anpart Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Godzina druga w nocy. Ona do niego:- Tadziu! Tadziu!- Nooo...?- Weeeeź mnieeee.....- Śpij głupia kobieto! Ja nigdzie nie jadę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Trochę śmiesznie ale i poważnie. https://www.youtube.com/watch?v=3Wuoyr5915s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Pan policjant łączy pracę z hobby http://www.sadistic.pl/lowienie-na-sluzbie-vt301364.htm Edytowane 24 Czerwca 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Trochę śmiesznie ale i poważnie. https://www.youtube.com/watch?v=3Wuoyr5915s Tu jest na poważnie. Choć to nic nowego. http://wpolityce.pl/polityka/201995-drugie-dno-afery-podsluchowej-sowiecka-strategia-wojny-bez-walki-dobiega-konca-panstwo-nie-dziala-podzialow-nie-sposob-zasypac-a-narod-ma-dosyc-degrengolady-kiedy-wkroczy-polityczny-zbawca Tymczasem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Mały murzynek obsypał się cały mąką i chodzi po domu. Podchodzi do taty:- Tato zobacz, jestem biały.- Idź stąd, nie ma teraz czasu, idź do mamy.Podchodzi do mamy:- Mamo, mamo, zobacz, jestem biały.- Nie zawracaj mi głowy, nie widzisz, że obiad robię. Dziadek jest w drugim pokoju..Podchodzi do dziadka:- Dziadku zobacz, jestem biały.- Daj mi spokój, oglądam TV.Idzie smutny murzynek do swojego pokoju i mówi sobie pod nosem:- Pięć minut jestem biały i już mnie te czarnuchy wkur..ją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 24 Czerwca 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Siedzi facet nad stawem i łowi ryby. W pewnym momencie wynurza się żaba i pyta:- Proszę Pana, czy ja mogłabym wejść na spławik i skoczyć do wody?- A skocz sobie - odpowiada facet.Żaba skoczyła, a facet dalej łowi ryby. Po chwili żaba znowu się wynurza i pyta:- Proszę Pana, a czy ja mogłabym jeszcze raz wejść na spławik i skoczyć do wody?- No, skocz sobie - odpowiada już podirytowany facet.Żaba skoczyła, a facet dalej łowi ryby. Po chwili żaba znowu się wynurza i pyta:- Proszę Pana, a czy ja mogłabym...Żaba widzi wkurzenie faceta, więc kończy: ...usiąść koło Pana?- A siadaj - odpowiada facet.Żaba siada koło wędkarza, a ten dalej łowi ryby. Siedzą tak sobie w milczeniu, aż ze stawu wynurza się druga żaba i pyta:- Proszę Pana, czy ja mogłabym wejść na spławik i skoczyć do wody? Na to pierwsza żaba:- Spier...! Dobrze mówię, proszę Pana? Edytowane 25 Czerwca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Łowienie ryb po rosyjsku http://www.sadistic.pl/lowienie-ryb-po-rosyjsku-vt301380.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dusza trafia przed oblicze św. Piotra.- Zawód?- Lekarz.- To wchodź wejściem dla dostawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Czajna wynalazek http://www.iflscience.com/technology/automatic-sperm-extractor-introduced-chinese-hospital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pewnie splunęli z obrzydzeniem, w końcu kto o zdrowych zmysłach wetknie japońskie cacuszko, masełko, na szewernastu baniakach, do jakiegoś chińskiego badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Kiedy pewna kobieta przechodziła koło gabinetu fryzjerskiego, papuga fryzjera niemiłosiernie wrzeszczała:-„Dzień dobry ku..wisko"!Pewnego dnia kobieta nie wytrzymała i zażądała od fryzjera kategorycznie skończenia tego skandalizującego procederu. Fryzjer za złe zachowanie papugi ukarał ją malując ją na czarno.Następnego dnia gdy kobieta przechodziła obok gabinetu fryzjerskiego i obok papugi pomalowanej na czarno, nie usłyszała absolutnie nic.Triumfująca próbowała sprowokować papugę:- „I co? Teraz milczysz?"Na co papuga pogardliwie odpowiedziała:- „Kiedy jestem w smokingu, nie rozmawiam z ku..wami!" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Hahaha dobre !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Z jednej strony nie smiesze, ale... z drugiej doslownie perelka: "Kobieta udusiła 6-letniego synka. Następnie popełniła samobójstwo, wbijając sobie dwukrotnie nóż w serce, a później podcinając sobie gardło. Taki przebieg wydarzeń potwierdziła sekcja zwłok"Ja sie pytam jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja sie pytam jak????Tak jak zwykle... po drugim nakłuciu myślała ze poprawi jeszcze raz,wyjęła kosę z pompy i trzeci raz już nie zdążyła,padła gardzielem na trzymany majcher w dłoni tylko jeszcze kwestia długości oraz głębokości chlasta jeśli pierdzielnęła ze stojaka na glebę to chlast będzie głębszy ale krótszynatomiast jeżeli siedziała przy stole i się po nożyku osunęła,to cięcie może być płytsze ale za to o wiele dłuższe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Brakło jej czasu na podciecie żył? Mogła jeszcze nafaszerować się prochami i położyć w wannie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Do lekarza przychodzi nastolatek i drżącym głosem zaczyna:- Panie doktorze, mój przyjaciel przespał się z panienką i teraz boi się, że zaraził się jakąś chorobą weneryczną...- To niech pan ściągnie spodnie - mówi lekarz - i pokaże mi tego przyjaciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Przychodzi facet do lekarza i mówi doktorowi, że go strasznie łokieć boli!Na co lekarz mówi, że by zrobił badanie moczu.Facet myśli sobie, że niezły żartowniś z tego doktorka i:wziął trochę moczu żony, trochę moczy 16-to letniej córki i trochę oleju z silnika swojego samochodu.Zaniósł taką miksturę do badania.Po kilku dniach idzie do tego samego lekarza z ironicznym zapytaniem co mi jest?Na co lekarz patrzy w wyniki i mówi, nie jest dobrze:- pana żona ma kiłę- 16-to letnia córka jest w ciąży- samochód na dobiciu - złoma pana po prostu łokieć boli od walenia konia w wannie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi