meme174 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Dlatego napisalem jezeli mieli prawo to co innego ale z filmu tego nie wywnioskuje - a ze stoi cos z niebieskimi tablicami to troche malo informacji. Tym bardziej jezeli by mieli pewnosc swojego postepowania to by innaczej sie zachowali. Edytowane 23 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Pwenie komisatn jechał tym niebieskim autem o którym mowa z tablicami zrobionymi z kartonu w czesie jazdy próbnej i wpadł.....Gdzie wy widzicie te niebieskie tablice - ogladam 3-4 raz i nie moge ich zobaczyć. Dodatkowo facet z filmu prosi jedynie o przestawienie samochodu ( radiowozu) po czym mogli by dokonywać kontroli samochodu.... Edytowane 23 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pisałem o niebieskim aucie nie o niebieskich tablicach Z treści rozmowy wynika, że wbili do komisu, żeby je (te niebieskie auto) skontrolować.....które gdyby cały czas na terenie prywatnym stało i nie wyjeżdzało na drogę publiczną to nie mogliby kontrolować Co nie zmiania faktu, że Radiowóz mogli zostawić przed komisem (choć jeśli wjechali za nim aby go skontrolować, bo widzieli jak jedzie i ma np tablice pisane markerem to mogli wjechać). Osoba bluzgająca nie grzeszy kutrurą, a Policjanci wedzą, bo sami do konca nie znają przepisów i nie wiedzą jak się zachować. Policjant powinien się wylegitymować na prośbę obywatela, w stosunku do którego prowadzone są tak zwane "czynności służbowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Sa inne filmy i samochod nie ma niebieskich tablic ani napisanych tablic niebieskiem markerem... A człowiekiem który bluzga jest Zbigniew Stonoga poczytac mozecie o nim w google ja sie nie bede wypowiadac - to była zwykła drogowa kontrola i policja po poproszeniu o usunieciu swojego auta z posesji powinna to zrobic. To tak samo jakby jechali za kims i wjechali Ci do bramy za to osoba bo akurat tu skrecila - co byscie zrobił ? Pewnie podziwiali policyjna akcje I nie nie jestem przeciwnikiem policji - ale tak samo jak my oni tez maja przepisy za ktore nie moga wykraczac - usa kraj strachu przed kazdym z oznaka... ja bym wolal pozwolenie dla kazdego na bron w domu czulbym sie bezpieczniej bo gdy jakis debil na tarchominie prawie nie trafil mojej dziewczyny w glowe sztucznymi ogniami ( rakieta pocisk ) w sierpniu !! i gdy zadzwonilem na polcije to uslyszalem ze maja wazniejsze "akcje " i w wolnej chwili sprawdza - co dalo rezultat pare kur** i chuj** prosba o numer legitymacji *** - moje imie i pelne dane znal bo sie przstawilem i jakos odrazu patrol sie znalazl - oczywiscie wyszedlem pogadalem z policjantami - byli bardzo grzeczni i kulturalni nawet o rybach pogadalismy - a Pana z telefonu po usłyszeniu ze patrol ladnie przeprosiłem i wyjaśniłem czemu sie unioselm Wybaczcie za dluzszy post ale ten chwali polcije co nie miał z nimi do czynienia mi sa obojetni jak zeszloroczny snieg - niech wykonuja swoja prace dobrze - tyle od nich wymagam Edytowane 23 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 On nie zatrzymał się do kontroli, a więc jest to traktowane jako ucieczka przed policją i pewnie dla tego wjechali za nim - 30ta sekunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dlatego tak właśnie wygląda ocenianie sytuacji nie znając całej sprawy. Całej prawdy i tak się pewnie nie dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nasi tu byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ....co byscie zrobił ? Pewnie podziwiali policyjna akcje W Gorzowie podziwiałem strzelaninę do jakiegoś kolesia z łomem i policjanta co się chował za radiowozem, a policjantka stała twardo - praktycznie kierowała akcją, a potem go postrzelili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Było trzeba castem rzucac- bys pokazał jak lowic grube ryby wyjasnienia ... jaka jest prwada nigdy sie nie dowiemy https://www.youtube.com/watch?v=lIbAkip4hHQ Edytowane 23 Października 2014 przez meme174 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Ku przestrodze:http://www.sadistic.pl/na-ryby-z-corka-vt322917.htm PS: baracudy szkoda ale ojcu się nie dziwię. Edytowane 23 Października 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Edytowane 23 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Trzy największe nieszczęścia w życiu mężczyzny:* Nie "stanąć" na wysokości zadania,* Rozbić pełną flaszkę,* Zadrasnąć lakier w nowym samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Czasami mam wrażenie, że za często chodzę na ryby i w końcu moja żona zrobi z wędkami to samo co na filmie, z tym że ja niemam Ugly Sticków więc będzie bez happy endu Edytowane 24 Października 2014 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Edytowane 24 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Niech nikt nie czuje się urażony. Autentyk, zasłyszany ma wydziale dziennikarstwa, na pewnej "znanej uczelni". - Czym różni się dziennikarz od kowboja?- Niczym. Obaj zajmują się wypasaniem bydła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00622/beer_goggles_622180a.swf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Edytowane 24 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Pewnie już był... albo i nie.. "Słowik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi