Popeye Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Popeye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wchodzi informatyk do marketu:-poproszę środek do czyszczenia portu wejścia i portu wyjściaPani robi duże oczy i patrzy z niedowierzaniem...gośc rozgląda sie dookoła.....-oj przepraszam ,poproszę szczoteczkę do zębów i papier toaletowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Laska wpada do sklepu:- Niech mi pani sprawdzi czy to200 zł. jest prawdziwe- Niestety, podrobione.- Ku.wa, zgwałcili mnie. http://c.wrzuta.pl/wmq3589/51d57d2f002c0dda537e96eb?rnd=3 Edytowane 29 Maja 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 prawdziwy kumpel w robocie https://www.youtube.com/watch?v=XOiXygxSazk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dla wszystkich fanów, szanowny Włodek wiaderny powrócił na Yt ze zdwojoną siłą, jeszcze więcej zdechlych ryb i jeszcze lepsze prototypy ekonur lures...polecam ...ja już rano się do kawki posmialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Hehe prywatne nagranie koleś Jacka opublikował https://www.youtube.com/watch?v=VmH7d4DGN0Y Edytowane 30 Maja 2014 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) ..... Edytowane 31 Maja 2014 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Wrzód pęknie, a energia zostanie uwolniona. Stanie się to jednak w wyniku ustawki, aby określić porządek na nowo. Zwykli ludzie którzy będą w tym uczestniczyć zostaną wydymani. Będzie tak jak na ukr. A pieniędzy z OFE nikt nie zajebał, bo żadnych pieniędzy tam nie ma i nie było. Umorzono papiery, w tym wypadku obligacje, co nie zmienia faktu że i tak za jakieś 10-15 lat nikt żadnej emerytury nie dostanie. Edytowane 30 Maja 2014 przez Krzysiek_W 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Moja sekretarka weszła dziś do biura w swojej krótkiej spódniczce, czarnych pończochach i głęboko rozciętej bluzce. Schyliła się, żeby wyjąć coś z niskiej szafki i odwróciła się do mnie z sugestywnym spojrzeniem.Powiedziałem "dwadzieścia lat temu oparłbym cię o biurko i pokazał co potrafię".Odparła "oj, przecież nie jesteś jeszcze chyba za stary"."To nie ja jestem za stary, kochana". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dzisiaj rano kolega w pracy mi opowiedział swoją rozmowę telefoniczną z teściową, nie wiem czy z wczoraj czy przedwczoraj:Zadzwoniła do niego zapłakana:Teściowa:-Krysia nie żyje Kolega się zastanawia, przemyślał kuzynki bliższe i dalsze -Jaka Krysia???Teściowa łkając:-no Krysia umarła.Kumpel zorientował się że widocznie któraś z sąsiadek i mówi dam ci Hanię , czyli jej córkę która powinna znać sąsiadki.Teściowa do Hani:-Krysia umarłaHania:-Mamo, która Krysia?Teściowa:-no, ta z "Klanu" Kumpel z żoną dłuższy czas tarzali się ze śmiechu .ps.to tak a'propos wątku "seriale". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Na 25-tą rocznicę ślubu małżeństwo wybrało się na drugi miesiąc miodowy. Wieczorem w hotelu, żona zalotnie pyta męża:- Kochanie, powiedz mi, co myślałeś, gdy 25 lat temu stanęłam przed tobą naga?- Hmm.... Chciałem się z Tobą kochać tak by odebrało Ci rozum, a Twoje piersi... Chciałem całe wyssać...- A teraz, co myślisz? - powiedziała żona uśmiechając się zalotnie- Że wykonałem dobrą robotę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6bw3Igsbn6s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zięć spotyka teściową:- A mama dzisiaj bez stanika ?...Kobieta lekko zasłania ubrany tors rękoma i pyta:- A Ty skąd to u licha wiesz..?A zięciaszek z dumą w głosie:- Bo się mamusi zmarszczki na szyi i twarzy wygładziły.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zięć spotyka teściową:- A mama dzisiaj bez stanika ?...Kobieta lekko zasłania ubrany tors rękoma i pyta:- A Ty skąd to u licha wiesz..?A zięciaszek z dumą w głosie:- Bo się mamusi zmarszczki na szyi i twarzy wygładziły.....i uszy niżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 2 Czerwca 2014 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Idzie Ahmed a przed nim jego żona.- Ej, Ahmed, Allah nie tak uczył! W Koranie napisano, że żona musi chodzić z tyłu za mężem!- Kiedy pisali Koran, nie było przeciwpiechotnych min. Naprzód Fatima, naprzód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FDbnVH2qM50#t=53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Siedziałem dziś w pociągu naprzeciw naprawdę seksownej Tajki.Powtarzałem w myślach:"Proszę, nie dostań erekcji, proszę, nie dostań erekcji!"Niestety dostała... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=Z3wXCJJjBzI Edytowane 2 Czerwca 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Przychodzi 5-cio letni Jasiu z mamą do ginekologa.Ginekolog bada mamę.Jasiu co chwilę przeszkadza lekarzowi mówiąc:A ja wiem co Pan robi, a ja wiem co Pan robi.No co robię - pyta ginekolog.Teraz Pan pobiera wymaz z pochwy mojej mamie.Po chwili sytuacja się powtarza.Zdenerwowany lekarz, ściąga pory i zaczyna posuwać mamę Jasia.A teraz co robię mały mądralo?Teraz to Pan łapie trypla, bo my z mamą do Pana w tej sprawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mąż i żona siedzą w restauracji przy dobrym obiedzie.W pewnym momencie do sali wchodzi super blondyna, podchodzi do męża, mówi "Cześć Kochanie!", całuje go namiętnie w usta i odchodzi. Żona wściekła pyta:- Kto to był?- Moja kochanka.- Dosyć! Chcę rozwodu!- W porządku. Ale zastanów sie przez chwilę: skończą ci się zagraniczne wczasy, drogie prezenty, oddasz mi swój samochód, będziesz musiała wyprowadzić się z mieszkania i oddasz mi wszystkie pieniądze jakie masz na koncie.Żona zamilkła. W pewnym momencie do restauracji wchodzi ich znajomy z młodą kobietą.Żona pyta:- Kim jest ta kobieta koło Karola?- To jego kochanka.- Eeee.... Nasza jest o wiele fajniejsza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Leci jednostka specnaz'u helikopterem na misję do Czeczeni.Kapitan, żeby zmotywować żołnierzy mówi:za każdą obciętą głowę dostaniecie litr wódki.Po lądowaniu śmigła jeszcze się nie zatrzymały a tu każdy żołnierz biegnie z dwoma obciętymi głowami.Kapitan jak to zobaczył krzyczy:Stop idioci, to dopiero międzylądowanie w Odessie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi