anpart Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Wpada w piątek po pracy mąż do domu z uśmiechem na twarzy i krzyczy triumfalnie już w drzwiach:-Kochanie, jadę z kolegami na ryby, nie wiem kiedy i czy w ogóle wrócę!!!Na co żona ze stoickim spokojem:- No przecież Cie w domu za rogi nie zatrzymam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=660070614042780&set=vb.132575876792259&type=2&theater 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Stacja benzynowa w Toruniu. Zatankowałem i podchodzę do kasy.Sprzedawca: - Co dla pana?Ja: - Paliwo z 2, papierosy, cola, jakiś batonik i gumy.Sprzedawca: - Na ząb, czy na dyszel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jakoś tak...wcale mi się, nie do śmiechu zrobiło, kiedy pomyślałem o Ewie Kłobukowskiej. Nic wspólnego oczywiście z austriacką kiełbasą.Ot, tak pomyślałem o skrzywdzonej dziewczynie, przez (moim zdaniem i nie tylko) "sowiecką właść " . Mięliśmy wspaniałą sportsmenkę. ...i mam wrażenie, że jej rehabilitacja przeszła bez echa w mediach. Oglądałem dokument na ten temat: szok i zdumienie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 wraca pijany chłop z wesela na rowerze, bardzo pijany, nie wyrobił na zakręcie i wpakował się w płot.ocknął się w szpitalu, gdzie lekarz mówi "wjechał Pan rowerem w płot" i pokazuje mu zdjęcia RTG i tłumaczy, to złamane żebra, to złamany obojczyk, to kość promieniowa, to nadgarstek.... zniecierpliwiony chłop przerywa i woła : no dobra ale gdzie jest k****a rower ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Stacja benzynowa w Toruniu. Zatankowałem i podchodzę do kasy.Sprzedawca: - Co dla pana?Ja: - Paliwo z 2, papierosy, cola, jakiś batonik i gumy.Sprzedawca: - Na ząb, czy na dyszel?Jakieś 20 lat temu przyjęcie, przy stole kilkanaście osób, powiedzmy wyższa klasa średnia.A że ta klasa jak każda inna pije to po kilku godzinach co poniektórzy byli w stanie wskazującym.Pani z panem jako para narzeczonych siedzący naprzeciwko mnie rozmawiali z innymi ale facet w pewnym momencie przerwał rozmowę z sąsiadem, wyjął z kieszeni paczkę gumy do ŻUCIA i spytał swoją partnerkę :-Gumę?A dziewczyna która rozmawiała ze swoją sąsiadką nawet się nie odwracając:-dzisiaj bez a że była wstawiona to powiedziała to głośno.Kilka sekund ciszy i eksplozja śmiechu . A teraz dowcip:Żona pyta męża:-co to jest konsternacja?Mąż po chwili namysłu tłumaczy:-Wyobraź sobie że wracasz z sanatorium 3 dni wcześniej. Wchodzisz do domu i zastajesz mnie z jakąś kobietą w łóżku i właśnie wtedy następuje konsternacja.Żona przetrawiła i chciała się upewnić:-Czyli jeśli Ty wracasz z delegacji wcześniej i zastajesz mnie z sąsiadem w łóżku to właśnie jest konsternacja?Mąż:-Nie myl pojęć, to jest kurestwo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Stacja benzynowa w Toruniu. Zatankowałem i podchodzę do kasy.Sprzedawca: - Co dla pana?Ja: - Paliwo z 2, papierosy, cola, jakiś batonik i gumy.Sprzedawca: - Na ząb, czy na dyszel?No tak sam również doświadczyłem obcowania z dowcipnymi panami ze stacji, gdy zajechałem z dziewczynami pod stację.Do gumek wcisnął mi wytrawne wino na potencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) No tak sam również doświadczyłem obcowania z dowcipnymi panami ze stacji, gdy zajechałem z dziewczynami pod stację.Do gumek wcisnął mi wytrawne wino na potencję Mam nadzieję że ten kawał poniżej, to chyba nie o tobie Gościu pracuje wieczorami na stacji benzynowej. Nuda jak ....Pewnego razu wchodzi tam klient w czarnym garniturze, czarnej koszuli,czarnych laczkach, z czarnym neseserem w ręce."Jak nic - James Bond" - myśli sobie pracownik."Bond" w tym czasie bierze jakieś drogie wino i zastanawia się nadwyborem prezerwatyw.Wybiera w końcu Durexy Extra Safe (koneser!), podchodzi w milczeniu dokasy, wyciąga stówkę, kładzie na ladzie.Pracownik wydaje mu resztę i w tym momencie wpada wymalowanasiedemnastka i woła:- Proszę księdza - i jeszcze chipsy! Edytowane 13 Maja 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Damulce pracującej w biurze współpracownik powiedział, że jej włosyładnie pachną. Ta natychmiast idzie na skargę do szefa, że jestmolestowana seksualnie.- Dlaczego?! pyta szef.- On powiedział, że moje włosy ładnie pachną.- Nie pomyślała pani, że to komplement?- Normalnie bym tak pomyślała, ale on jest karłem Edytowane 14 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Oprócz stroju i profesji reszta mogłaby być podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wędkarz złowił złotą rybkę. Ryba proponuje spełnienie 3 życzeń ale wędkarz wrzucił do siaty i dalej łowi. Ryba popiskuje coś tam o uwolnieniu, w końcu wędkarz się zlitował i nawiązał rozmowę;W:co mi proponujesz?R: dostaniesz piękny samochód.W:ryba, zobacz-za mną stoi najnowszy model terenowego Lexusa, innego nie potrzebuje.R: możesz mieć piękny dom i olbrzymim ogrodem.W:ryba, mam największą i najpiękniejszą rezydencję w powiecie, nic innego nie chcę.R: ile razy w tygodniu uprawiasz sex?gościu zbystrzałW:no, 2-3x w tygodniu po razie, no czasami 2x.R: sprawię że będziesz miał okazję codziennie z najpiękniejszymi kobietami i to kilka razy dziennie.Gościowi się japa uśmiechnełaW: tak, ryba, TAK ale po chwili zastanowienieW:ale czy księdzu wypada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Mleczko do porannej kawy, dla współpracowników. Edytowane 14 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Świeże mleko z cyca.MMM pychota kto nie pil ten niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Żona i ja poszliśmy na spotkanie maturzystów z mojej szkoły, mnogo lat po maturze. Zauważyłem pijaną kobietę, siedzącą samotnie przy sąsiednim stoliku. Żona spytała: Kto to jest?Odpowiedziałem: To moja była sympatia. Słyszałem, że gdy przerwaliśmy nasz romans, ona zaczęła pić i od tej pory nigdy nie była trzeźwa.Żona na to: Kto by pomyślał, że człowiek może coś świętować tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Już wiem czemu lubię caffe latte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Normalnie sexpres do kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To dla tego kawa w pracy smakuje lepiej niż w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Mleczko do porannej kawy, dla współpracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zabrakło tego w dwumeczu z Realem....http://fitbamob.com/r/soccer/pmHqDrR/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zabrakło tego w dwumeczu z Realem.... http://fitbamob.com/r/soccer/pmHqDrR/ hehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nowy Ruski miał syna - prawiczka. Na 16 urodziny postanowił zrobić mu prezent - niespodziankę i zafundować dziewicę. W dniu urodzin dzwoni do syna na komórkę i mówi:- Synu, jedź na daczę. Jak będziesz na miejscu - przedzwonię i powiem, co masz robić!Pojechał syn na daczę, wszedł na piętro i zobaczył na środku salonu ogromne łóżko, na którym leżała piękna dziewczyna w delikatnym peniuarze. W tym momencie dzwoni komórka. Chłopak odbiera - a to jego ojciec:- No co, jesteś?- Jestem.- Dupeczkę widzisz?- Widzę.- "Choinka" stoi?Chłopak nie załapał i rozgląda się dookoła - za oknem świerczek rośnie.- Stoi!- No to skacz na nią!Chłopak otworzył okno i z rozbiegu skoczył na drzewko.Po godzinie ojciec znów dzwoni do niego:- No, jak, krew była?- Taa... Z nosa i z uszu...Ojciec z zachwytem:- Mój ty sadysto! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Nie pij wszystkiego co szwagier... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Po nocy poślubnej, hrabia skrzywiony i zniesmaczony wstaje i wyciąga nóż.Nakłuwa serdeczny palec i kroplami własnej krwi znaczy prześcieradło na którym spędził noc z dopiero co poślubioną małżonką.-Co robisz mężu?-Pyta niewiasta.-No cóż, moja droga. Przynajmniej pozory trzeba stwarzać...-To do końca bądźmy konsekwentni - dodała świeżo poślubiona hrabina, smarkając na prześcieradło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 z cyklu loża szyderców ... ha ... ha... ha ... a tu może bardziej na czasie kres wschodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi