Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Wesz łonowa (Pthirus pubis) popularnie zwana mendą znalazła się na liście gatunków zagrożonych wyginięciem  :D  :D  :D

U.

Optymistyczny wpis,może doczekam/y się kiedy to "mięsiarz"trafi do Czerwonej Księgi............ :)Niestety obie te przypadłości są nieuleczalne........

Edytowane przez tofik

Jasiu wchodzi do łazienki, gdzie akurat kąpie się jego mama, i widzi jej łono. Pyta
- Mamo, co to jest?
- Szczoteczka- odparła mama
- A tata ma fajniejszą, bo na patyku! - krzyknął Jaś.
- Skąd wiesz? - pyta mama
- Bo widziałem jak sąsiadce zęby nią wczoraj czyścił.

• Like 3

Tak z cyklu żartów z życia wziętych :D

Mąż krąży po sypialni, żona sobie smacznie śpi i pochrapuje(oczywiście w prawdziwym życiu kobiety, Boże broń, nie chrapią :P ). W końcu szuranie po podłodze ją budzi i pyta męża:

- Co, nie możesz spać?

- No nie mogę, bo chce mi się seksu.

- To sobie pochodź!

- A co ja właśnie robię?!

Zdarza się i spalić. ;)

Wstawię dobry, chociaż był.

Łazi dziadek po chałupie, wstaje babcia i mówi:
- Co robisz?
- Sexu mi się chce.
- No to chodź.
- Przecież chodzę.

I nówka.

Przychodzi kobieta do lekarza i ma na wewnętrznej stronie ud zielone kółka (na każdym jedno). No i tragedia skąd to i co to.
Lekarz kobietę bada: wywiad, podstawowe badania. Wszystko jest OK a kółka są. W końcu lekarz nie wytrzymuje i pyta kobiecinę:
- Czy ma pani kochanka?
- No, lekko zawstydzona odpowiada. Cygana - jest SUPER!!
Po pewnym namyśle lekarz jej odpowiada
- Proszę mu przekazać, że te kolczyki nie są za złota.

• Like 4

Gość ubiera się szybko po badaniu i z niepokojem obserwuje wypisującego receptę lekarza. W głowie kłębią się mu przeróżne myśli, więc najistotniejszą uwalnia:

-Panie doktorze, a co z alkoholem? Bo tak się składa, że jestem hobbystą-entuazjastą....Co z alkoholem?

Lekarz odpowiada:

- Przynosić....

• Like 2

Jasio z ojcem sprzedawali ziemniaki,roznosząc je do mieszkan w blokach

Przy kolejnym bloku,Jasiu puka do jednego z mieszkań,otwiera,piekna pani,

Jasio pyta

>kupi pani ziemniaki??worek 20zł.....

Kobieta odpowiada:,ze niema pieniedzy ale moze zapłacic inaczej...szybki numerek i po sprawie

Jasio mowi ,zemusi zapytac tate i zbiega szybko na dół....po chwili wraca,ponownie puka i mówi

>Nic z tego piekna pani...teraz tylko kasa za ziemniaki.....bo rok temu my tak z ojcem 4 tony przeje_ali....

• Like 4

Pewien jegomość od dłuższego czasu uskarżał się na nieziemskie bóle głowy. Chodził od lekarza do lekarza, ci jednak przepisywali mu tylko tabletki, które przynosiły tylko tymczasową ulgę. W końcu mężczyzna trafił do wybitnego specjalisty, który zbadawszy go, powiedział:

- Cierpi pan na bardzo rzadką chorobę... Bóle głowy są spowodowane uciskiem jąder na podstawę kręgosłupa, a jedynym sposobem na wyleczenie tej choroby jest usunięcie jąder.

Jak nietrudno się domyślić gość zaniemówił; jednak przypomniał sobie, jak bardzo przez ostatnie lata dokuczały mu bóle głowy i jednak postanowił mimo wszystko poddać się zabiegowi. Cały czas przed operacją zastanawiał się, jak to będzie - żyć bez jąder... W końcu nadszedł TEN dzień, wszystko poszło dobrze - bóle glowy ustąpiły jak ręką odjął.

Po kilku dniach facet przychodzi do sklepu i żeby poprawić sobie humor, postanawia kupić nowe ubrania.

- Chciałbym kupić nowy garnitur - mówi do sprzedawcy.

- Rozmiar 52?

- Tak! Ale skąd pan wiedział...?

- To moja praca - odpowiada skromnie sprzedawca.

I rzeczywiście, garnitur pasował doskonale.

- Kupiłbym do tego jeszcze koszulę...

- Rozmiar 41.

- Znowu pan trafił, jak...?

- To moja - pada znowóż odpowiedź.

Koszula, podobnie jak garnitur pasuje jak ulał.

- Przydałyby się jeszcze buty.

- Rozmiar 43 - mówi spokojnie sprzedawca.

- Znowu pan trafił!

- To moja praca.

Nie było zaskoczeniem, że buty również doskonale pasowały.

- To może jeszcze nowe slipki do tego?

Sprzedawca przyjrzał się mężczyźnie dokładniej i mówi:

- Rozmiar 36?

- Właściwie nosiłem wcześniej rozmiar 34...

- Niemożliwe! Powodowałoby to ucisk jąder na podstawę kręgosłupa i cholerny ból głowy!

• Like 7