Dagon Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pozostaje się cieszyć, ze nie biją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pozostaje się cieszyć, ze nie biją. A kto mówi że nie biją Żartuje, jeszcze tego by brakowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Są takie co biją, trzeba tylko ładnie poprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GGJRlQRiiNw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 I znów muszę bronić mojej rudej. Dziś, po usłyszeniu o moim zamiarze wyruszenia jutro o świcie, zadała ważne pytanie - kupić Ci chleb i jakąś kiełbasę na ognisko? Cóż, przytaknąłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Aż się temat prosił o tego klasyka. Bartku, czyli moja teoria o większej tolerancji na wędkarstwo u pań z płomienną czupryną kolejny raz się potwierdza. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Teoria teorią, ale ruda nigdy nie miała nic przeciwko mojemu włóczeniu się za rybami. Była orędowniczką mojego pierwszego wyjazdu do Mongolii i żyrantem kredytu na tę eskapadę. Mogę tylko chwalić i cieszyć się, że dobrze wybrałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Szóstka w totka! Nie bym ja źle trafił, ale kredyt na cokolwiek związanego z wędkarstwem, nie - nawet nie chcę myśleć o tym jakie egzorcyzmy musiałbym odprawiać by coś takiego przepchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Teoria teorią, ale ruda nigdy nie miała nic przeciwko mojemu włóczeniu się za rybami. Była orędowniczką mojego pierwszego wyjazdu do Mongolii i żyrantem kredytu na tę eskapadę. Mogę tylko chwalić i cieszyć się, że dobrze wybrałem. bartek,chwała Ci za to że trafiłeś...Nie każdy z Nas ma takie szczęście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Trzech kolegów chciało po pracy napić się wódki.Zastanawiali się u którego zrobić sobie przyjęcie. Dwóch wymówiło się tym że w domu żona i teściowa. Trzeci bez problemowo zaprosił ich do siebie.Po dotarciu na miejsce , drzwi otworzyła żona w asyście teściowej.Obie panie pomogły im się rozebrać i kazały czuć się jak u siebie w domu.Zaczęła się typowa libacja, a panie cały czas ich z uśmiechem obsługiwały.W końcu dwóch zaskoczonych kolegów pyta gospodarza o te dwie cudowne kobiety. Miałem kiedyś psa , mówi gospodarz. Kiedy pierwszy raz mnie ugryzł , ogoliłem go do gołej skóry. Potem ugryzł mnie jeszcze dwa razy i za każdym razem goliłem go do gołej skóry. Kiedy ugryzł mnie po raz czwarty , zarąbałem go siekierą . Zaskoczeni opowieścią koledzy pytają , ale co to ma wspólnego z zachowaniem obu pań. One są po trzecim goleniu . Edytowane 4 Stycznia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Teoria teorią, ale ruda nigdy nie miała nic przeciwko mojemu włóczeniu się za rybami. Była orędowniczką mojego pierwszego wyjazdu do Mongolii i żyrantem kredytu na tę eskapadę. Mogę tylko chwalić i cieszyć się, że dobrze wybrałem. Ciekaw jestem, czy zafarbowanie na rudo, też zmienia myślenie kobiety na lepszeJak tak to musze się delikatnie zapytać czy nie chciałaby zmienić koloru włosów.Swoją drogą ponoć rude są ostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mamy nadzieję że nie wypuściłeś rybek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Swoją drogą ponoć rude są ostre Stara ludowa mądrość ponoć mówi, że "jak dach zardzewiały, to piwnica wilgotna" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Stara ludowa mądrość ponoć mówi, że "jak dach zardzewiały, to piwnica wilgotna" A jeśli chodzi o rudych facetów, to ....Stara ludowa mądrość ponoć mówi...Że Bóg stwożył rudego, by uważać na niego Przepraszam złotowłosych Panów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Podobnie jak ze "złotymi" ma się powiedzenie "na wszelki wypadek". Na wszelki wypadek ksiądz gosposie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 http://joemonster.org/art/26035/_Kung_fu_panga_Karp_Fiction_i_inne_filmy_dla_wedkarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "Staw Wars", "Komu bije dzwonko" i "Jaź Fasola" - 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Każda znajdzie swój rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tfu....Dzieci też tu zaglądają. Gdzie czerwony znak zabraniający patrzeć nieletnim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel warzywniaka żali się przyjacielowi:- Wk***iają mnie klienci, co tylko przyjdą, obmacają towar, popatrzą i wyjdą nic nie kupując...- A co ja mam powiedzieć stary, 4 córki w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Żona do męża:- Kochanie, chciałabym założyć na plaże coś takiego, żeby ludzie nie mogli oderwać ode mnie wzroku...Mąż:- Łyżwy załóż! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi