anpart Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.Żona mówi:- Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie!A mąż na to:- No ku..wa mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Biskup przyjechał na wizytację do pewnej parafii.Odwiedził tam też szkołę specjalną. W czasie spotkania pyta dzieci:- Kim chciałybyście zostać?Jedni mówią: lekarzem, inni aktorem, modelką, itd.Biskup pyta Jasia:- A ty kim byś chciał zostać?- Ja??? Biskupem oczywiście...- Ale wiesz, to trzeba do takiej specjalnej szkoły chodzić!!- Noooo, przecież chodzę, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=AOLOxV5qVJ4 Edytowane 21 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasienieznam Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 hardkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Miesza chłop sztachetą w szambie. Podszedł do niego przypadkowyprzechodzień i się pyta:- Czego Pan tam szuka?- Marynarka mi wpadła.- No ale po co Panu ta marynarka skoro ona cała w gównie teraz.- No ja wiem, ale kanapki w kieszeni były.Do recepcji pewnego hotelu podchodzi z walizką w ręce gość hotelowy ioddając klucz mówi:- Poproszę o rachunek!Starszy pan za kontuarem podliczając wszystko zagaduje:- Jak się panu udał ten tygodniowy pobyt w naszym hotelu?- Nie jestem zadowolony i moja noga już tutaj więcej nie postanie!- Dlaczego?- Dlatego, że przez cały pobyt, ani razu nie było papieru toaletowegow mojej łazience!- Nie miał pan języka?... Wystarczyło tylko...- Nic z tych rzeczy!... Mam chory kręgosłup! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dla tych co są na etapie wyboru jakiejś szkoły czy studiów . Wezwano fachowca do zapchanego szamba.Przyjechał gość z pomocnikiem, popatrzył, założył ubranie robocze i ......... dał nura w zawartość.Po dłuższej chwili wynurza się, przeciera ręką twarz z "gęstego" i mówi do pomocnika:-daj płaską 17Zanurza się ponownie, wynurza-daj duży wkrętakponownie nurazabulgotało i poziom zaczął opadać.Majster wylazł, otrzepał się z gęstego i mówi do pomocnika:-ucz się Jasiu, ucz bo jak nie to będziesz całe życie klucze podawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) U bram Raju stoi dwoje staruszków. Oboje ponad 90-letni. Przeżyli razem 70 lat, bo żyli bardzo skromnie, jedli zdrową żywność, ćwiczyli i bardzo się kochali. Wychodzi do nich Święty Piotr i mówi:- Witajcie kochani! Za swoje dobre, bogobojne i pracowite życie jesteście w Raju. Pójdźcie - oprowadzę was.Idą na piękną plażę skąpaną w słońcu. Iskrzące się w słońcu fale cichutko szemrzą o biały jak śnieg piaszczysty brzeg. Kawałek dalej stoi wśród zieleni i kwiatów wspaniała willa z tarasami, basenami, wielkimi oknami aż dech zapiera. Św. Piotr mówi:- To jest teraz wasz domStarszy Pan podnosi rękę i cichutko mówi:- Przepraszam Św. Piotrze, ale nie wiem, czy nas na to stać...- Ależ to jest Raj! Nic nie musicie płacić! To jest wasz dom! Chodźmy dalej.Idą za dom, a tam wielkie, pięknie utrzymane pole golfowe, wielki ogród różany, fontanny, ławeczki, park z pięknymi starymi drzewami...- Tu możecie odpoczywać. Wiem mój drogi, że lubisz grać w golfa - będziesz więc miał swoje pole. Ty moja droga kochasz róże - więc możesz teraz cieszyć oczy najpiękniejszymi okazami. A razem możecie spacerować po parku, odpoczywać na ławeczkach...Starszy Pan znów podnosi rękę:- Św. Piotrze, a ile to będzie kosztowało?- Ależ kochani - to jest wasze! Nic nie płacicie, to jest nagroda. Chodźcie pokaże wam jadalnię.Wchodzą do pięknej przestronnej sali z wieloma długimi stołami pięknie nakrytymi z mnóstwem wspaniałych potraw z całego świata, najlepsze trunki, desery, przekąski...Starszy Pan znów podnosi rękę, a Św. Piotr mówi:- Wiem, Wiem o co chcesz spytać - nic nie płacicie, to wasze, możecie jeść ile chcecie, zapasy są na bieżąco uzupełniane, możecie rozkoszować się wszystkimi smakami świata.Starszy Pan kiwa głową i cichutko pyta jednak:- A gdzie ... zdrowa żywność?- Jaka zdrowa żywność?! Teraz już wam wszystko wolno! Nic wam nie zaszkodzi, jesteście w Raju! Cieszcie się i używajcie!Starszy pan pokiwał głową, ale widać, że coś mu nie pasuje. Starsza Pani zatroskana pyta:- Kochanie o co chodzi? Przecież słyszałeś co Św. Piotr powiedział...- Tak! Ja tylko myślę, że mogliśmy tu być już 10 lat temu, żeby nie te twoje pierd..one otręby! Edytowane 22 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 23 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=QL98dOrwfp8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Osiemnastoletnia dziewczyna przyszła do swojej matki i mówi, że okres jej się spóźnia o dwa miesiące. Przerażona matka pobiegła do apteki po test ciążowy i po chwili wiadome jest, że dziewczyna jest w ciąży. Zdenerwowana matka krzyczy:- Co za świnia ci to zrobiła. Musisz mi powiedzieć, chcę go poznać.Więc dziewczyna pobiegła do pokoju i zadzwoniła do znajomego. Po pół godziny pod dom zajeżdża nowiutkie Ferrari, z którego wysiada przystojny, elegancko ubrany gość w średnim wieku. Wszyscy siadają przy stole, a gość mówi:- Wasza córka powiedziała mi, o co chodzi, ja jednak niestety, ze względu na moją rodzinę, nie mogę się z nią ożenić. Jednak zapewniam Was, że nie chcę się migać od odpowiedzialności, więc jeżeli urodzi się córka, to zapiszę jej 3 sklepy i milion dolarów. Jeżeli to będzie syn, to dostanie 2 fabryki i milion dolarów. A gdy urodzą się bliźniaki, to dostaną po 5 milionów dolarów. Jednak jeżeli wasza córka poroni...W tym momencie wtrąca się ojciec, który od samego początku nie odezwał się słowem:- To przelecisz ją jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja tam w słowo pisane nie wierzę. Na płocie pisało "Dupa" chciałem pomacać to drzazga w palec mi weszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Godna podziwu ostrożność, mimo wszystko. Przeciętny nastolatek nie z palca drzazgę by wyciągał. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Nie być głupi w dziupli być pszczoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Przychodzi leniwy Joe do baru, wyciąga nogi na blat, rozpina rozporek i mówi "jaja"a barman na to... - Na miękko czy na twardo ?na to odpowiada Joe... - podraaapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 znalazłem 2 róznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 4, jak by była nago miał bym większą motywację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Laska jest bez żadnych braków/różnic Edytowane 26 Maja 2014 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Otwierać Policja !- nie zamawialiśmy Policji tylko prostytutki.- Ale to sąsiedzi nas wzywali.- Sąsiedzi wzywali to niech sąsiedzi ruchają !Co jest szczytem męskiej perswazji ?Wmówić kobiecie, że mniejszy penis jest lepszy, bo mniej uwiera 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 myśl która wczoraj mnie urzekła: chcesz być szczęśliwy przez jeden dzień - napij się;chcesz być szczęśliwy przez miesiąc - ożeń się;chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań wędkarzem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Trzech gości którzy ukończyli wyższe uczelnie zastanawia się jak się pozbyć teściowych. Facet po Polibudzie: Kupię jej samochód, pogrzebię przy nim trochę, poprzestawiam i stara purchawa rozj..bie się na drzewie. Gość po Akademii Medycznej: Skombinuję arszenik i sypnę jej do żarcia. Zdechnie w 30 sekund ku..wa. Absolwent Akademii Rolniczej: Kupie całą paczkę ibupromu, wsadzę wszystkie do gęby, przeżuję, ulepię z nich jedną dużą, wysuszę w mikrofalówce i położę na stole... Dwaj pozostali: I co dalej? Jak to co? Ona wejdzie do pokoju, powie: "Ojej, jaka wielka tabletka ibupromu!", a ja wyskoczę z szafy i ją pier..olnę siekierą w plecy! Edytowane 27 Maja 2014 przez anpart 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Anpart jesteś skarbnicą dowcipów - dziękuję Ci za to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi