woblery z Bielska Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Normalnie Gandalf z "Drużyny Pierścienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Żona w zoologicznym chciała kupić zwierzątko dla męża na urodzinysprzedawca doradził by kupiła żabe za 150 zl,PANIE żaba 150zl?? głupiale droga Pani ta żaba zajebi***** robi lodababka myśli a wezme, w czymś mnie wyręczydała w dzień urodzin, żabe dla mężaw środku nocy z kuchni dobiegają jakies dzwiękiżonka zbiega po schodach patrzy a w kuchni :mąż i żaba, wszędzie porozwalane garnki i czytają książke kucharskąpyta się żonka co się dziejea mąż jak tylko żaba nauczy się gotowaćto WYPIER******** 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jest Moc :DD http://allegro.pl/renault-megane-ii-1-9-dci-f1-team-2003-zobacz-i4347496028.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Radziecki statek podpływa do afrykańskiego portu. Marynarz rzuca linę cumownicza na brzeg, krzycząc do Murzyna stojącego na nabrzeżu:- Dierżi linu!Murzyn nie rozumie. Rosjanin znów rzuca cumę krzycząc:- Dierżi linu!Murzyn stoi bez ruchu. Rosjanin pyta:- Gawari pa ruski?Cisza.- Parlez vous francais?Cisza.- Sprechen Sie Deutsch?Cisza.- Do you speak English?- Yes, I do.- No to dzierżi linu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Przychodzi facet do lekarza i mówi doktorowi, że go strasznie łokieć boli!Na co lekarz mówi, że by zrobił badanie moczu.Facet myśli sobie, że niezły żartowniś z tego doktorka i:wziął trochę moczu żony, trochę moczy 16-to letniej córki i trochę oleju z silnika swojego samochodu.Zaniósł taką miksturę do badania.Po kilku dniach idzie do tego samego lekarza z ironicznym zapytaniem co mi jest?Na co lekarz patrzy w wyniki i mówi, nie jest dobrze:- pana żona ma kiłę- 16-to letnia córka jest w ciąży- samochód na dobiciu - złoma pana po prostu łokieć boli od walenia konia w wannie ... widać, że kolega się nudzi w pracy..a jak dzwonię w godzinach tyrki, to taki poważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 ... widać, że kolega się nudzi w pracy..a jak dzwonię w godzinach tyrki, to taki poważny... Może go łokieć boli? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 od wanny .... haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dwóch facetów w barze miesza patyczkami drinki. I nagle jeden mówi do drugiego :- Patrz - kostka lodu z dziurkąA drugi znudzony odpowiada:- Też mi nowość. Dwadzieścia lat temu się z taką ożeniłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Może go łokieć boli? od wanny .... hahaWypraszam sobie!Nic mnie nie boli A w domu mam prysznic a nie wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kabina za ciasna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Kabina za ciasna? Wręcz przeciwnie całkiem pokaźna Odcinam się od tych spekulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 http://m.youtube.com/results?q=mazowieckie%20wedkarstwo&sm=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Narkoman trafił do piekła. Otwierają się wrota, a TU całe łany marihuany. Narkoman napalony biegnie I rwie cale naręcza.Nagle słyszy głos diabła:- No i po co rwiesz, jak tam pełno narwane!Patrzy, a TU faktycznie pełno świeżego ziela. Biegnie i zaczyna przerzucać żeby schło.A Tu diabeł:- I po co suszysz, jak już tam ususzone!I rzeczywiście. Narkoman podbiega I zaczyna skręcać skręty. Skręca, skręca, na co diabeł:- I czego skręcasz, jak tam tyle naskręcane!Narkoman patrzy, a TU góry skrętów! Wybiera największego i pyta diabła:- Masz może ogień?A diabeł z uśmiechem:- Byłby ogień - byłby raj! Edytowane 27 Czerwca 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=316AzLYfAzw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Niech ktoś pomoże mi to ogarnąć bo ja nie potrafię O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 hahah po spotkaniu stada żubrów .............no cóż kolego ,widocznie tak właśnie powstaje ciasto z jabłkami według amerykanów...........haha,nie dostrzegam odstępstw od normy powstawania .......zwykłej kurde szarlotki.............buahhhana całe szczęście nie jadam owoców .......szarlotków też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Syn wrócił do domu z samymi dwójami na świadectwie. Ponieważ ojciec> przez cały rok suszył mu głowę o oceny i czepiał się nauki, syn bał się> jak diabli pokazać świadectwo. Ojciec jednak, zamiast rzucać gromy i lać> paskiem, zaprosił syna na fotel. Syn usiadł niepewnie. Ojciec wyjął> papierosy:> - Zapal synu...> - Tata, no co ty, ja nie palę...> - Pal, synu!> Zapalili. Po chwili ojciec otworzył barek i wyjął szkocką.> - Napij się, synu...> - Tata, daj spokój, ja nie pije...> - Pij, jak ojciec daje!> Napili się. Ojciec wyjął z za tapczanu Playboya.> - Masz, oglądaj...> - No nie, tata, nie wygłupiaj się...> - Oglądaj!!!> Siedzą, popijają, czas płynie leniwie. Syn już całkiem się wyluzował,> sięgnął sam po papieroska, lekko szumi mu w głowie. Przerzuca kartki> Playboya, zaciąga się z widoczną przyjemnością i wreszcie rzuca od> niechcenia znad kolejnej rozkładówki:> - Kurna... tata... i kto to wszystko dupczy? No kto to wszystko dupczy???> - Prymusi, synu, prymusi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 http://youtu.be/bOFrHy2P42A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak się nazywa dowcip opowiedziany przez penisa?Kawał chuja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 http://youtu.be/bOFrHy2P42A Dobre Pokazuje ze swini od koryta nie da rady oderwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Na widok tego koryta i jego radosnych konsumentów, prawdziwa świnia odwróciłaby się ze wstrętem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Panie doktorze - żali się młody, przystojny, świetnie zbudowany gość - Mam już wszystko, co normalnemu człowiekowi jest potrzebne do życia. Zbudowałem piękny dom, mam kochającą żonę, trójkę dzieci, dobrze prosperującą firmę i kupę kasy. Jedno, czego mi brakuje, to silne emocje. Potrzebuję ciągle dużej dawki adrenaliny, bo nie mogę normalnie funkcjonować. Próbowałem już i skoków spadochronowych, i nurkowania w głębinach i nawet wybrałem się samotnie do dżungli. Wszystko za mało.- Niech pan znajdzie sobie kochankę - proponuje lekarz- Mam już trzy kochanki.- No to niech pan o nich powie żonie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nad ranem wraca syn do domu, ojciec w drzwiach KUR** gdzie sie szlajasz?tato mialem pierwszy seks w swoim zyciua no to synek masz tu piwko, zapal papieroska, siadaj i opowiadaj jak bylopiwko owszem wypije, zapalic a zapale ale siadac to ja nie bede... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Mój nowy bohater http://wiadomosci.onet.pl/swiat/pijany-turysta-zabil-rekina-ludojada-stopa/cv7gm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi