skiner Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.chamsko.pl/demot/47067_Prosty_test__przez_admin.jpg ja pierwsze co widziałem to bar ale mleczny, wiec chyba nie jest mi potrzebny odwyk jeszcze i jeszcze jedno ...z tymi cycuszkami u tej pani jest podobna sytuacja jak z przynętami na szczupakanie ma podobno za dużych Edytowane 7 Grudnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wiadomo oczywiście, że szyld wybija się na pierwszy plan Tylko trochę go coś jeszcze od przodu "przykrywa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Bóg, Jezus i Duch Swięty siedzą razem, romowa się nie kleii.Bóg:wiecie co, wybiorę się Jerozolimy bo dawno tam nie byłem.Jezus:A ja od śmierci nie byłem w Jerozilimie, zobaczę co się tam teraz dzieje.Duch Swięty:A ja wybiorę się do Watykanu, nigdy jeszcze tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Przychodzi Wolny Gonzales do panienki, rozbiera się, ubranie zaś wyrzuca przez okno.- Co czynisz, Wolny Gonzalesie?! - pyta zdumiona dziewoja- Maleńka, zanim my skończymy numerek, to ubranko dawno wyjdzie z mody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Rosyjscy wędkarze zupełnie sobie nie radzą z zimową przerwą w wędkowaniu...http://www.youtube.com/watch?v=mcYAi7CPZnM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Prawdziwi mężczyźni miodu nie jedzą !Prawdziwi mężczyźni żują pszczoły. a tu mój ulubiony filmik (wpadki podczas kręcenia programów wędkarskich)najlepsze dla mnie jest jak wpada do wody z akumulatorem przy załadunkualbo jak wrzuca kotwice niezawiązana do wody Edytowane 8 Grudnia 2013 przez @Wojti 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ona: Seks był super. Teraz leżymy koło siebie. On zamyślony spogląda do góry. O czym myśli ? Z pewnością o naszym uniesieniu... Coś mu zajmuje myśli. Zaciska zęby. A może chodzi mu po głowie że już dwa lata jesteśmy razem? Może się wkurzył, że przybrałam na wadze. Hmmm... czemu nic nie mówi?! Tylko wciąż patrzy w górę... On: Mucha na żyrandolu. Łazi sobie... Jak ona to robi, że się nie spie*doli? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tylko przekopiowałem z maila starszego brata... ten caps to nie moja robota STAROŚĆ IDZIE DROGI PANIE, CORAZ CIĘŻSZE WYPRÓŻNIANIE.CORAZ CZĘŚCIEJ W BRZUCHU BURCZY,KUSIEK MI SIĘ MOCNO SKURCZYŁ.GNIOTĄ KARK PRZEŻYTE LATA,BOLĄ NERKI I PROSTATA.WZROK NIEOSTRY, W STAWACH STRZYKA,CHYBA JUŻ NIE BĘDĘ BZYKAŁ !NAWET MOJA BIAŁOGŁOWAWDZIĘKI SWE PRZEDE MNĄ CHOWATWIERDZĄC, ŻEM NIE KONIK POLNYI DO SKOKÓW JUŻ NIEZDOLNY.A JA JESTEM JAK ZE STALI :W STARYM PIECU DIABEŁ PALI,MARZY MI SIĘ JESZCZE SKOK,TAKI NAGŁY, MĘSKI W BOK.POPIĆ TĘGO, JAK ZAGŁOBANIECH MNIE POTEM BOLI GŁOWAI NIECH KAC MNIE ZNOWU MĘCZY,ŻONA WYMÓWKAMI DRĘCZY.A JA ZNOWU JAK JELONEK,OSTRY RÓŻEK, CUD OGONEK !NAGLE W STAWACH COSIK CHRUPIE,PRYSŁY ZE ŁBA MYŚLI GŁUPIE.WSPOMNIEŃ ŁEZKA Z OKA KAPIEMOŻESZ MARZYĆ STARY CAPIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Po kilkumiesięcznej namiętnej znajomości dziewczyna pyta swego wybranka:- Znamy się już tak długo. Czy nie powinieneś przedstawić mnie swojej rodzinie?......................................- Jak sobie życzysz. Ale w tym tygodniu to jest niemożliwe. Żona z dziećmi wyjechała do teściów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 W ZOO było miejsce, gdzie mieszkały razem wielkie niedźwiedzie.Odgrodzone było od zwiedzających głębokim dołem z wodą.Wszędzie stały tabliczki - "Uwaga zwierzęta bardzo niebezpieczne".I rzeczywiście coraz wpadał jakiś pijak, albo zdeterminowanysamobójca i ślad po nim ginął.Dozorca pytał o ich los starego niedźwiedzia przywódcę stada,ale ten wzruszał potężnymi ramionami i pokazywał na tabliczkę.Czasami mruczał - "mógł uważać".Aż pewnego razu do niedźwiedziej enklawy wpadł katolicki ksiądz.Mijają dni a niedźwiedzie coraz bardziej wystraszane i obdartezbierają się w jednym miejscu i coś gestykulują.Po tygodniu roztrzęsiony Stary przywódca stada żąda od dozorcyprzysłania obrońcy praw zwierząt.Zdziwiony dozorca pyta - co się stało ?Niedźwiedź z płaczem zaczął opowiadać:Pierwszego dnia ten ksiądz gdy zaczęliśmy przygotowywać go doobiadu w charakterze dania zaczął nauczać o Jezusie, który nigdynikogo nie zjadł.Drugiego zaczął spowiadać wszystkie niedźwiedzice.Trzeciego wyrzucił nas wszystkich z jaskini - bo tam miała powstaćświątynia Pana.Czwartego nauczył nas żebrać od ludzi.Piątego chodził z tacą i to co uzbieraliśmy odbierał - bo kupuje organyi organizuje pomoc dla ubogich niedźwiedzi.Szóstego zgwałcił wszystkie niedźwiedziątka.A siódmego kazał nam kopać w poszukiwaniu gorących źródeł,bo ma zimno na plebani. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Prawdziwi mężczyźni miodu nie jedzą !Prawdziwi mężczyźni żują pszczoły. a tu mój ulubiony filmik (wpadki podczas kręcenia programów wędkarskich)najlepsze dla mnie jest jak wpada do wody z akumulatorem przy załadunkualbo jak wrzuca kotwice niezawiązana do wody Akcja z kotwicą mnie rozbroiła! Ha ha ha! A co to za uśmiech podejrzany! No, no, no http://www.youtube.com/watch?v=ExVw_cZLFF0&feature=player_embedded 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GDzI_6wGs2w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Janusz, cudny klip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Z cyklu historie prawdziwe i w nawiązaniu do posta @Wojtiego. Pływaliśmy kiedyś za sandaczem w dwie łódki (na jednej byłem ja ze znajomym, na drugiej ojciec i Mirek). W końcu, po dosyć długim gmyraniu w wodzie znajdujemy obiecującą miejscówkę. Rzucamy kotwicę, na drugiej łodzi ojciec krzyczy:- Miras, rzuć kotwicę!Słychać plum, mija chwila, dłuższa chwila. I nagle wrzask:- Miras, ku*wa, wyrzyciłeś niezawiązaną kotwicę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Rosyjscy wędkarze zupełnie sobie nie radzą z zimową przerwą w wędkowaniu...http://www.youtube.com/watch?v=mcYAi7CPZnMtu chodzi o wymuszanie odszkodowań , jeszcze trochę i u nas będzie trzebazakładać kamerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wojtku mistrzostwo świata No co się tutaj wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo124 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 MY SŁOWIANIE - PARODIA (ODPOWIEDŹ MĘŻCZYZN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 <ali> opowiedzialbym wam kawal o teczy<ali> ale obawiam sie, ze spale©bash.org.pl Dobranoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 U nas też jest kilka zapór które możnaby tak potraktować http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/113098,spektakularny-zrzut-wody-na-zaporze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 U nas też jest kilka zapór które możnaby tak potraktować http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/113098,spektakularny-zrzut-wody-na-zaporze...a może by tak r.......ć tame na rzece W......w mieście W.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi