seiken Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A czy Ty umiesz chodzić po wodzie?!http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D-wxnID2q4A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Bw-5tbpARqk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jeszcze może moja ulubiona, ważna dla każdego prawda, dlaczego mleko z piwem wygrywa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PUKMUZ4tlJg#t=25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tak to jest jak się najpierw rzeźbę robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) fish28 dobry filmik Edytowane 15 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Idą Polak Rus i Niemiec spotykają kobietę,która smaruje chleb kurzymi odchodami. Pierwszy odzywa się Rus i mówi:- Dlaczego kobieto chleb kurzymi odchodami smarujesz? Na to kobieta:-Oj panie bida je bida ..Rus dał kobiecie 50 zł i poszedł. Idzie Niemiec i mówi:- Dlaczego kobieto chleb kurzymi odchodami smarujesz ? Na to kobieta:- Oj panie bida je bida.. Niemiec dał jej 50 zł i poszedł. Następny przechodzi Polak i pyta:- Dlaczego kobieto chleb kurzymi odchodami smarujesz? A na to kobieta, myśląc że Polak tez da jej 50 zł:-Oj bida panie bida ..-To po cóż tak grubo smarujesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jak się nazywa płacz młodego raka? WYCIERACZKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Całuje się Jasio z Małgosią.W pewnym momencie Jasio coś połkną i mówi - Małgosia połknąłem twoją gume do żucia! - Nie Jasiu to nie guma, poprostu mam katar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) fish28 dobry filmik Daj źródło do tego gifa, bo nie idzie pobrać Taką taktykę wawrzyk z powietkinem powinienbył obrać Edyta: Już nie trzeba Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CKt8iCCbN3A Edytowane 17 Stycznia 2014 przez pepso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Moment z orłem kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Dziad i baba postanowili po raz pierwszy od dłuższego czasu zająć się seksem. Niestety dziadowi nic się nie udawało. Baba na to:- Nie przeżywaj tak, dziadek, ważne, że się znów zobaczyli. Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza.Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:- Jak już będziesz dochodził, to sprobój się jakoś wystraszyć.Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupil sobie pistoletstartowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera.Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu.W domu zastał żonę czekającą nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69i facet momentalnie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił, żebysię przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:- No i jak było?Facet na to:- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona ze..ała mi się na twarz,odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze. Autentyczna rozmowa dzieci w piaskownicy:- A mój tato ma astrę - mówi chłopczyk.- A moja mama też - odpowiada dziewczynka.- A mój tata ma kamerę cyferkową - chłopczyk.- A moja mama też - dziewczynka (no i dalej jeszcze takie przechwalanki,które tego chłopca coraz bardziej irytowały, ale w końcu usłyszałem kardynalny argument)- A mój tata ma siusiaka.- Moja mama też ma...- Nie może mieć..mamusie mają pipulki...- Ale moja mama naprawdę ma... W SZUFLADZIE.... Przychodzi facet do lekarza: - Panie doktorze, od kilku dni mam zatwardzenie, nic mi nie pomaga - Będziemy musieli panu zaaplikować czopki. Proszę się odwrócić, ściągnąć spodnie i pochylić się. Ja panu pokaże jak to się robi. Facet ściągnął gacie, pochylił się i poczuł jak doktor wsuwa mu coś do tyłka. - OK, gotowe. Proszę to samo powtarzać samemu w domu co 12 godzin przez najbliższe trzy dni. Wieczorem gościu próbował samemu sobie poradzić ale jakoś mu się nie udawało. Poprosił więc żonę o pomoc. Odwrócił się, ściągnął spodnie i wypiął dupsko. Żona jedną ręką położyła na jego ramieniu, drugą natomiast zaczęła wkładać mu czopek. - O ku**a! - wrzasnął w pewnej chwili facet. - Co się stało kochanie, zabolało cię? - Nie ale właśnie sobie uświadomiłem, że ten lekarz trzymał obie ręce na moich ramionach! Edytowane 17 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qYbfocsdBmA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie ma to jak dobra zapowiedź filmu :http://www.theguardian.com/film/video/2014/jan/16/devil-baby-new-yorkers-devils-due-video?CMP=fb_gu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Napiszę z pamięci dowcip, który mi się przypomniał jak przeczytałem ostatni wpis użytkownika @anpart mam nadzieję, że nic nie pokręcę. Przychodzi babcia do lekarza i prosi żeby lekarz pomógł jej i dziadkowi medykamentami ostatni raz przed śmiercią zażyć rozkoszy.Lekarz więc na to:-dla babci, różowa pigułka a dla dziadka niebieska, tylko nie pomylcie i za tydzień na wizytę do mnie czy zadziałały.Mija tydzień, drugi, trzeci lekarz się martwi czy nic się nie stało bo babci ani widu ani słychu.W końcu po miesiącu przychodzi babcia i lekarz do niej:-babciu co tak długo nie przychodziliście? udało się?-leżałam miesiąc w łóżku sparaliżowana a dziadkowi rany z pierwszej wojny się pootwierały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Mała woda, ciekawe czy brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Hmmmm...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 [YT] [/YT] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi