anpart Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Na cmentarzu spotykają się dwie panie w woalkach.- Pani też wdowa?- Nie. Brzydka jestem Edytowane 2 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Idą przez las dwa smoki. Jeden mówi do drugiego.- Wiesz chce mi się srać!- To idź w krzaki!Ten poszedł za krzaki i krzyczy.- Poroniłem, poroniłem!!!Podchodzi drugi:- Głupi jesteś, na żabę nasrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Rozmawiają dwie przyjaciółki:- Słyszałam, że masz problemy z mężem. Co się stało?- Tycie.- Co, w za dużo piwska pije i w brzuch mu poszło?- Nie, przyrodzenie ma tycie. Edytowane 2 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Anpart, odwołuje to co napisałem wcześniej, że Cię lubie.....8:14 zaspany, ledwo siedzę i te Jego gimnastyki by tylko zobaczyc cycki.............. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Można się bawić bez alkoholu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Może mu sie sikać tak bardzo chciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 A może zapach dobiegający z przenośnych kibli (lewa strona) był nie do zniesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Edytowane 3 Października 2014 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 No! Nie słuchać! I broń Boże nie jeść czasem kanapek z dżemem! Kozieją po tym mordy, capi z japy, a pospolity wyziew z jelit daje siarką na kilometr!W kółko i krzyżyk też nie grać, a kołowrotki z nawojem krzyżowym spalić, albo oddać.Najlepiej mnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 https://www.youtube.com/watch?v=q6JGCLcraxw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 http://youtu.be/esF4aUD0KBs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 kamerka w samochodzie sie przydaje... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dzień chylił się już ku zachodowi gdy majster rozpoczął swoją opowieść.Delikatnie zdusił aromatycznego "Fajranta" w popielniczce i zwrócił ku nam swoje jasne oblicze.- Parę lat temu przyjęli do brygady chłopaka.Chłopak ten niczym szczególnym się nie wyróżniał... No może tylko irytującą cechą typu - "gdzie on nie był i co on nie robił oraz jaki to on sprzęt w życiu obsługiwał".Budowaliśmy wtedy takie segmenty mieszkaniowe, głównie z betonu komórkowego, który to dowoził nam często gościu, zwany przez niektórych, "Nicponiem"."Nicpoń" często u nas bywał i za pomocą potężnego dźwigu HDS, wstawiał nam te palety z bloczkiem nawet na drugą kondygnację.Pewnego razu, "Nicpoń" poszedł widocznie tam, gdzie nawet król chodzi sam, samochód parkotał sobie leniwie, a pod jego nieobecność, bohater naszej budowlanej przypowieści, wspiął się na stanowisko operatora HDS-a...Usłyszeliśmy tylko krzyk "Nicponia" - "Młody nie ruszaj tej wajchy!".- I co majster? I co?- I przywalił tym dźwigiem rozwalając ścianę, ale wiecie co na tym zyskał?- Nie - odpowiedzieliśmy zgodnie z prawdą.- Wieczną sławę i dożywotni zakaz wstępu na teren firmy... A wy? - Tylko ta kasa i kasa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 kamerka w samochodzie sie przydaje... Niestety ale takie sytuacje zdażają się w Japonii. Podobno są całe gangi wyspecjalizowane w inscenizowaniu takich wypadków, a jak nie ma dowodów to żądają kosmicznych odszkodowań. Jak byłem w JP, to ostrzegano nas przed udawaniem się do pewnych dzielnic właśnie z tego powodu. Niby cywilizowany kraj, ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Niestety ale takie sytuacje zdażają się w Japonii. Podobno są całe gangi wyspecjalizowane w inscenizowaniu takich wypadków, a jak nie ma dowodów to żądają kosmicznych odszkodowań. Jak byłem w JP, to ostrzegano nas przed udawaniem się do pewnych dzielnic właśnie z tego powodu. Niby cywilizowany kraj, ale..... Drago, nie tylko JP. Ostatnio jakis british-pakistan w UK wjechal specjalnie jakims malym samochodzikiem pod ciezarowke, zeby wymusic odszkodowanie. Od razu on i trzech paserzerow wniesli o odszkodowania po wypadku, ze ledwo zywi itd... A kierowca ciezarowki przyszedl na rozprawe, odpalil kamerke i jaja sie zaczely A ze rozprawa w sadzie cywilnym to pakistancom nic nie zrobili. Generalnie firmy ubezpieczeniowe w UK szacuja ze okolo 0.5 miliarda funtow rocznie wyplacaja na taki sfingowane wypadki. Wiec, kamerka jak nic sie przydaje Edytowane 4 Października 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 - Tato! Właśnie przeczytałem, że niedawno był Dzień Ojca. Sorry, że zapomniałem.- Nie ma problemu synu, mnie też się w życiu zdarzyło zapominać o ważnych rzeczach.- Na przykład?- Na przykład założyć prezerwatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 REFORMA EDUKACJI W POLSCE na przykładzie zadania z matematyki:1950 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal? 1980 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty - czyli 80 zł. Ile zarobił drwal?2000 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty, czyli 80 zł. Drwal zarobił 20 zł. Zakreśl liczbę 20.2010 r. (tylko dla zainteresowanych)Drwal sprzedał drewno za 100 zł. W tym celu musiał wyciąć kilka starych drzew. Podzielcie się na grupy i odegrajcie krótkie przedstawienie, w którym postarajcie się przedstawić, jak w tej sytuacji czuły się biedne zwierzątka leśne i rośliny. Przekonajcie widza, jak bardzo niekorzystne dla środowiska jest wycinanie starych drzew.2013 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Pokoloruj drwala. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Selfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 - Jaka jest różnica miedzy mężczyzna a śniegiem?- ?- Nie ma żadnej! I w jednym i w drugim przypadku nigdy nie wiadomo, ile cm będzie i jak długo się utrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pierwszy stopień odwagi:O czwartej nad ranem wracasz narąbany do domu. Żona stoi w drzwiach z miotłą, a ty pytasz:- Zamiatasz czy odlatujesz?!Drugi stopień odwagi::O czwartej nad ranem wracasz kompletnie pijany do domu. Żona leży w łóżku, nie śpi. Bierzesz krzesło i siadasz przy niej. Na pytanie: "Co to ma znaczyć?" odpowiadasz:- Chcę siedzieć w pierwszym rzędzie, jak zacznie się ten cyrk!Trzeci stopień odwagi:O piątej nad ranem wracasz pijany do domu. Czuć od ciebie damskie perfumy, masz ślady szminki na kołnierzu. Klepiesz żonę w tyłek i mówisz:-Teraz twoja kolej!Czwarty stopień odwagi:O szóstej nad ranem wracasz do domu pijany w towarzystwie dwóch panienek. Stojącej w drzwiach żonie, mówisz:- Stara, nie bądź świnia, powiedz, że jesteś siostrą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi