Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

9fa49e7e-f099-47f2-a67d-4c1725b9e83d_ori

wklepałem w google ten napis z koszulki... Ta pani ma niewiele wspólnego ze sportem. Lub bardzo wiele, a bliżej  dyscypliny związanej z numerem, który ma na plecach  :)  Byłem ciekaw co to za sport dokładnie i gdzie gra - teraz już wiem gdzie gra  :D  :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

wklepałem w google ten napis z koszulki... Ta pani ma niewiele wspólnego ze sportem. Lub bardzo wiele, a bliżej  dyscypliny związanej z numerem, który ma na plecach  :)  Byłem ciekaw co to za sport dokładnie i gdzie gra - teraz już wiem gdzie gra  :D  :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Jak wiesz to podrzuć namiary, może ktoś na forum skorzysta ;) nawet w pozycji 69.

Edytowane przez anpart
  • Like 1

Don Corleone zatrudnił głuchoniemego księgowego, aby niczego nie podsłuchiwał i aby niczego nie wygadał. Wybór był trafny, ale księgowy był w dodatku nadgorliwy. Po roku okazało się, że brakuje 10 mln dolarów. Don Corleone zorganizował małe zebranie z prawnikiem, który znał język migowy oraz księgowym.
- Zapytaj skurwiela, gdzie jest moja forsa
Księgowy rozłożył bezradnie ręce z niewinną miną sugerując, że nie wie o co chodzi. Nie trzeba było tłumaczyć.
Don Corleone wyciągnął lśniący srebrny pistolet, przyłożył do czoła księgowemu i kazał przetłumaczyć prawnikowi.
- Pytam po raz drugi i trzeci raz nie będę pytał.
Księgowy zmiękł i pokazał na migi prawnikowi, że forsa jest zakopana na jego podwórku pod wysokim drzewem.
- Co ta świnia powiedziała? - zapytał Don Corleone.
- Powiedział, że nie masz jaj żeby pociągnąć za spust! - przetłumaczył prawnik

• Like 2

extremy lubię, ale te na wysokościach wywołały potliwość rąk od samego oglądania  :o Latawce itp luzik, ale trzymanie się jedną ręką na jakimś dźwigu, to nie dla mnie  :)

Edytowane przez Dano-G
  • Like 1

eeee rozpaliłes nazieje :P Toc to zwykła modelka jest która lubi pokzać sie w skąpym stroju :)

• Like 1

Żona wysłała męża po zakupy i dała mu listę:
1. Chleb
2. Kiełbasa
3. Mleko
4. Pasta do zębów
5. Papier toaletowy
6. Piwo.
Wraca, rozpakowuje: bochenek chleba, dwie kiełbasy, trzy kartony mleka, cztery tubki pasty do zębów, pięć rolek papieru i sześciopak piwa. Głupia żona zrobiła by awanturę. Mądra następnym razem zacznie listę od piwa.

Żona wysłała męża po zakupy i dała mu listę:

1. Chleb

2. Kiełbasa

3. Mleko

4. Pasta do zębów

5. Papier toaletowy

6. Piwo.

Wraca, rozpakowuje: bochenek chleba, dwie kiełbasy, trzy kartony mleka, cztery tubki pasty do zębów, pięć rolek papieru i sześciopak piwa. Głupia żona zrobiła by awanturę. Mądra następnym razem zacznie listę od piwa.

I wierny mąż kupi jedno. :)

post-47316-0-94461200-1415182218_thumb.jpg

• Like 4