woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 http://www.youtube......9 grudnia podrzucone przez @pepa73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 9 grudnia podrzucone przez @pepa73Janusz ,zaczynasz wybiórczo przeglądać pewne zawartości ,zaczyna mnie to intrygować ...Powiem szczerze i nie na temat ... boję się .. Czyżby to ten buziak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Akurat ten wątek śledzę bardzo dokładnie. Wątek, nie temat, coby bez niedomówień było. I nie, nie przepadam za takimi klimatami, jak ostatni buziak. Po tym co napisałem, aż strach, ale jednak wkleję...Bez podtekstów! Dla śmiechu Święta idą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Akurat ten wątek śledzę bardzo dokładnie. Wątek, nie temat, coby bez niedomówień było. I nie, nie przepadam za takimi klimatami, jak ostatni buziak. Po tym co napisałem, aż strach, ale jednak wkleję...Bez podtekstów! Dla śmiechu Święta idą Teraz już się nie domyślam ,teraz już wiem na pewno :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) ale jazda a tu świąteczna choinka w rodzinie z wędkarskimi tradycjami Edytowane 20 Grudnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ten ostatni astronauta to polak , ma naszywke w naszych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) cholera nie aktywny link. Sorry za OT http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/12/3fac0bcf139272f97c838e0b2d513bb2_original.jpg jakoś się udało Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Riqelme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Trochę nie cenzuralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Cholera! A ja swoją maczugę na Alle...drogo spuściłem A akurat dzisiaj bardzo by mi się przydała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dlaczego w stajence byli i mędrcy,i pasterze, i krówki, i owieczki a nie było kapłanów ?- Bo Pan Bóg w swojej przenikliwej mądrości nie chciał ich dopuścić do dziecka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tato, w tym roku chcę pieska- powiedziała córka,Oj, nie wydziwiaj!, będzie jak co roku karp - odpowiedział ojciec 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 - Wiesz jak wygląda sypialnia biskupa ?- Nie ? hahaha- A wszystkie dzieci wiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Powoli nadchodzi świąteczny klimacik, więc....Dlaczego worek św. Mikołaja jest taki duży?- bo dochodzi tylko raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mężczyzna został przyjęty do szpitala ze złamaną szczęką, uszkodzonym nosem i zwichniętym obojczykiem. Lekarz pyta: - Pan po wypadku? - Nie ...., po kichnięciu w szafie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 - Kochany, proszę, obejmij mnie, tak Abelard tulił swą Helojzę!- A kto to był?- Och.. To pocałuj mnie namiętnie, tak ja Romeo zwykł całować swą Julię!- Czyli jak?- A srak, ty prymitywie jeden! Przeczytałeś w swoim życiu chociaż jedną książkę?- Taaa... "Naszą szkapę". Pociągniesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Chłopak z dziewczyną na pierwszej randce.Dziewczyna jak to zwykle bywa zadaje mnóstwo pytań, m.in.:- A czy ty masz jakieś wady?- Tak - odpowiada chłopak - jestem szczery.- Wiesz co, ale mi się wydaje, że szczerość to nie wada...- Gówno mnie obchodzi co ci się wydaje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi