Gadget Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-FQIqIiABoU 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ExVw_cZLFF0&list=FLuugVhgAydFDuIsIvz15wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Idzie gepard przez dżunglę i słyszy wołanie:- Na pomoc!.Patrzy, a tu słoń wpadł do rozpadliny i nie może wyjść prosi:- Pomóż mi wyjść.- No dobra - odpowiada gepard podając łapę.Słoń jest za ciężki, więc gepard proponuje:- Słuchaj skoczę po mojego przyjaciela jaguara, to razem cię wyciągniemy.Poszedł i po pewnym czasie wrócił z jaguarem i razem wyciągnęli słonia.Minął tydzień, idzie słoń przez dżunglę i słyszy wołanie o pomoc.Patrzy,a tu gepard wpadł do rozpadliny. Prosi więc:- Pomóż mi, słoniu.- No jasne, mój przyjacielu - odpowiada słoń - podam ci mojegoczłonka,złapiesz się go i cię wyciągnę.Słoń podał członka gepardowi. Ten złapał się i wyszedł z dziury.Jaki z tego morał?Jak masz dużego członka, to nie potrzebny ci jaguar. Jasiu mial napisac wypracowanie na temat "Co to jest polityka?". Nie mial pojecia, co napisac, wiec poszedl spytac sie taty. Ten mu odpowiedzial:-Wyobrac to sobie w ten sposob:Ja jesem zywicielem rodziny wiec jestem jak KAPITALIZM. Mama zarzadza naszymi funduszami, wiec jest jak RZAD. Oboje musimy dbac o twoje potrzeby wiec ty jestes LUDEM. Twoją nianie nazwiemy KLASA PRACUJACA a twoj mlodszy braciszek to PRZYSZLOSC NARODU. Przemysl to sobie a na pewno zrozumiesz co to jest polityka.Wieczorem Jasiu nie mogl zasnac, bo caly czas myslal nad tym, co mu powiedzial tata. W pewnym momencie uslyszal jak jego mlodszy braciszek placze. Poszedl do jego pokoju i zobaczyl, ze ten niezle napakowal w swoja pieluszke.Poszedl wiec powiedziec o tym mamie, ale jak tylko wszedl do sypialni uznal, ze chyba zasnela. Nie chcac jej budzic udal sie do niani, ale jej drzwi byly zamkniete. Spojrzal wiec przez dziurke od klucza i zobaczyl jak jego ojciec zabawia sie z nia w najlepsze. Poddal sie wiec i poszedl spac.Nazajutrz wstal wczesnie rano i zaczal pisac swoje wypracowanie:"Polityka jest wtedy, kiedy KAPITALIZM pieprzy KLASE PRACUJACA, RZAD chyba spi, LUD jest ignorowany a PRZYSZLOSC NARODU lezy w glebokim gównie." Wykaz pieśni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodemgry rozwija się następujące prędkości:90km/h - "To szczęśliwy dzień..."100km/h - "Cóż Ci Jezu damy..."110km/h - "Ojcze, Ty kochasz mnie..."120km/h - "Liczę na Ciebie Ojcze..."130km/h - "Panie, przebacz nam..."140km/h - "Zbliżan się w pokorze..."150km/h - "Być bliżej Ciebie chcę..."160km/h - "Pan Jezus już się zbliża..."170km/h - "U drzwi Twoich stoję Panie..."180km/h - "Jezus jest tu..."200km/h - "Witam Cię, Ojcze..."220km/h - "Anielski orszak niech Twa duszę przyjmie..."ps.Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120km/h, przy wyższych prędkościach swoje miejsce oddaje Św . Piotrowi:) Rozmawiają dwie Rosjanki. Jedna się pyta drugiej:- Jaki rodzaj seksu preferujesz?- Ja lubię po bożemu - odpowiada - a ty?- Ja uwielbiam kochać się "na rodeo".- "Na rodeo"? O co w tym chodzi?- Na początku, kocham się w pozycji na jeźdźca, potem po 20 sekundach mówię, że mam AIDS i próbuję się utrzymać Stare dla przypomnienia Edytowane 23 Stycznia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A ta pacjentka całkiem dobrze wybrnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ten filmik powinien się nazywać, "jak nie wiercić dziur chińskim świdrem" Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Siedzimy na tarasie pensjonatu w Niemczech i gramy w brydża , Klaus, gospodarz dbający o swoich gości zjawia się w pobliżu i zagaja.Może piwo?Dziękujemy.Sznapsa?Również nie.A w co gracie?W brydża.A słyszałem, to podobno gra dla inteligentnych ludzi.I po chwili dodaje:Ja nie gram w brydża. Ale i tak był do wytrzymania. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Jest piekny sloneczny dzien na trawce opala sie naga panna nagle miedzy jejnogami wykopuje sie krecik rozglada sie i pyta:- ...Jeżyk...??Cisza wiec podchodzi blizej i pyta:- .....Jeżyk... ??Cisza wiec podchodzi jeszcze blizej wącha i pyta:- .... Jeżyk żyjesz ??? Edytowane 23 Stycznia 2014 przez anpart 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Rysunek Savage Gear zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zastanawiałem się, czy nie poprosić ich o dużą rozdzielczość i nie zrobić sobie z tego plakatu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dobry plan. Jak Ci się uda wydębić plik, poproszę o jego kopię Ja nie mam szczęścia do kontaktów z SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Spróbuję przez FB bo tam właśnie wykazują sporą aktywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zawsze można uderzyć do @Spigota, może on coś pomoże Tuhttp://savage-gear.pl/?a=downloadsTego obrazka niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 No właśnie taki mam plan, tyle, że przez facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Łukasz daj znać , jestem chętny na kopie a zdjęcie naprawdę mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Piękne, pochwal się zdobyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://www.glol.pl/article/co-by-bylo-gdyby-celebryci-nie-mieli-pieniedzy-na-operacje-plastyczne.html#TRCuk'> co by bylo gdyby celebryci nie mieli pieniedzy na operacje plastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Przychodzi kobieta do lekarza i mówi:- Panie doktorze mam wiecznie zimne uda.Lekarz zdziwiony, sprawdza.- Faktycznie - mówi - a przeszkadza to pani bardzo?Kobieta odpowiada:- Mnie to w zasadzie nie, tylko mężowi zawsze marzną uszy. -Dziadku, jak to jest? Masz 85 lat, a ciągle przychodzą do ciebie napalone laseczki. Jak ty to robisz?- A bo ja wiem... - rzekł dziadek oblizując leniwie brwi. Żona do męża:- kochanie, chciała bym zalożyć na plażę coś takiego, żeby ludzie nie mogli ode mnie oderwać wzroku!- łyżwy załóz.. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Britney-paskudaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 co by bylo gdyby celebryci nie mieli pieniedzy na operacje plastyczneKomu zatem ufać? Magii ekranu czy magii fotoszopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Najlepsze zdjęcie ma Sarah Jessica Parker, dopiero po chwili odgadłem które to koń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zasłyszane na ulicy. Padłem W czasie delegacji rozmawia Niemiec, Rusek i Polak. Niemiec mówi:- Po powrocie do kraju kupię mojej żonie BMW i Mercedesa! Jak nie będzie chciała jeździć BMW to będzie Mercedesem.Rusek:- A ja kupię mojej żonie futra z lisa i z norek. Jak nie będzie chciała chodzić w futrze z lisa to niech chodzi w futrze z norek.Polak:- Ja kupię swojej żonie beret i wibrator! Jak nie będzie chciała chodzić w berecie to niech się pier***i !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Britney-paskudaa W orginale było tak: Britney - BRZYDAL!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Ten jest bardzo podobny Edytowane 24 Stycznia 2014 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi