anpart Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 TEORIA STADA BIZONÓWStado bizonów może poruszać się tak szybko jak najwolniejszy bizon. Kiedy myśliwi polują na bizony, to zabijają najpierw te z tyłu, czyli najsłabsze i najwolniejsze. Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako całości,ponieważ ogólna prędkość i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularną eliminację najsłabszych osobników. W podobny sposób ludzki mózg może pracować tak szybko, jak jego najwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo, zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze i najsłabsze komórki. W ten sposób regularnespożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki, sprawiając, że mózgpracuje szybciej i bardziej skutecznie i dlatego właśnie zawsze czujesz się mądrzejszy po kilku drinkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 "Pełna wersja" popularnego w necie skrótu...sezon na takie przejażdżki się zbliża, więc ku przestrodze http://www.youtube.com/watch?v=BB5LXF0c__g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mieliśmy ostatnio z żoną wieczór szczerości. Od kilku dni żona dopytywała się, czemu jestem jakiś taki nieswój i koniecznie chciała wiedzieć co się dzieje. Wypiliśmy po dwa kieliszki dobrego wina i zdecydowałem się podzielić się z nią swoimi wątpliwościami:Kochanie! 20 lat temu, przed naszym ślubem, mieszkałem w małym pokoiku u rodziców, miałem stary pordzewiały samochód i byle jaki telewizor odziedziczony po babci. Ale każdą wolną chwilę spędzałem z cudowną dwudziestolatką, z którą uprawiałem szalony seks kiedy tylko się dało. Teraz mamy olbrzymi dom, najnowszą terenówkę i telewizory LCD w kuchni i sypialni, a plazmę w pokoju gościnnym. Jednak seks uprawiamy tylko sporadycznie. Najczęściej zasypiam przy zmęczonej i znudzonej czterdziestolatce, śniąc o wspaniałych piersiach młodej kobiety.Na to żona, która często przejawia refleks mistrza ciętej riposty odpowiedziała:Kochanie! Ależ znajdź sobie cudowną dwudziestolatkę z jędrnymi cyckami i uprawiaj z nią seks, nawet trzy razy dziennie. A ja wtedy sprawię, że czas się cofnie i znów będziesz mieszkał w małym pokoiku u rodziców, jeździł starym pordzewiałym samochodem i oglądał mecze na czarno-białym telewizorze odziedziczonym po babci....." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 http://www.wiocha.pl/1103089,Wszedzie-tylko-plotki-i-leszczeniezła lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Stoi sobie dziewczę u Bram Niebios i słyszy potworne wrzaski, aż jej ciarki przeszły po ciele. Pyta Św. Piotra: - Co się tam dzieje? - To nowi aniołowie wydaja takie dźwięki, bo wiercimy im na plecach duże otwory na skrzydła, no i w głowie mniejsze otwory na aureolki. - To mnie okropnie przeraża, chyba jednak wybiorę piekło. - W piekle będziesz seksualnie molestowana, zmuszana do seksu analnego, oralnego! - W porządku, do tego już mam gotowe otwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Łowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Jesień.Pole odłogiem leżące.Samotny oracz walczący z ugorem.Babie lato igrające w słonecznych promieniach.I tak oto samotny oracz zapatrzony w swawolne nitki babiego lata zboczył z kursu i najechał pługiem na odpoczywającą na miedzy włościankę.- Orzesz w dupę! - jęknęła włościanka, przebudzona w ten niezwykły sposób. Edytowane 5 Maja 2014 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 tymczasem w zoohttps://i.chzbgr.com/maxW500/8172072704/hE96D54BF/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ojciec kupił synkowi na 12 urodziny łuk. Jako że dzieciak nie wiedział co i jak z tym łukiem, to go ojciec zabrał za stodołe, i pokazuje: tu masz cięciwe, tu strzałę, tak naciągasz i... - ciach! - strzała poleciała w stronę stodoły, przebijając ścianę i niknąć w dziurze, którą zrobiła. Synek poleciał do stodoły szukać strzały, i po paru chwilach wraca. Tato, mam dobrą i złą wiadomość Dawaj tą dobrą, synu Przestrzeliłeś strzałą sąsiadowi fiuta... A ta zła? - pyta ojciec... i mamie usta.Kobieta na porodówce. Krzyk jej niesamowity. Łapie męża za rękę. Wyciągnijcie to ze mnie!! Dajcie mi jakieś leki!! - spogląda na męża - TO TY MI TO ZROBIŁEŚ!! TY TU POWINIENEŚ LEŻEĆ!! O ile dobrze pamiętam - odrzekł spokojnie mąż - chciałem ci go wsadzić w dupę, ale powiedziałaś, że to będzie zbyt bolesne.Szedłem sobie wczoraj ulicą, gdy nagle zobaczyłem, jak dwóch niewidomych szykuje się do walki między sobą. Krzyknąłem: Stawiam na tego z nożem! Żałujcie, że nie widzieliście, jak zaczęli spieprzać.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wsiada kobieta do windy, za nią wpada facet w kominiarce. Rób mi loda!!! Ale proszę pana... Ku..wa, rób loda!!! Klęknęła, zrobiła gościowi loda. Facet ściąga kominiarkę, a to jej mąż... I co, ku..wa, dało się..W przeddzień naszej rocznicy uzgodniliśmy z żoną, że ktokolwiek obudzi się pierwszy, to obudzi partnera seksem oralnym. Następnego ranka obudziłem się pierwszy, więc delikatnie odsunąłem kołderkę......i wsadziłem jej penisa w buzię.Dziewczyna pyta ginekologa: Ile kalorii jest w spermie? Słuchaj, młoda - odpowiada doktor - Jeśli połykasz, to nikogo nie interesuje jak gruba jesteś.Wzięłaś pigułki? Nie... No to dupa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wraca dres z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział:Wiesz, Zocha, idę, patrzę, a tu wielki plac! Patrzę na lewo... Ochu***łem! Patrzę przed siebie... k****a mać! Patrzę na prawo... ja pi****lę...Zocha zaczyna płakać... Dres pyta:Zocha, co sie stało?Ta odpowiada:Boże, jak tam musi być pięknie...---------------------Pijani wędkarze złowili rusałkę.Rano okazało się że to sum i do kaca doszedł wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) DILDOrsz http://m.se.pl/wydarzenia/super-prasowka/dildorsz-i-tusk-nie-bierze-czyli-najlepsze-tytuly-tygodnia-z-super-expressu_392464.html Edytowane 7 Maja 2014 przez Bullet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dlaczego w nosie jest przegroda?Żeby nie kusiło... ----------------- Późno w nocy mąż Francuz dobiera się do żony Francuzki:- Nie teraz Jean, jestem taka zmęczona. Zostaw w szklance, rano wypije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ma talent https://www.youtube.com/watch?v=ADJu3JbUYc8&t=64 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Idzie drech z dresiarą. Idą idą. i nagle drechu jeb dresiarę z piąchy w oko. Limo niebieskie natychmiast. Ona pyta: Ależ Norbercie, za co?- Cicho.- No ale co jażem ci zrobiła?- Jebłem to jebłem, nie drąż Edytowane 8 Maja 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Autentyk. Dziś na konferencji prasowej premier donald tusk zapowiedział, że Polska będzie doradzać ukrainie w sprawach zwalczania korupcji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 No, a jak już się uporają - z naszą pomocą oczywiście, z tą całą korupcją, pokażemy im jak się buduje autostrady... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Taaa niech wyśle tam baronów z PSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dziki Zachód. W samo południe. Żar leje się z nieba, wszędzie kurz z pustynnej prerii. Kowboj wjeżdża do niedużego miasteczka. Zeskoczywszy z konia przed saloonem, podchodzi do szkapy, podnosi ogon i całuje w to miejsce, dokąd nigdy nie przedostaje się słońce.Staruszek, siedzący przed zakładem fryzjerskim, krzyczy w szoku:- Po co pocałowałeś konia w dupę?!- Usta mi popękały - odpowiada kowboj.- Taki całus nawilża usta?- Nie, powstrzymuje od ich oblizywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Wsiada Rosjanin do pociągu relacji Paryż-Bruksela. Wszystkie miejsca są zajęte, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem.Rosjanin pyta:- Madame, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce?Kobieta:- Wy, Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie!Rosjanin idzie szukać innego miejsca, ale nie znalazł. Wraca i mówi:- Madame, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce.Francuzka rozeźlona krzyczy:- Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia!Rosjanin nie wytrzymał. Błyskawicznie chwycił suczkę i wyrzucił ją przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Francuzka jest w szoku: przeklina, wrzeszczy, w rozpaczy wyrywa sobie włosy z głowy.Wówczas zabiera głos siedzący obok Anglik:- Wy Rosjanie wszystko robicie nie tak jak trzeba. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tę sukę co trzeba.Świeżo upieczona żona mówi do męża:- Teraz, kiedy jesteśmy po ślubie, lepiej przestań grać w golfa. Sam zobacz - jak sprzedasz sprzęt, będziemy mogli sobie pozwolić na nowe meble do kuchni.- Gadasz jak moja była żona.- Była?! Nie mówiłeś mi, że byłeś żonaty!- Bo nie byłem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Polska armia leci do Afganistanu. Na pokład samolotu odlatującego z Warszawy wchodzą żołnierze z kapitanem. Samolot startuje, kapitan zauważa smutek i łzy w oczach żołnierzy. Gdy samolot był w powietrzu dłuższą chwilę kapitan myśli sobie:- Ku..a rozklejają mi się, z takich żołnierzy nie będzie pożytku.Kapitan wiec postanawia ich umotywować i krzyczy:- Żołnierze!! w Afganistanie albo my ich albo oni nas !! Daje ku..a 100 dolarów za każdą głowę Afgana!Wtem w oczach żołnierzy pokazuje się radość, ekstaza i chęć walki!!Zaczynają wznosić wojenne okrzyki i razem się nakręcać. Samolot powoli zniża się do lądowania a żołnierze dra się jak zwierzęta w oczach amok!! Kapitan coś tam do nich jeszcze krzyczy, ale oni już nie słuchają, chcą krwi. Tylna cześć samolotu się otwiera żołnierze wylatują jak rakiety i poszli w pola! ..... Kapitan myśli- Co to ku..a było ??!!Po godzinie wracają, worki pełne głów, na bagnetach głowy. Kapitan aż przysiadł.... Po chwili krzyczy:- Co wyście ku..a narobili !!A żołnierze:- Ale panie kapitanie, sam pan mówił 100 za głowę.Kapitan spuścił głowę i wyszeptał:- To było ku..a międzylądowanie w Krakowie ........... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Idzie facet brzegiem Wisły. Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki. Spacerowicz woła:- Co pan robi? Niech pan nie pije, otruje się pan! Przecież tu pływają chemikalia, odpadki itp.!- Что? Я ничего не понимаю?- Powoli ... bo zimna. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi