tasiek321 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Najkrótszy dowcip kibica: POLSKA GOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 - Czemu błona dziewicza nie odrasta? - Bo nie ma czasu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Tasiek @Anparta nie przebijemy Pani na lekcji pyta się dzieci jakie odgłosy można usłyszeć na farmie.Dzieci mówią:- Muu.- Bee.- Kwa-kwa.Nagle odzywa się Jasiu- Spie*dalaj z tego traktora! Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zza krzaków wyskakuje wilk i krzyczy:- Ściągaj!- Ale wilku, ja jestem bardzo małą dziewczynką.- Ściągaj!- Ale wilku, ja mam dopiero 11 lat.- Ściągaj mówię!Kapturek ze łzami w oczach podciągnął sukienkę i zaczął ściągać majteczki.- Co, srała będziesz? Zegarek ściągaj! Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Forecast 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ZAGADKA!!!Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dniaspotkali się i zostali parą, a że ich związek był idealny, pobrali się.Ślub był oczywiście idealny. A ich wspólne życie było naturalnietak samo idealne.W zaśnieżony, wietrzny wieczór Wigilijny, taidealna para jechała samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogośna poboczu, kto prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, że byliidealną parą, zatrzymali się, żeby pomóc. To był Mikołaj z ogromnym woremprezentów. Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty,idealna para zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego samochodu.I szybko zajęli się rozwożeniem upominków. Na nieszczęście corazbardziej pogarszały się (i tak już ciężkie) warunki drogowe i niestety doszło do wypadku.Tylko jedna z tych trzech osób przeżyła. Kto?Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej ....Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę istnieje.Każdy wie, że Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym bardziej.Dla kobiet ten e-mail tu się kończy!!!Panowie proszę czytać dalej.Jeśli Mikołaj nie istnieje i idealny mężczyzna też nie, to za kierownicą musiała siedzieć idealna kobieta.Co wyjaśnia, dlaczego doszło do wypadku.A tak w ogóle jeśli jesteś kobietą i właśnie to czytasz (pomimo, że miałaś skończyć parę linijek wyżej), udowodniłaś coś jeszcze:KOBIETY NIGDY NIE ROBIĄ TEGO, CO IM SIĘ POWIE!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ksiądz umówił się z Panną, ale zapomniał, że drogę krzyżową o 18:00 miał odprawiać.Nie wiedział jak z tego wybrnąć, więc zapłacił żulowi 100zł aby ten zrobił to za niego.Wypisał mu wszystko na kartce, objaśnił, że stacji jest 13, 50 minut i po sprawie,Ksiądz wraca od Panny po godz. 23:00 a tam w kościele światło się pali, ludzi pełno.Ksiądz wchodzi do kościoła a tam żul nawalony w trzy dupy z flaszką w dłoni:Stacja 148 Pan Jezus idzie do wojska - śpiewajmy "matko przyjedź na przysięgę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Żyrafa opowiada zajączkowi:- Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dluuugą szyję. Sięgnę wszędzie, do każdej gałazki, a potem.... Pomyśl: każdy listek, który zerwę i przeżuję, wędruje potem tak dluuugo, dluugo w dół... Ach... jaka to rozkosz...Zajączek słucha, nie reagujac. Żyrafa ciągnie dalej:- A gdy przychodzi upał... Idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpnę wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, ożywcza woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nia.. . Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dluuugą szyję...Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta:- A powiedz... Rzygałaś kiedyś? Edytowane 2 Czerwca 2014 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Co to jest:- 100 osób, z tego 98 myśli o piciu, a dwoje o seksie?Wesele.- 100 ludzi, z tego 100 myśli o piciu?Złote wesele.100 osób z czego 100 myśli o seksie?- Impreza firmowa. Ojciec przyjeżdża do syna na studia odwiedzić go w akademiku i zrobić mu zarazem niespodziankę.Znajduje więc jego pokój, puka i pyta:- Czy tu mieszka Janek Nowak?A głos ze środka pokoju mu odpowiada:- Taaa, weź go połóż pod drzwiami! Neil Armstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi:- To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to?Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi trzech facetów. Rozmawiają i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Ukrainiec, Egipcjanin i Polak.- A wy co tu robicie? - pyta zbity z tropu Armstrong.- No, ja akurat doiłem krowę i jak pieprznęło w Czarnobylu, to aż tu doleciałem - mówi Ukrainiec.- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.- No a ty? - pyta Polaka.- K***a, nie wiem. Z wesela wracam. I Betonowy na wieczór - Dlaczego ksiądz nie zapala papierosa po dobrym stosunku? - Bo nie wypada palić przy dzieciach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A słyszałeś @Forecast jak ministrant uratował życie księdzu? Znalazł mu guza na jądrach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Tematycznie Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi:- Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół.Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to:- Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia.Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce.Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta:Jasiu: - Kup pan misia.Facet: - Spadaj chłopcze.Jasiu: - Bo będę krzyczał.Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho.Jasiu: - Oddaj misia.Facet: - Nie oddam.Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał.Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia:- Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj!Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi:- Ja w sprawie Misia...- Spier..... już nie mam kasy! Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Forecast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Kuba, chyba Cie jeszcze 3ma po zlocie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Arthur Davidson, założyciel fabryki motocykli Harley-Davidson umarłi poszedł do nieba. Święty Piotr pyta się go w bramie niebiańskiej:- Ponieważ byłeś dobrym człowiekiem możesz sobie wybrać takichkolegów w Niebie jakich chcesz. Z kim chciałbyś się zapoznać?- Arthur odpowiada: - Najpierw muszę się rozmówić z PanemBogiem.- Zaprowadzili go do sali tronowej i Bóg uścisnął Arthurowi rękę. Nato Arthur mówi:- Ty jesteś wynalazca kobiety?- Tak - odpowiada BógNa to Arthur:- Twój wynalazek ma parę poważnych wad. Po pierwsze, robi zadużo hałasu na wysokich obrotach. Po drugie, wtrysk paliwa jest zablisko rury wydechowej. Po trzecie, koszty napraw i utrzymania są ogromne.Na to Bóg wystukał coś na komputerze i drukarka wyrzuciłastatystykę.Popatrz - mówi Bóg możliwe ze mój wynalazek ma wady, alewięcej mężczyzn na nim jeździ niż na twoim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 @Patu ... "Nie jestem godzien" Mąż i żona oglądają zagraniczny program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż:- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Założę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie szczęśliwym i smutnym w tym samym czasie.- Masz największego penisa wśród własnych kumpli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Może już było, ale niech tam... Jak sprawić, żeby kobieta krzyczała jeszcze godzinę po stosunku??Wytrzeć ch...ja w firankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Idzie sobie wycieczka po hali. Przewodnik wypatrzył bacę siedzącego przy owcach i wpadł na pomysł, coby cepry posłuchały jakichś ciekawych historyjek w wykonaniu bacy.Zagadnął więc,- Baco a łopowicie turystom jokosik fajnom łopowiastke ?- A cymu by ni. A jakom chcecie ? Wesołom, cy smutnom?- No, wesołom łocywiście.No więc baca zaczął...- Jakisik rok tymu zginęła nom łowiecka. Skrziknyli my sie z juhasami i pośli jom sukać. Sukali my jom, sukali i w kuńcu znoleźli. A jak my jom znoleźli, to z ty radości my jom syćka wyryćkali. Hej !Zapadła konsternacja, przewodnik nie wie co powiedzieć, baca ćmi fajeczkę ukojony wspomnieniami. Przewodnik próbuje jakoś naprawić sytuację, wiec zagaduje do bacy:- Baco ale moze byście jesce jednom historyjke łopowiedzieli, ale, wicie, takom lo turystów.- No a jakom chcecie ? Wesolom, cy smutnom ?- Tak, takom cołkiem fajnom i wesołom. Takom dlo ceprów.- No dobra. To teroz bedzie naprowde wesolo :- Tak cosik ze trzy miesionce temu Staskowi zgineła suka łod stada. Wicie, tako dużo, kudłato. No to skrzikneli my się z juhasamy i pośli jom sukać. A jak my jom znoleźli, to z ty radości my jom syćka wyryćkali. To było bardzo wesołe. Hej !Totalna konsternacja. Panie turystki czerwone, przewodnik załamany. No bo co sobie cepry pomyślą o góralach. Rozpacz.Przewodnik próbuje ratować sytuację i prosi bacę o jakąś naprawdę ciekawą historyjkę.Baca więc pyta tradycyjnie:- A mo być wesoło, cy smutno ?Przewodnik nauczony wcześniejszymi doświadczeniami prosi bacę:- No to teraz niech będzie smutna - wzdychając.No i baca opowiada:Jakisik miesiącek temu popiłech w karcmie i jak wracołech do domu zgubiłech sie w lesie. Juchasy skrzikneli się i pośli mnie szukać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zagadka - Co to jest: ma 8 nóg i 1 oko? - 2 krzesła i pół ryby. Ojciec widzi syna wychodzącego z domu z wielką latarką w dłoni.- Dokąd to?- Na randkę - przyznaje się chłopak.- Ha! Ja w twoim wieku nie potrzebowałem latarki na randkach.- No tak. I sam popatrz na kogo trafiłeś... Jest Rusek, Niemiec i Polak na bezludnej wyspie.Nagle Rusek złowił złotą rybkę, no to rybka mówi jak mnie wypuścicie to spełnię każdemu po jednym życzeniu, wszyscy się zgodzili.Rusek:-Chcę wrócić do domu!!!Niemiec:-Chcę wrócić do domu!!!A Polak:-Trochę tu nudno, niech wrócą moi koledzy! I Betonik Jak nazywa się dziecko wrzucone do kwasu ?? Rozpuszczony Bachor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Kobieta bierze lekcję golfa, ale nie może trafić w piłeczkę, gdyż ciągle źle chwyta kij. W końcu zniecierpliwiony instruktor mówi:- Niech pani weźmie kij tak, jakby pani dotykała członka swojego męża!Kobieta bierze zamach i... piłeczka toczy się na jakieś 10 metrów.- Dobrze... - cedzi instruktor. - A teraz proszę wyjąć kij z ust i uderzyć porządnie...Leży żona w szpitalu po urodzeniu dziecka.Przybiega mąż:- I co? Do kogo jest podobny?!?- I tak nie znasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 3 Czerwca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 No i wyszlo szydlo z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ale oni są choroba podobni, fryzury zamienić i nie do odróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 -Panie Rumian, czy można mieć stosunek na odległość?-Tak, o ile odległość nie przekracza długości. -Panie Rumian, czy można mieć stosunek z kobietą w biegu?-Raczej nie, kobieta z podniesioną spódnicą zawsze będzie biegła szybciej niż mężczyzna z opuszczonymi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Blondynka siedzi u wróżki, która przepowiada jej, że przez nią zginą miliony. Po wyjściu blondynka jest bardzo zdołowana, i nagle zauważa, na drodze bawiącego się chłopca a w jego kierunku jedzie rozpędzony tramwaj konny. Pomyślała, że skoro przez nią mają zginąć miliony to chociaż dziś kogoś uratuje. Rzuciła się na drogę, popchnęła chłopca a tramwaj przejechał po niej. Potem przyjeżdża policja i policjant się pyta- jak się nazywasz chłopczyku- Adolf Hitler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A'propos, ogladać trzeba uważnie. Dla mnie super zrobiona reklama ale koncern stanowczą się od niej odcina :http://www.youtube.com/watch?v=ytVdBLMmRno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tato uczy synka:- Powiedz "tata".- Mama.- Powiedz "tata"!- Mama!- Mów "tata"!- Mama!!!- Mów, kur*a "tata"!!!- Kur*a!W tym momencie mama wraca z zakupów:- Witaj, skarbie, mamusia wróciła!- Kurwa!- O Boże, kto Cię tego nauczył?!- Tata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Pan młody wchodzi do kościoła i zajmuje swoje miejsce tuż przy ołtarzu. Siedzący za nim drużba zauważa na jego twarzy ogromy uśmiech.- Co się stało kolego? Wiem, że cieszysz się że zaraz weźmiesz ślub ale wyglądasz taki szczęśliwy i jakiś nawet podniecony...Pan młody odpowiada:- Jak tu nie być szczęśliwy...przed chwilą miałem najlepsze obciąganko w życiu, a zrobiła je kobieta, z którą zaraz się żenię.Po chwili do kościoła wchodzi panna młoda uśmiechnięta i widocznie szczęśliwa.- O co chodzi? Nie wiedziałam że tak bardzo się cieszysz z tego ślubu - pyta zdziwiona druhna.- Jak tu się nie cieszyć.... właśnie przed chwilą zrobiłam ostatniego loda w życiu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi