Ugly Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Wesz łonowa (Pthirus pubis) popularnie zwana mendą znalazła się na liście gatunków zagrożonych wyginięciem U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie moje ,zasłyszane ale odnośnie 11 .XI " opowiedział bym wam kawał o tęczy , ale boję się , że spalę" :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Wesz łonowa (Pthirus pubis) popularnie zwana mendą znalazła się na liście gatunków zagrożonych wyginięciem U.Optymistyczny wpis,może doczekam/y się kiedy to "mięsiarz"trafi do Czerwonej Księgi............ :)Niestety obie te przypadłości są nieuleczalne........ Edytowane 14 Listopada 2013 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Filmik kontrowersyjny dla jednych, dla drugich śmieszny. Nowy program Discovery Smoleńsk http://www.cda.pl/video/102958fa/Discovery-Smolensk-Kabaret-Czesuaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Samo życie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jasiu wchodzi do łazienki, gdzie akurat kąpie się jego mama, i widzi jej łono. Pyta- Mamo, co to jest?- Szczoteczka- odparła mama- A tata ma fajniejszą, bo na patyku! - krzyknął Jaś.- Skąd wiesz? - pyta mama- Bo widziałem jak sąsiadce zęby nią wczoraj czyścił. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Tak z cyklu żartów z życia wziętych Mąż krąży po sypialni, żona sobie smacznie śpi i pochrapuje(oczywiście w prawdziwym życiu kobiety, Boże broń, nie chrapią ). W końcu szuranie po podłodze ją budzi i pyta męża:- Co, nie możesz spać?- No nie mogę, bo chce mi się seksu.- To sobie pochodź!- A co ja właśnie robię?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 troszkę spaliłeś ten dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Zdarza się i spalić. Wstawię dobry, chociaż był. Łazi dziadek po chałupie, wstaje babcia i mówi:- Co robisz?- Sexu mi się chce.- No to chodź.- Przecież chodzę. I nówka. Przychodzi kobieta do lekarza i ma na wewnętrznej stronie ud zielone kółka (na każdym jedno). No i tragedia skąd to i co to.Lekarz kobietę bada: wywiad, podstawowe badania. Wszystko jest OK a kółka są. W końcu lekarz nie wytrzymuje i pyta kobiecinę:- Czy ma pani kochanka?- No, lekko zawstydzona odpowiada. Cygana - jest SUPER!!Po pewnym namyśle lekarz jej odpowiada- Proszę mu przekazać, że te kolczyki nie są za złota. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Gość ubiera się szybko po badaniu i z niepokojem obserwuje wypisującego receptę lekarza. W głowie kłębią się mu przeróżne myśli, więc najistotniejszą uwalnia: -Panie doktorze, a co z alkoholem? Bo tak się składa, że jestem hobbystą-entuazjastą....Co z alkoholem?Lekarz odpowiada:- Przynosić.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jasio z ojcem sprzedawali ziemniaki,roznosząc je do mieszkan w blokachPrzy kolejnym bloku,Jasiu puka do jednego z mieszkań,otwiera,piekna pani,Jasio pyta>kupi pani ziemniaki??worek 20zł.....Kobieta odpowiada:,ze niema pieniedzy ale moze zapłacic inaczej...szybki numerek i po sprawieJasio mowi ,zemusi zapytac tate i zbiega szybko na dół....po chwili wraca,ponownie puka i mówi>Nic z tego piekna pani...teraz tylko kasa za ziemniaki.....bo rok temu my tak z ojcem 4 tony przeje_ali.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pewien jegomość od dłuższego czasu uskarżał się na nieziemskie bóle głowy. Chodził od lekarza do lekarza, ci jednak przepisywali mu tylko tabletki, które przynosiły tylko tymczasową ulgę. W końcu mężczyzna trafił do wybitnego specjalisty, który zbadawszy go, powiedział:- Cierpi pan na bardzo rzadką chorobę... Bóle głowy są spowodowane uciskiem jąder na podstawę kręgosłupa, a jedynym sposobem na wyleczenie tej choroby jest usunięcie jąder.Jak nietrudno się domyślić gość zaniemówił; jednak przypomniał sobie, jak bardzo przez ostatnie lata dokuczały mu bóle głowy i jednak postanowił mimo wszystko poddać się zabiegowi. Cały czas przed operacją zastanawiał się, jak to będzie - żyć bez jąder... W końcu nadszedł TEN dzień, wszystko poszło dobrze - bóle glowy ustąpiły jak ręką odjął. Po kilku dniach facet przychodzi do sklepu i żeby poprawić sobie humor, postanawia kupić nowe ubrania.- Chciałbym kupić nowy garnitur - mówi do sprzedawcy.- Rozmiar 52?- Tak! Ale skąd pan wiedział...?- To moja praca - odpowiada skromnie sprzedawca.I rzeczywiście, garnitur pasował doskonale.- Kupiłbym do tego jeszcze koszulę...- Rozmiar 41.- Znowu pan trafił, jak...?- To moja - pada znowóż odpowiedź.Koszula, podobnie jak garnitur pasuje jak ulał.- Przydałyby się jeszcze buty.- Rozmiar 43 - mówi spokojnie sprzedawca.- Znowu pan trafił!- To moja praca. Nie było zaskoczeniem, że buty również doskonale pasowały.- To może jeszcze nowe slipki do tego?Sprzedawca przyjrzał się mężczyźnie dokładniej i mówi:- Rozmiar 36?- Właściwie nosiłem wcześniej rozmiar 34...- Niemożliwe! Powodowałoby to ucisk jąder na podstawę kręgosłupa i cholerny ból głowy! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Po prostu musiałem to wrzucić http://www.maxior.pl/film/174733/technika-go-przerosla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 jakież to prawdziwe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) jakież to prawdziwe... U nas jeszcze było takie stare powiedzenie ,też najczęściej łowiona rybka..... powiedzenie.........co złowiłeś ... Rapę i gó.....o w łapę . Edytowane 17 Listopada 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 U nas jeszcze było takie stare powiedzenie ,też najczęściej łowiona rybka..... powiedzenie.........co złowiłeś ... Rapę i gó.....o w łapę . coś w tym jest...ja dzisiaj tego doświadczyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ale Rapę czy to drugie bo jak to drugie to .......... ale jak Rapkę to nie jest jeszcze tak żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 no właśnie to drugie...ehhhh żeby to rapa była to by rączek nie trzeba było myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 14 minut dobrego humoru ,Ani Mru Mru nadal w dobrej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Klasyki z lat szkolnych we wspólczesnej wersji Na kanapie leży leń.......czarną ma skórę ten nasz koleżka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Gdy będziemy mieli taką reprezentację, stanę się zagorzałym kibicem piłki nożnej .Obiecuję że nie opuszczę żadnego meczu z utęsknieniem czekając na wymianę koszulek . http://www.youtube.com/watch?v=FQ8Wu5LQlYM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Zwierzu,nie chcę być złym prorokiem,ale myślę że jednak nigdy nie zostaniesz "zagorzałym kibicem piłki nożnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Strzelić gola - dopiero będzie dwuznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi