patrzy i w końcu mówi:- Zrób mi tu mostek.Żabka przewróciła się na plecy, z dużym wysiłkiem powyginała łapki, dźwignęła brzuszek i z plecami wygiętymi w charakterystyczny łuk powiedziała:- Aleś se głupie życzenie wymyślił!? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 brakuje różnych części, ale najważniejsze sąhttp://allegro.pl/abu-cardinal-66-i3693679994.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 - Podobno zmieniłeś pracę?- Tak, zrobiłem to ze względów zdrowotnych.- A co Ci dolega?- Mnie nic, ale mojemu szefowi robiło się niedobrze na mój widok...- Halo! Cześć kochanie.- Gdzie jesteś ? Mówiłeś, że wrócisz do domu po trzeciej!- Na razie tylko dwie mi dały, trzeciej nie mogę przekonać...Motto dnia:"Kobieto, udawać orgazm nie sztuka.Prawdziwy mistrz udaje erekcję!"W aptece:- Ma pani jakiś odpowiednik viagry dla kobiet?- Ja nie, ale obok jest jubiler i z całą pewnością znajdzie pan u niego.- Mamusiu co byś zrobiła jak by tak tatuś nagle umarł?- Cycki.Tylko w Holandii z wnętrza samochodu, który przed chwilą dachował, możesz usłyszeć gromki śmiech...Ankieter do przechodnia:- A jaki jest pana stosunek do władz kraju?- Wie pan, taki, jak do żony... Trochę kocham, trochę się boję, trochę chcę innej...- Mamo ja już naprawdę nie będę miał więcej pryszczy?- Nie synku. Już nie będziesz miał nowych.- A dlaczego?- Bo już nie ma miejsca.Wchodzi matka do pokoju swoich trzech pociech:- Dzieci, tata przyszedł w odwiedziny.- Mój, Jasia czy Halinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Jaś i Malgosia od dłuższego czasu już się ze sobą bujali i w końcu Małgosia mówi, że jest gotowa. Dodała, że za kilka dni ma wolną chatę, bo rodzice wychodzą i będą mogli sobie swobodnie pobaraszkować. W międzyczasie Małgosia udaje się do wioskowej "znachorki" i pyta, jaką antykoncepcję jej poleci. Staruszka mówi: "Świńskie ucho.Małgosia: "Ale jak to?! Świńskie ucho?!"Staruszka: "Ano tak, Małgosiu. Każda kobieta w wiosce przed ślubem stosowała ten sposób. I ja, i moja matka, moja babcia wkładałyśmy sobie w cipkę świńskie ucho. Teraz musisz pójść do rzeźnika i sobie też takie sprawić."Małgosia pokiwała głową i zrobiła jak poleciła jej staruszka. Rodzice zgodnie z planem zostawili wolną chatę, przyszedł Jasiu i harce się zaczęły. Nagle słychać szczęk zamku w drzwiach. Jasiu się zrywa i nagi wyskakuje przez okno. Biegnie ile sił, czuje jednak, że coś ma na ku*asie. Bez namysłu to zrywa i krzyczy: "Małgocha, pi*zda na dachu!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Mała dziewczynka pyta matki:- Mamusiu mogę iść popływać?- Nie córeczko, tam są rekiny.- Ale tatuś pływa.- Jest ubezpieczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Czy wiecie jaka cecha charakteru jest u człowieka najsłabsza?- Silna wola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Czy wiecie jaka cecha charakteru jest u człowieka najsłabsza?- Silna wola!Sprowokowałeś mnie. Wiem, że było, ale co tam, jest klasa, warto odświeżyć. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Do Warszawy przyjechał z Sosnoca ojciec z synem, wynajęli pokój w hotelu, ojciec rozpakowywał walizkę a syn w tym czasie myszkował po pokoju. W pewnej chwili krzyczy z łazienki : - TATO!! zobacz - WANNA! a po chwili dodaje : - szkoda, że to nie sobota, bo byśmy się wykąpali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Żeby trochę urozmaicić dzień, polecam uwadze wszystkich internetowy klasyk http://www.youtube.com/watch?v=1rq7tI3ajjI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Pieski kiwające główką i inne bajery na tylnej półce? W Szczecinie jeździmy na grubo, z palmą wystającą przez szyberdach Źródło własne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Czarny humor. Procesja pogrzebowa zmierza bardzo, bardzo powoli w stronę cmentarza.Nic dziwnego, bo średnia wieku w pochodzie waha się między 80 a 90 lat.Staruszki z trudem stąpają po błotnistej alejce, chwieją się na silnym wietrze,popłakują w rękawy. Ich Marysia umarła. Nagle, na zakręcie z trumny spada wiązanka.Wandzia schyla się, żeby ją podnieść. Nie jest jej łatwo, bo ma sztywne kolano.Gdy w końcu udaje jej się podnieść niesforną wiązankę, Irenka wykrzykuje ze zgrozą:- Moja droga Wandziu, co żeś Ty narobiła?! Złapałaś bukiet! - Abramek, ja nie wytrzymam! - wykrzyknęła Sara załamując ręce. - Jak ty mogłeś połamać nowe krzesło, zepsuć nowy kandelabr?!- Abramek, serce mnie zaraz pęknie, ty nie mogłeś się gdzie indziej powiesić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Jeszcze historia z zajęć z anatomii: Asystent się pyta dziewczyny, jaki nabłonek występuje w pochwie [wiadomo: wielowarstwowy płaski]. Dziewczyna myśli, przewraca oczami i w końcu wydusza z siebie, że jednowarstwowy - po czym zdobywa się na klasyczny słodki uśmieszek. Asystent uśmiecha się szyderczo i mówi: "Nie wiem, jak bardzo udały się pani wakacje, że została tylko jedna warstwa, ale wszystkie kobiety mają nabłonek wielowarstwowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 CześćKto gra ten wygrywa http://demotywatory.pl/4223870/Szczescie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie wiem czy już było ale jak oglądałem to mało z krzesła nie spadłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ksiądz i rabin mieli zderzenie czołowe. Kiedy opadł pył - masakra. Samochodów właściwie nie ma... Z jednego wysiada rabin, lekko potłuczony. Z drugiego ksiądz - parę siniaków... Patrzą na siebie - na samochody - niedowierzanie...Rabin mówi do księdza: - To niemożliwe, że żyjemy...Ksiądz: - No właśnie, to musi być znak od Szefa...R: - Tak, to znak od szefa, żebyśmy się wreszcie pogodzili.K: - Tak, koniec waśni między religiami...R (wyciąga piersiówkę): - Napijmy się, żeby to uczcić.Ksiądz wziął butelkę, pociągnął parę łyków i oddał rabinowi. Rabin zakręcił i schował.K: - A ty ???R: - A ja poczekam aż przyjedzie policja... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Przychodzi do knajpy facet i mówi do kelnera:- Setka i zakąska.Kelner przynosi, gość wypija, przekąsza i mówi do kelnera:- Chciałbym zapłacić.- Nic pan nie płaci, na koszt firmy.Na następny dzień przyszedł i zamówił dwie setki i zakąskę.Chciał zapłacić ale kelner znów odpowiedział, że to na koszt firmy.Gość więc wybrał się w niedzielę z całą rodziną do tej restauracji.Zjedli wykwintny obiad, po obiedzie dzieci zjadły deser, małżonka wypiła wino a on zamówił pół litra.Kiedy przyszło do płacenia, kelner odmówił przyjęcia zapłaty twierdząc, że to na koszt firmy.Gość nie wytrzymał i pyta się kelnera:- Panie starszy, piję i jem tutaj już trzeci dzień i jeszcze za nic nie zapłaciłem, może pan mi to wyjaśnić?- To jest bardzo proste. Widzi pan, pod tamtą palmą tego pana i tą panią?- Tak widzę.- No widzi pan, to jest moja żona, a ten pan to mój szef, on pieprzy moją żonę a ja jego interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9YsTB7O77Qo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi