anpart Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dwóch myśliwych z Texasu polowało na łosie nad jeziorem na Alasce. Obaj upolowali piękne sztuki. Wrócili do awionetki, którą przylecieli, a pilot mówi, że nie ma mowy, żeby wystartowali z oboma upolowanymi łosiami - jeden musi zostać.- Bzdury! - krzyczy jeden z myśliwych. - Kiedy byliśmy tu w zeszłym roku, pilot zabrał nas stąd a wcale nie miał większego samolotu niż twój. Tamten miał jaja i nie bał się polecieć!Pilot się zdenerwował i mówi:- Jeżeli on to zrobił, to ja też potrafię. Nie latam gorzej niż inni.Załadowali się, silnik na pełną moc i startują. Niestety zanim wznieśli się nad drzewa na końcu jeziora, zahaczyli o ich wierzchołki, samolot spadł i rozbił się. Żywi, ale trochę połamani wyczołgują się z krzaków, a pilot potrząsa głową i pyta:- Gdzie jesteśmy?Jeden z myśliwych podnosi się z ziemi i mówi:- Powiedziałbym... że przynajmniej sto metrów dalej niż w zeszłym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 16-letnia córka Kowalskich na swoje 16 urodziny dostała prezent od cioci z Ameryki. Otworzyła go i jej oczom ukazała się walizeczka z zestawem do makijażu. Ojciec popatrzył i powiedział:- O jak miło... narzędzia wędkarskie!!Na to córka razem z matką oburzone:- No co ty Heniek, przecież do zestaw do makijażu... zobacz... tusze do rzęs, cień do powiek, lakier do paznokci... itp...Na to stary:- No przecież mówię że zestaw wędkarski... same zobaczcie... same przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 New York. W barze do extra-dziwki podchodzi gość i mówi, że chciałby się zabawić.- Zgoda, ale pamiętaj, ze jestem najlepszą dziwką w tym mieście i drogo się cenię.- Mam 100$ - może być?- Za 100$ mogę cię najwyżej zaspokoić ręką.- Co??? Za 100$ ręką??? Chyba żartujesz!!!- Wyjdź przed bar, coś ci pokażę. Wychodzą.- Widzisz to ferrari? Jest moje. Mam je Tylko za robienie ręką. Jestem najlepsza. W końcu gość zgadza się. Jest mu dobrze jak nigdy dotąd."Rzeczywiście jest najlepsza" - myśli.Następnego dnia przychodzi znów do baru, podchodzi do dziwki i mówi:- Dziś mam 500$, zabawimy się?- Za 500$ mogę ci najwyżej zrobić loda.- Co??? Loda za 500$???- Wyjdź przed bar, coś ci pokażę.Wychodzą.- Widzisz ten wieżowiec? Jestem jego właścicielką. Tylko za robienie loda. Jestem najlepsza. Gość zgadza się i ma taki orgazm, jak nigdy w życiu.Następnego dnia wraca do baru:- Dziś mam 1000$ i chciałbym się pobawić twoją cipką.- Wyjdźmy przed bar.Wychodzą. Dziwka pokazuje gościowi widoczną w oddali panoramę Manhattanu.Gość łapie się za głowę i krzyczy:- No nie!!! Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że...Na to dziwka:- No co ty. Gdybym miała cipkę, to wszystko byłoby moje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nauczycielka wychowania wczesnoszkolnego, Lucyna H., została zwolniona z pracy w trybie natychmiastowym.Nie tylko bowiem wyjaśniła uczniom, skąd się biorą dzieci, ale i pokazała miejsce, przez niektórych rodziców zwane "KAPUSTĄ". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Złapali kanibale cygana i pieką go na ognisku szybko kręcąc . Przychodzi najstarszy kanibal i pyta czego tak szybko kręcą tym rusztem z cyganem .A jeden z kanibalów ,bo jak wolno kręcimy to nam ziemniaki z ogniska kradnie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Przyjaciółki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jaki jest wizerunek wzorowego Polaka?Nie przeklina, nie pali, ani nie pije.- Ku..., papieros wpadł mi do kieliszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Postrach Bałtyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Przychodzi facet do sex shopu i kupuje dmuchaną lalę.Wybiera, przebiera, w końcu rzuca jedną na ladę i mówi:- biorę, tylko niech mi pani sprawdzi datę produkcji- 15 listopada 2006- o ku...a! Tylko nie skorpion! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gdzie leży granica? Nie ma. Sky's the limit. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Adam i Ewa tworzyli idealną parę:- On nie musiał wysłuchiwać, za kogo ona mogła wyjść za mąż.- Ona nie musiała wysłuchiwać jak gotowała jego matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Andrzeju, ale Adam miał przesrane....nie miał z kim na piwko i rybki wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Andrzeju, ale Adam miał przesrane....nie miał z kim na piwko i rybki wyskoczyć Ale nie miał teściowej Pan Bóg pyta Adama i Ewę:- Kto chce sikać na stojąco?- Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam.- W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Po kilku ostatnich rozmowach kwalifikacyjnych chciałbym podzielić się ważnym doświadczeniem - udział w orgii nie jest dobrze widzianym doświadczeniem potwierdzającym umiejętności pracy w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Biedny, samotny Żyd, mieszkający w kwaterunkowym mieszkaniu ze swojąniewidomą matką, w swoich codziennych modlitwach błagał Boga o poprawę swegolosu. W końcu Bóg postanowił odpowiedzieć na jego modlitwy. Objawił sięŻydowi i powiedział, że spełni jedno jego życzenie. Ten zamyślił się ipowiedział:- Boże, chciałbym, żeby moja matka zobaczyła, jak moja żona wiesza na szyimojej córki wart dwadzieścia milionów dolarów brylantowy naszyjnik w czasie,gdy siedzimy w naszym Mercedesie 600 zaparkowanym obok basenu zaraz oboknaszej rezydencji w Beverly Hills.Bóg (do siebie)- Muszę się jeszcze od tych Żydów wiele nauczyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Popołudniowy szczyt komunikacyjny. W zapchanym "po dach" autobusie stoi kobieta trzymająca cztery wytłaczanki jajek. W pewnym momencie stojący za nią facet w okularach typu "-14" stuka ją w ramię:- Czy zechciałaby pani skasować mi bilet?- Jajka mam - odpowiada trochę niegrzecznie kobieta, kończąc tym samym dyskusję.Za chwilę facet w okularach ponownie stuka ją w ramię:- Czy zechciałby pan skasować mi bilet? Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Para z Rosji przyjeżdża na Kanary do hotelu.Wchodzą na pokoje, rozpakowują się. Nagle mąż słyszy krzyki żony:- Tu jest mysz!!!! Aaaaa!!!! Dzwoń natychmiast do recepcji i powiedz co tu jest grane!!! Tyle pieniędzy zapłaciliśmy, a tu myszy biegają w pokoju. Znasz przecież trochę angielski, a ja angielskiego ni w ząb.Zrezygnowany mąż dzwoni do recepcji:- Heloł!- Hello.- Du ju noł "Tom end Dżery"?- Yes.- Dżery is hia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Para z Rosji przyjeżdża na Kanary do hotelu.Wchodzą na pokoje, rozpakowują się. Nagle mąż słyszy krzyki żony:- Tu jest mysz!!!! Aaaaa!!!! Dzwoń natychmiast do recepcji i powiedz co tu jest grane!!! Tyle pieniędzy zapłaciliśmy, a tu myszy biegają w pokoju. Znasz przecież trochę angielski, a ja angielskiego ni w ząb.Zrezygnowany mąż dzwoni do recepcji:- Heloł!- Hello.- Du ju noł "Tom end Dżery"?- Yes.- Dżery is hia... Jak się komuś nie chce czytać to tu ma wersję Strasbugera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ponury zakład w piwnicy starej kamienicy.Na półkach całe mnóstwo butów - same zaległe zlecenia.Szewc skacowany i mocno wnerwiony - wiadomo - "szewski poniedziałek"Nagle słychać "dzyń, dzyń" - dzwoneczek przy drzwiach oznajmia, że ktośwchodzi do zakładu... Szewc, poirytowany podnosi wzrok, żeby zobaczyćkogo licho niesie w ten cholerny dzień ....Patrzy ... a tu wchodzi stonoga ...Szewc cedzi przez zęby:- nawet mnie nie wku..wiaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Coś a'la mistrzostwa koła Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez wedkarzyk1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Coś a'la mistrzostwa koła Główny bohater ma ciekawy sposób na nęcenie Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Taksówkarz wiozący marynarza gna na łeb na szyję we mgle jak zupa.- Jak pan w takiej mgle potrafi tak szybko jeździć? - niepokoi się marynarz.- A jak wy sobie radzicie we mgle na morzu?- Pływamy według przyrządów.- No właśnie, ja też - za siedemdziesiąt groszy będzie dworzec kolejowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi