anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jaki jest najlepszy środek antykoncepcyjny? Środek d..py. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A co do rudych kobiet i ich tolerancji naszego hobby to coś w tym jest. Moja żona też jest ruda, i nigdy nie miala nic przeciwko moim wyjazdom wedkarskim, powiem wiecej sama zaczęła łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A co do rudych kobiet i ich tolerancji naszego hobby to coś w tym jest. Moja żona też jest ruda, i nigdy nie miala nic przeciwko moim wyjazdom wedkarskim, powiem wiecej sama zaczęła łowić. To ja mam lepiej, odpoczywamy od siebie, gdy ja łowię Kumple zawsze mi zazdroszczą, jak wymyślimy jakąś rybałkę w ostatniej chwili, dzwonię do mojej, a ona zadaje fundamentalne pytanie " To może kupię ci kiełbasę na ognisko?" Jak mnie poznała, to już wiedziała, że wędkowania nie rzucę dla niej. Zaakceptowała to, może o tyle łatwo, że jest zdecydowanym domatorem i nie bardzo lubi wyjazdy, spotkania towarzyskie, imprezy. Dzięki temu nigdy nie miałem kłopotu z wyjściem na piwko, albo wyjazdem gdziekolwiek. Kilka razy poszła/pojechała ze mną, teraz kurtuazyjnie proponuję wyjazd na spotkanko typu Puchar Głowatki, nie wiedzieć czemu - nie ma ochoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wędkarskie kino akcji... http://joemonster.org/art/26035/_Kung_fu_panga_Karp_Fiction_i_inne_filmy_dla_wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zjedz snickersa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zjedz snickersa Gif fajny, ale jedno mnie zastanawia, czy ten całujący ma rajstopy czy też ... nogi w paski wygolone? Jeśli to drugie to właśnie nadszedł kres mojej tolerancji na fanaberie mody męskiej, to pierwsze już widziałem - w sejmie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Co to jest - rudy ogolony na łyso?..."Oszukac przenzaczenie" Kiedy w Świebodzinie wybudowano Tesco? 5 lat przed Chrystusem .... Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Archanioł Gabriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Sprzedam ołówek, super przynęta na bolenie Edytowane 7 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Biorę, jeśli dorzucisz pudełko. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Biorę, jeśli dorzucisz pudełko. Używany biustonosz Ci się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Biustonosz to etui na pudełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gdzie tam jest biustonosz?Aaaa, jest...nie zauważyłem za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Biorę, jeśli dorzucisz pudełko. Dorzucę łańcuch na przypony gratis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Rozwiedziony facet spotyka na przyjęciu obecnego męża swojej byłej żony.Po kilku drinkach nabrał odwagi , podchodzi do gościa i pyta z przekąsem: - no....jak to jest używać taki przechodzony sprzęt ? na to nowy mąż odpowiada - nie jest źle, po pierwszych 8 centymetrach dalej to właściwie nówka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ciekawość i można się nie wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak widać nie tylko kołowrotki są dobre w kraju kwitnącej wiśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi