DelTor0 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 takie rzeczy tylko w Płocku ;-)Co ty Marian ja mam lepsza kamere i ładniejszy głos o słownictwie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nic smiesznego, ale prosze, Zlatan tez cos potrafi zlowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Przychodzi lekarz do lekarza- Słucham, co dolega?- Rano mnie mdli, kręci mi się w głowie, zbiera na wymioty...- To kac. Trzeba wziąć coś na kaca.- Poważnie? Uff... to jednak dobrze powiedziałem tej pacjentce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mdp89IgC0e8 Edytowane 13 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=k5uZgp1N1SU Edytowane 14 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UDXUDehUgIQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekmisiak Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Filmik dość stary i nie wiem czy było, ale rozbawił mnie do łez https://www.youtube.com/watch?v=zsbxEP6khcM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Rynek dużego miasta. Jakieś występy. Gdzieś z tyłu pośród stojących widzów rozlega się nagle:– Hej, kolego!Nieco dalej ktoś odwraca głowę.– Kto, ja?– Tak, ty…– Nie jesteśmy na „ty”!– O, sorry, kolego.– Nie jestem twoim kolegą!– Słuchaj, przyjacielu.– Ani przyjacielem!– Posłuchaj mnie, gościu…– Nie jestem żadnym „gościem”!– No to jak mam…– „Proszę pana”…– OK, więc proszę…– … „szanownego”.– Dobra, k…, a więc proszę szanownego pana…– Dobrze, dobrze…– Czy szanowny pan widzi tamtego małego szczyla?– Tego, który wsiada na motor?– Tak, właśnie tego.– Widzę.– No więc chciałem powiedzieć, kiedy byliśmy jeszcze przy „kolego” – on akurat op…dalał wielce szanownemu panu kieszenie i torbę. Nie ma za co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Edytowane 15 Października 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Tak odnośnie pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Edytowane 15 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kto wtedy pomyślał, że po tak marnym występie, załapie się kiedyś na Eurowizję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Ponoć Mozart był niezłym hulaką, więc pewnie nie miałby nic przeciwko. http://youtu.be/UDXUDehUgIQ Edytowane 16 Października 2014 przez Krzysiek_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi