DelTor0 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Szczegolnie koncowka wymiata Edytowane 5 Września 2014 przez DelTor0 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dlaczego cyfrę 7 piszemy z poprzeczną kreską?Trzeba się cofnąć do czasów biblijnych, gdy Mojżesz zszedł z góry Synaj z dziesięciorgiem przykazań.Zaczął je czytać zebranym, a gdy doszedł do siódmego "Nie pożądaj żony bliźniego swego" tłum zaczął skandować:- Skreśl siódemkę, skreśl siódemkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Żona do męża:- Dlaczego ty wszystkim mówisz, że ożeniłeś się ze mną dla pieniędzy? Przecież ja nie mam żadnych pieniędzy!- A co mam mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 hahaha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Przychodzi baba do dentysty, siada w fotelu i od razu ściąga majtki, rozkłada nogi...- Ależ droga pani - protestuje lekarz, ja jestem dentystą, ginekolog przyjmuje piętro niżej! To jakaś pomyłka...- Nie ma żadnej pomyłki - odpowiada baba. - Zakładał pan wczoraj mojemu staremu sztuczną szczękę?- Zakładałem...- No to teraz ją pan wyciągaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Edytowane 6 Września 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Żona do męża:- Ostatnio mnie zaniedbujesz. Kiedyś kupowałeś mi kwiaty i czekoladki, a teraz...- Czy ty widziałaś, żeby wędkarz dokarmiał rybę, którą złowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Świeżo osadzony więzień drze się zza krat:– Jestem niewinny! Niewinny!Na to z sąsiedniej celi:– No, to już niedługo, kwiatuszku - jutro prysznic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wraca dresiarz z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział:- Wiesz, Zocha, idę, patrzę, a tu wielki plac! Patrzę na lewo... ochujeć można! Patrzę przed siebie... O rzesz kurde mać! Patrzę na prawo... O ja cię pierdolę...Zocha zaczyna płakać... Dres pyta:- Zocha, co Ci sie stało?Ta odpowiada:- O Boże, jak tam musi być pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 wyglada na naszego hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 A proszę bardzo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Edytowane 9 Września 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Tak ładnie pokolorowałem i się nie chce wkleić.... Edytowane 9 Września 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pani kazała dzieciom przynieść do szkoły swoje domowe zwierzątka... Małgosia przyniosła kotka, Jadzia pieska, a Jasio przyniósł żabę...- No i co ta twoja żaba potrafi, Jasiu? - pyta pani.Jasio szturchnął żabę, a ona:- Kła!Jasio ze stoickim spokojem jeszcze raz szturchnął żabę, ale ona znowu:- Kła!Wreszcie Jasiu się zdenerwował i uderzył pięścią o stół, a żaba:- Kłanta namera, tarira kłantanamera, kłant namera... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Może na czas żałoby po Krystianie odpuśćmy pisanie dowcipów.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 żałobę nosi się w środku, a nie na forum. \ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 OSTRZEŻENIE:!UWAGA! oszustki! Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w BIEDRONCE, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco:Dwie ładne dziewczyny koło dwudziestki przychodzą do waszego samochodu kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnej BIEDRONKI. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też! Dzisiaj znowu jadę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi