anpart Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Edytowane 30 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Trzech przedszkolaków spiera się, który ma najlepszą pamięć. -Ja pamiętam pierwszy dzień w przedszkolu! -To nic, ja pamiętam swój pierwszy dzień po urodzeniu mówi drugi. A na to trzeci: -A ja pamiętam, jak jechałem pod namiot z tatą, a wracałem z mamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 skojarzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Policjant do poszkodowanej:- Nie podejrzewała pani, że złodzieje włamali się do domu, choć szafy zostały splądrowane, alkohol wypity, a wszystko leżało wywrócone do góry nogami?- Nie. Byłam przekonana, że to mąż szukał czystej koszuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Edytowane 31 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Zawody w Rybniku, pan z piwem chyba bardziej zadowolony od odznaczonych. Edytowane 31 Października 2014 przez Rebort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Chińczyk pyta Polaka:- To ilu was jest w tej Polsce?- No... Ze 40 milionów..- To wy się tam chyba wszyscy znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Coś mi przypomniałeś z tym Chińczykiem. Sytuacja sprzed wielu lat, zaczynaliśmy razem z kolegą pracę w dużej firmie, obaj młodzi, ciężko przejęci rolą, dość szybko wyczailiśmy, że koledzy z biurowca pomykają na każdej przerwie na tak zwanego "Chinola" (nie było jeszcze wtedy sodexo na parterze).Chodziliśmy tam miesiącami, właściciel zawsze się szeroko do nas uśmiechał, zamawialiśmy, wracaliśmy kolejnego dnia, i tak czas płynął...Kolega miał w zwyczaju chodzić wszędzie z organizerem, papierowym (tak, tak, były takie), oprawionym w skórę.Któregoś razu zostawił go przy kasie u uprzejmego Chińczyka, połapał się co zrobił jakoś w połowie drogi do firmy, a że czasu było jeszcze sporo, postanowiliśmy wrócić po zgubę.Wchodzimy, witamy się jeszcze raz, właściciel szeroko uśmiechnięty (jak zwykle) odpowiada na pozdrowienie.Kolega zagaduje, że zostawił organizer przy kasie, że chętnie odbierze.Właściciel wyjmuję spod lady zgubę, ale zamiast oddać, pyta, cały czas uśmiechnięty - skąd mam wiedzieć, że to pana książka?Tomek (kolega) skonsternowany, jak to skąd?? Jadamy tutaj od przeszło pół roku! Przecież byliśmy tu przed chwilą...Wszyscy wyglądacie podobnie - odpowiada "restaurator", nie przestając się uśmiechać. Edytowane 31 Października 2014 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Edytowane 31 Października 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Tak na marginesie. O ile się nie mylę, to oryginalnie Halloween jest dziś wg kalendarza czyli 31 października.Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Października 2014 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tak na marginesie. O ile się nie mylę, to oryginalnie Halloween jest dziś wg kalendarza czyli 31 października. Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Edytowane 1 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie jest nic co śmieszy ale nie wiedziałem gdzie wkleić chyba najlepsza reklama jaka widziałem w trakcie ogladania wcisnąć literke r https://www.youtube.com/user/HondaVideo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) WD 40 żeby się nie zatarła Edytowane 1 Listopada 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi