woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Lekarz do pacjenta:- Niestety, mam dwie diagnozy, obie fatalne. Po pierwsze, ma pan raka. Nie uda się go wyleczyć, ma pan najwyżej pół roku życia. No i do tego wszystkiego jeszcze ma pan Alzheimer'a...- Oj, to dobrze, bo panie doktorze, bałem się, że mam raka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie wiem czy nie było, usłyszałem w radiu - pogryzłem kierownicę Sprzedał chińczyk duszę diabłu....... i po miesiącu mu się popsuła....bodajże wczoraj w RMF był to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GutezNGVQDY 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Święta idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xabretm Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Będzie dużo czytania Było sobie królestwo, w tym królestwie byli trzej sławni rycerze:- Wielki Sławny Rycerz- Średni Sławny Rycerz- Mały Sławny Rycerz(oczywiście o wzrost chodzi )Pewnego razu na królestwo napadł Straszliwy Smok - ogniem zionie, zamki burzy, dziewice porywa itd.Blady strach padła na mieszkańców, udali się więc do rycerzy by smoka zgładzili.Przychodzą do WSR i żalą się: że smok, że pali, że burzy, że porywa....Wielki rycerz z zatroskaną miną oznajmia im, że sprawa jest poważna i trzeba się zastanowić - niech wrócą za dwa tygodnie.Mieszkańcy załamani - w dwa tygodnie to ich bestia zniszczy.Idą do ŚSR z tym samym lamentem: że smok, że pali itd..Średni tęż uważa,że sprawa poważna i trza się zastanowić - wróćcie za tydzieńRaczej na duchu ich to nie podnosi - ostatni ratunek w Małym Sławnym Rycerzu.Przychodzą do MSR i zaczynają: że smok, że pali ... w połowie wywodu rycerz zrywa się krzycząc:giermek!!! konia i zbroję prędko!!Mieszkańcy uradowani nadziwić się nie mogą, mówią rycerzowi że inni rycerze to się zastanawiają co robić, a on tak bez zastanowienia decyzję podjął...MSR im na to odpowiada:Tu się nie ma nad czym zastanawiać, tu trzeba wiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Baba łowi rybę http://www.sadistic.pl/baba-lowi-rybe-vt248096.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) hahh, moją żona kiedyś tez się tak darła jak ćwiartka pinki dała nogę z pudełka w lodówce Edytowane 28 Listopada 2013 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Moja to samo, ale jak odlepiłem od podeszwy mytego w łazience kalosza żabę i położyłem na pralce. Do dzisiaj nie wiem o co ten pisk był, żaba nie wykazywała najmniejszych oznak życia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 28 Listopada 2013 przez spy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 http://www.sadistic.pl/baba-lowi-rybe-vt248096.htm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Policjant wrócił późno do domu i zastał żonę samą w łóżku, pościel rozmemłana, a żona jakoś dziwnie rozochocona.- Twój kochanek tu był? Gdzie się schował? Pod łóżkiem? - pyta i zagląda pod łóżko.- Pod łóżkiem go nie ma.- W kuchni? - i zagląda do kuchni- W kuchni go nie ma.- W szafie?Z szafy wychyla się ręka z banknotem 200 zł.Policjant dyskretnym ruchem ogląda się i bierze banknot.- W szafie też go nie ma. To gdzie się schował? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Spowiedź- Ojcze, a czy w trakcie postukobietę można.....?- Można, synu, ale nie tłustą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zobaczcie jak bestia jedna wykorzystuje sprężystość gałęzi. Jednak zbyt mały moduł wybrała ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zobaczcie jak bestia jedna wykorzystuje sprężystość gałęzi. Jednak zbyt mały moduł wybrała ;-)eeeeeeeeeeeeeeetam ,ona po prostu zauważyła prawidłową pracę woblera,bo podobno tylko z tej wysokości to widać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie ma to jak "pomykać" po gałęziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ostatnio wyprodukowano viagrę dla kobiet w postaci kremu. Niewielka ilość wtarta w stopy umożliwia dłuższe stanie przy zlewie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Większość pań i tak ją zmarnuje na cycki. Edit!No co ja napisałem!Co napisałem!Na piersi - tak miało być, na piersi! Edytowane 28 Listopada 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Do szkoły jazdy przychodzi staruszek.- Chciałem zapisać się na kurs prowadzenia autobusów.- Nie za późno?- Nie... bylem u lekarza na badaniach, żeby sobie przedłużyć prawo jazdy na moje autoi on mi powiedział, że w tym wieku, to najlepiej jeździć autobusem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 http://www.sadistic.pl/baba-lowi-rybe-vt248096.htm I pięknie, Simms na dupie i wrzask na widok ryby, jak nasze orły, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WRQ3rwoqdeA Wojciech w formie na dobry początek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi