Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

0_0_409932354_rybki_przez_festher_middle

Prawdziwa sytuacja ......kumpel rozstał się z kobietą i chciał porozmawiać

Po pracy podjechałem po niego i pojechaliśmy 2km dalej na przeprawę promową, a że było późno 23.30 to policja pojechała za nami...pewnie myśleli, że jesteśmy wandalami i jedziemy demolować prom.....legitymują nas pod pretekstem rutynowej kontroli i policjant rzucił od niechcenia....chłopaki sami w las jedziecie...podejrzane i się uśmiecha. Wtedy kolega w jego stronę, a wy co tu robicie....sami, we dwoje i w lesie....na dodatek w mundurach...nie wstyd wam...tak mundur hańbić.....dodał jeszcze jednemu ze sporą nadwagą, że trzeba było tyle nie jeść, bo widząc takiego mundurowego złodzieje czują się bezkarni....mogąc bez problemu uciec truchtem

Edytowane przez minecjusz

te pieski... kiedyś to robili co chcieli.. Czasy milicji albo policji zaraz po przemianach. Zatrzymuje mnie a najeb...y Milicjant - To Ty byłeś  z tym psem w sklepie ?  z jakim psem nigdzie nie byłem -odpowiadam. Ja ci kur.. dam, marsz na komisariat !ja niewiele myśląc w NOGI....  za kaburę łapie stój będę strzelał, oj wystraszyłem się wtedy..   :D  

Multikulti.jpg

Właśnie na kanałach informacyjnych leci na żywo mniej więcej to, co widać na zamieszczonym przez Ciebie rysunku. Komentarze takie, byle tylko nie powiedzieć słówka za dużo. Każde słowo przemyślane 20 razy, żeby czasem nie urazić pewnej grupy społecznej. A wczoraj zapytany o możliwość takich ataków w PL były szef naszego MSW powiedział, że "terroryzm, to zjawisko społeczne", które prędzej, czy później dotrze do Polski. Zjawisko społeczne. No, jak nic do j.pl się śmieje. Szkoda, że to śmiech przez łzy.

Edytowane przez Kamil Z.
  • Like 3