Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Spotyka się dwóch kolegów w pracy. Jeden pyta

- Stary co Ci Się stało, kto Ci podbił oko?

- A żona.

- Żona Cie bije, za co?

- Bo tak wczoraj patrze, a ona wypięta przy lodówce kurczaka szukała. Taka mnie ochota naszła, podchodzę do niej, spódnice do gór majty w dół i dawaj ją od tyłu. A ta się odwróciła i jeb mnie w oko.

- To co nie lubi od tyłu? Pyta kolega

- Lubi, lubi. Ale nie w Tesco!

• Like 1

Co jest najważniejsze w lesie iglastym?
Papier toaletowy.

- Jaka jest różnica między męską, a kobiecą logiką?
- Męska jest słuszna, kobieca - ciekawa.

Dwie blond oglądają tv:
- PATRZ! Benedykt szesnasty!
- a Kubica który?

W teatrze jeden z widzów poczuł nagle straszny, wręcz niewyobrażalny smród.
Pochyla się więc do sąsiada, od strony którego tak koszmarnie zaleciało i pyta:
Panie kolego, czyżbyś się pan zesrał?!?
Tak, a o co chodzi???

Teściowa do zięcia:
- Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości!
- "Bogurodzicę"?!

Edytowane przez Dagon
  • Like 4

Już wiadomo, dlaczego trolling jest zły.

http://www.youtube.com/watch?v=_UvG_00sKdI

Ten filmik z seksem w trzcinach to tak nie do końca fajny, a właściwie niefajny wcale.

Został nakręcony i umieszczony w sieci w ramach protestu pewnych środowisk we Francji, które odbiły się szerokim echem w tamtejszym świecie wędkarskim.

Jest to pewnego rodzaju zemsta za wykluczenie z koła wędkarskiego w Montpellier jego dwóch członków za nieobyczajne zachowanie po zawodach wędkarskich.

Pojawia się w sieci, kasują go, znowu się pojawia. Nakręcony specjalnie w taki sposób i tak przedstawiony ma budzić emocje, których nie powinien.

Na filmie tym bowiem seks uprawia Vincent A. ze swoim kochankiem (obecnie małżonkiem) transwestytą.

Jeden z dziennikarzy dowiedzał się ,że za wschodnią granicą żyją ludzie po 160 lat,także wynajął czarter i poleciał do długowiecznych ludzi

,wchodzi do wioski i widzi ,że przed chałupą siedzi dziadek z brodą po pas i płacze ,redaktor pyta dziadku ile macie lat,a na to dziadek 160

redaktor pyta a dlaczego płaczecie dziadek odpowiada bo mnie tato zbił redaktor pyta a za co ,staruszek  odpowiada za to ,że dziadka oplułem. :D

wedkarstwo na bliskim wschodzie ;)

rosja_gif_3.gif

Podstawa to wyczucie czasu ;) :D :lol:

Żeby tak podobny los spotykał volciarzy i szarpakowców ........ zasada samoeliminacji czy jakoś tak :P

Jak by który ;) przeżył to może by czegoś się nauczył ,choć tego typu prostaków cechuje wrodzona tępota ,tak więc nie ma chyba na co liczyć ,poza tym ze może coś spierdzielą jak ci z łajby.Może ten który odliczał zaciął się i stanął na dwa :lol: ,a czas leci.........

A może ktoś ich bardzo nie lubił i celowo sprzedał lipny towar :P Tak czy siak brawo :blink: dla wszystkich którzy wzięli udział w filmie :ph34r:

Edytowane przez Krystekwolf
  • Like 1

Po serwowanych dowcipach, wyraźnie widać że idzie sroga zima. :)

Ale nie przejmujcie się chłopaki, bowiem:

Znów przyjdzie maj

A z majem bzy

I czekać mam na ciepłe dni

Znów przyjdzie mi

Sypiać przykrótkie sny

O piątej, nad rzekę

Piechotą, będę szedł

Yeah, yeah, yeah, uh, uh, uh...

Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
- Co do cholery robisz w moim łóżku? I kim do diabła jesteś? - zapytał Kazik.
- To nie jest twoja sypialnia. Jestem św. Piotr i jesteś w niebie - odpowiedział facet w szlafroku.
- Że co?! Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!
- To nie takie proste - odpowiedział Święty. - Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie.
Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
- Chcę powrócić jako kura - odpowiedział.
W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje.
Wtedy podszedł do niego kogut.
- Hej! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi św. Piotr - powiedział kogut. - Jak ci się podoba bycie kurą?
- No jest ok, ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje...
- Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - powiedział kogut.
- Jak mam to zrobić?
- Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz.
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chlust" i jajko było już na ziemi.
- Łoł, to było zaje*iste - powiedział Kazik.
Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał, usłyszał krzyk swojej żony:
- Kazik, co ty do cholery robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!

• Like 4

HOW TO LIVE A LONG LIFE

A tough old cowboy from Texas counseled his granddaughter that if she wanted
to live a long life, the secret was to sprinkle a pinch of gun powder on her
oatmeal every morning.

The granddaughter did this religiously until the age of 103, when she died.

She left behind 14 children, 30 grandchildren, 45 great-grandchildren, 25
great-great-grandchildren, and a 40-foot hole where the crematorium used to
be.