Tomrusz Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Pewien facet pierwszy raz miał trafić za kratki i miał wielkiego stracha przed więziennym życiem i obyczajami. Poradził się więc adwokata, jak ma się zachować w kiciu. Adwokat doradza:- Wejdziesz śmiało do celi, popatrzysz odważnie i powiesz: "Kopsnij szluga dla pasera, bo cię paser sponiewiera". Wtedy od razu wszyscy nabiorą respektu i będą wiedzieli, że jesteś gość.Facet postanowił posłuchać adwokata, bo co innego mu pozostało. Wchodzi do celi, strażnik rygluje drzwi, a na pryczach banda oprychów patrzy na niego groźnym wzrokiem. Na to facet rzuca tekst:- Kopsnąć szluga dla pasera, bo was paser sponiewiera!Chwila napięcia, po chwili ze wszystkich prycz wyciągają się łapska, a w każdej paczka fajek. Tylko w kącie siedzi jakaś postać i nie zwraca na nowego lokatora celi uwagi. Na to facet już pewny siebie i rozluźniony ciągnie dalej:- A ty gnojku nie częstujesz? Coś ci nie pasuje?!- Ja nie częstuję, bo ja tutaj jestem cwelem.- Taaa?! To zapamiętaj sobie cwaniaczku - od dzisiaj JA tutaj jestem cwelem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 O !!! ośmiometrowa anakonda. Złapię ją za ogon. Ciekawe jakiego turystę i z którego turnusu złapała https://www.youtube.com/watch?v=iNFqi74GoEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Trafia (f)acio do celi z olbrzymim (z)akapiorem. Olbrzym łapie go za fraki i mówi:- Kim chcesz być gnoju - mamusią czy tatusiem!!!- (przerażony) - oooczywiscie że ttttatusiem....- To ciągnij gałę mamusi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Rabbi w synagodze pyta:- Czy ktoś wie dlaczego ci Rosjanie tak nas nie lubią?Mosiek, domyślnie:- Może dlatego, że nie pijemy z nimi wódki?- Niewykluczone - mówi rabbi - Niech każdy z was przyniesie jutro pół litra wódki, poćwiczymy między sobą jak się powinno pić po rusku, żeby nas Rosjanie polubili.Mosiek wychodzi z domu z pólitrówką,a Salcia pyta:- Gdzie niesiesz tą wódkę?- Do synagogi, wlejemy wszystkie butelki do jednej beczki i będziemy pić jak Rosjanie - odpowiada Mosiek.- W takim razie szkoda wódki - mówi Salcia.Przelała wódkę do dzbanka i nalała wody do butelki.Mosiek, razem z innymi żydami, wlał swoją wódkę do beczki. Rabbi zaczerpnął stakana, wypił i mówi:Już wiem czemu nas Rosjanie nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Łowisz je nie słysząc ich krzyków http://img.myepicwall.com/2014/09/f739c8a01adb20bbf4079ba6b453103c.webm Edytowane 25 Września 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Edytowane 25 Września 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Żona do męża:- Kupiłam Ci paczkę olimpijskich prezerwatyw. Wypróbujemy dziś srebrną i spróbuj dojść drugi, chociaż raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 To chyba żona Korzeniowskiego...bo on zawsze pierwszy dochodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Policjant zatrzymuje kierowcę za przekroczenie prędkości...- Poproszę prawo jazdy...- Niestety, nie mam prawa jazdy. Zabrano mi uprawnienia już 5 lat temu.- Dowód rejestracyjny poproszę...- Nie mam. To nie jest mój samochód, jest kradziony.- Samochód jest kradziony?!- Dokładnie, ale prawdę mówiąc - chyba widziałem dowód rejestracyjny w schowku, kiedy chowałem tam pistolet...- Ma pan pistolet w schowku?!- No tak. Tam go włożyłem, po tym jak zastrzeliłem właścicielkę tego samochodu i schowałem ciało w bagażniku.- W bagażniku jest CIAŁO?!!- No przecież mówię...W tym momencie policjant zawiadamia komendę. Po 5 minutach antyterroryści otaczają samochód. Dowodzący akcją podchodzi do kierowcy.- Prawo jazdy poproszę...- Proszę bardzo - kierowca pokazuje jak najbardziej ważne prawo jazdy.- Czyj to samochód? - pyta komendant.- Mój. Proszę, oto dowód rejestracyjny.- Proszę wolno otworzyć schowek i nie dotykać schowanej tam broni...- Proszę bardzo, ale nie ma tam żadnej broni.- Proszę otworzyć bagażnik i pokazać leżące w nim ciało.- No problem, ale jakie ciało?!- Zaraz, zaraz! - mówi kompletnie zdezorientowany policjant. - Kolega który pana zatrzymał powiedział, że nie ma pan prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego, samochód jest kradziony, w schowku jest broń, a w bagażniku ciało...- He, he! - odpowiedział kierowca. A może jeszcze panu powiedział, że przekroczyłem prędkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 pewnie było Dziadkowi zachciało sie amorów i mówi do babki: - Chodź babka do łóżka pokochamy się. Babka na to że nie ma ochoty. Dziadek zaczął głowić się jak tu babkę zaciągnąć do łóżka i wymyślił: - Chodź babka do łóżka to dam ci stówę Babka myśli stówa piechotą nie chodzi, zgodziła się, poszła do łóżka, pokochali się, dziadek dał stówę. Wtenczas babka zapala światło i mówi: - Te dziadek ale to jest stara stówa jeszcze z Waryńskim. A dziadek na to: - Stara dupa - stara stówa! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 made in Japan made in Japan Przecież i na JB są wątki o wytrzymałości produktów "made in Japan" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Rozprawa w sądzie. Na ławie oskarżonych myśliwy opowiada swoją wersje wydarzeń:Idę sobie przez las z moją strzelbą i patrzę na drzewie kukułka, a że jako nic nie upolowałem to strzeliłem.Na to oskarżyciel jąkała:Wysoki sssssądzie iiiiide przzzzez llllas i wiiddzzze pppijanego mmmmyśliwego więc wbiegłem nnna drzewo i kkkkrzycze "kukukukukukurwa nie strzelaj!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi