sacha Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Czerwony Kaputerk idzie do babci przez las i nagle z krzaków ....... słyszy:-gupia dziwka,gupia dziwka.Podchodzi, rogarnia krzaki a tam wilki znowu :-gupia dziwka, gu......-nie możesz mnie wilku tak przezywać, przecież jesteśmy z jednej bajki. Jestem czerwony Kapturek-mam czerwone buciki, czerwone pończoszki, czerwoną spódniczkę,czerwoną bluz...... OOOO KU.....A , ja faktycznie wyglądam jak głupia dziwka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ten sam Kapturek łazi po lesie i szuka wilka bo nie będzie końca bajki . Szwenda się woła-NIC. Nagle słyszy jakieś pojękiwania i w jakiejś dziurze znajduje wilka, oczy podkrążone, okład na łbie, sierść zmierzwiona, widać że zwierze ledwo dycha.-Wilku, wstawaj !!! idę do babci a ty tam już powinienneś być,szybko rusz się nie bo nie będzie końca bajki!!!-Kapturek, Spi.....laj. 3 dni z Costnerem tańczyłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Oskarowy materiał, ale nie powiem dlaczego. http://www.cda.pl/video/1039089d/Polak-trolluje-brytyjski-Mam-Talent 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Cezik wciąż w formie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Oskarowy materiał, ale nie powiem dlaczego. http://www.cda.pl/video/1039089d/Polak-trolluje-brytyjski-Mam-TalentWzruszona, ocierająca łzy publiczność - bezcenne. Swoją drogą mógłby do Polski przyjechać jakiś, dajmy na to Hindus, i też wzruszyć do łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 niezłe... złote maliny 2013 rozdane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Józef jest moim idolem http://www.cda.pl/video/1039089d/Polak-trolluje-brytyjski-Mam-Talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Hehhehe a tu oryginał... http://www.newsweek.pl/polak-w-brytyjskim-mam-talent-na-newsweek-pl,artykuly,274981,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) i wychodzi na to ,żeby lepiej trolling był zabroniony Edytowane 19 Listopada 2013 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Hehhehe a tu oryginał... http://www.newsweek.pl/polak-w-brytyjskim-mam-talent-na-newsweek-pl,artykuly,274981,1.htmlNo i za wcześnie. Może jeszcze ktoś by się załapał na "szoł". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 http://fishki.pl/fishka,Siedzi-w-kiciu,59783.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Wy też tak macie...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Wy też tak macie...? Chyba tak. Mój tydzień to od soboty do soboty. Bo w soboty jeżdze na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Wy też tak macie...? Phi..u mnie to jeszcze moduły,myki,multiki,knoby,smary,luzy,ząbki,echa,decha,i szał pał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet moja kobitka się wyrobiła...wie co to jest OPAD! Twierdzi że,ostatnio dobry jestem w tej metodzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 ...Nawet moja kobitka się wyrobiła...wie co to jest OPAD! Twierdzi że,ostatnio dobry jestem w tej metodzie Poczekaj, jeszcze jeden odpad i zacznie straszyć, że Ci troka urwie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Poczekaj, jeszcze jeden odpad i zacznie straszyć, że Ci troka urwie. Istnieje męska solidarność! Pewnie by polemizowała z tym TROKIEM...co najwyżej urywała by troczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 No to może w ramach tej solidarności.... Dwóch kloszardów siedzi pod mostem na kartonach popijając tanie wino.-Ech! Nie zawsze było ze mną tak źle.-mówi jeden.- Kiedyś pracowałem na odpowiedzialnym stanowisku.Świetnie zarabiałem,miałem willę,luksusowy samochód,piękną żonę. Niestety rozpiłem się,straciłem pracę. Musiałem sprzedać dom,samochód,żona ode mnie odeszła.Stoczyłem się na dno.Po paru latach wziąłem się w garść,odzyskałem stanowisko,awansowałem.Kupiłem dom w ekskluzywnej dzielnicy,jeszcze lepszy samochód niż miałem wcześniej.Żona do mnie wróciła.Zacząłem pić... Żona mówi do męża:- Podobno faceci z wysokimi dochodami częściej uprawiają seks.- Za to ci z niskimi uprawiają go ze swoimi żonami - odpowiada mąż. Za plecami każdego mężczyzny, który odniósł sukces stoi wielce zaskoczona kobieta. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Na dobry początek dnia: Agenci CIA, Mosadu i KGB spotykają się pewnego dnia i zaczynają się spierać, która jednostka jest najlepsza w swoim fachu. Po dosyć długiej przepychance szef Mosadu mówi w końcu: - Panowie skoro jesteśmy już w Afryce, to wyznaczmy sobie zadanie i ten, kto je wykona najwcześniej zostanie najlepszym agentem... Wszyscy zgodnie pokiwali głowami, wymieniając przy tym złośliwe uwagi. - W takim razie, naszym zadaniem będzie przyprowadzić wielbłąda! - dokończył szef Mosadu. Po upływie około pół dnia zadowoleni agencji Mosadu prowadzą nie jednego a trzy wielbłądy, dobry wynik jak na środek Sahary. Dopiero po czterech dniach pojawiają się trochę zasuszeni, zasapani agenci CIA - prowadzą z tyłu jakieś niewielkie wielbłądziątko, które już ledwie dycha. - Faktycznie, jesteście najlepsi - mówi szef CIA do szefa Mosadu. - Teraz tylko trzeba powiedzieć Ruskim, że są do dupy! Mija dziesięć dni, oni wciąż czekają na KGB. Po 15 dniach w końcu dostrzegają na horyzoncie jakiś niewyraźny punkt. Gdy agenci, byli już pod samą bazą, szefowie CIA i KGB krzyczą jednokrotnie: - Przecież to jest ku*wa słoń, idioci! Na co szef KGB przystawia okrwawioną siekierę do pozbawionego trąby i pocharatnego słonia i mówi: - Gadaj im prawdę... Słoń, szlochając, krzyczy: - Panowie, ja naprawdę jestem wielbłądem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Ja trochę z innej beczki. Taką oto tablicę zastałem dziś na zimowisku nad Narwią. Wiecie o co chodzi? Na pewno tak. Zero słowa o zakazie połowu a i określenie zasięgu terytorialnego zakazu też trąci Macierewiczem. Edytowane 21 Listopada 2013 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dowiedz się dobrze, bo może będą rozdawać darmowe piwo, a Ty przegapisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) żona do męża: "wybieraj!, piwo albo ja"mąż odpowiada: "a ile tego piwa ma być?" Edytowane 21 Listopada 2013 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jest mochttp://www.youtube.com/watch?v=3nYJjXzttvM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Ostatnio w dziale budowy przynęt obrodziło najmądrzejszymi ludźmi na świecie. Chciałbym im zadedykować tą anegdotę. W małym samolocie w raz z pilotem leci harcerz, ksiądz i Najmądrzejszy Człowiek na świecie.W pewnym momencie do pasażerów zwraca się pilot.- Przepraszam mamy awarię. Samolot z pewnością spadnie. Mam trójkę małych dzieci na utrzymaniu, a żona nie ma pracy więc muszę się ratować dla swojej rodziny. Przepraszam, że zostawiam was jedynie z dwoma spadochronami. Wybaczcie.Pilot otworzył drzwi samolotu i wyskoczył.Natychmiast podniósł się Najmądrzejszy Człowiek na świecie i oznajmił.- Jestem Najmądrzejszym Człowiekiem na świecie, beze mnie świat sobie nie poradzi.Pospiesznie założył plecak i wyskoczył z samolotu.Do harcerza zwraca się ksiądz. Chłopcze, masz przed sobą całe życie i jeszcze wiele doświadczeń przed tobą, ja już jestem gotowy na spotkanie ze stwórcą, weź ten spadochron i skacz.Harcerz ze spokojem zwrócił się do księdza.- Niech się ksiądz nie martwi, obaj mamy przed sobą dalsze życie na ziemi, Najmądrzejszy Człowiek na świecie wyskoczył z moim plecakiem. Edytowane 23 Listopada 2013 przez joker 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Co robi Rumun w salonie Subaru ??..........Rozkreca Impreze================================ Po co rumun wstaje o 4 rano Żeby się dłużej po opie.....ć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi