Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie na kanałach informacyjnych leci na żywo mniej więcej to, co widać na zamieszczonym przez Ciebie rysunku. Komentarze takie, byle tylko nie powiedzieć słówka za dużo. Każde słowo przemyślane 20 razy, żeby czasem nie urazić pewnej grupy społecznej. A wczoraj zapytany o możliwość takich ataków w PL były szef naszego MSW powiedział, że "terroryzm, to zjawisko społeczne", które prędzej, czy później dotrze do Polski. Zjawisko społeczne. No, jak nic do j.pl się śmieje. Szkoda, że to śmiech przez łzy.

Teatr. Wczoraj już pismaki zaczęły łatwą do przewidzenia narrację. Więcej kontroli, mniej swobód obywatelskich. Musimy was chronić a wy musicie oddać nam resztkę wolności. Robimy to w imię waszego dobra. Przypomniałem sobie jednego Rosjanina, byłego doradcę P. (tak wiem, to może być głos propagandy i dezinformacji). Niemniej uwagi były interesujące. Mówił gdzieś w lipcu, o tym że niemiecko-francuska mafia bankowo- farmaceutyczna musi wymyślić jakiś sposób, żeby po pierwsze przywrócić do władzy Sarkozy'iego, a po drugie zabezpieczyć się na okoliczność szybkiej pacyfikacji społeczeństw europy, w przypadku nieposłuszeństwa. Mówił o tym, że jak zwykle odbyć się to może tylko w atmosferze strachu i terroru. Ciekawe czy Ci dwaj muzułmanie wiedzieli kto ich zatrudnił.  

• Like 2

Potworny upał, duchota w zatłoczonym autobusie, a tu ktoś puścił bąka. Obrzydliwy smród!
Ludzie zaczynają się burzyć:
- Co za chamstwo! Jak można w takim ścisku! Żadnego szacunku dla innych!
- KTO TO ZROBIŁ?
Nikt się oczywiście nie przyznaje. Jeden z pasażerów deklaruje, że znajdzie winowajcę. Wyciąga długi kawał sznurka i prosi, by wszyscy chwycili go prawą ręką. Sznurek rozwija się, wędruje po autobusie zygzakami, żeby dotrzeć do wszystkich. Wszyscy łapią go prawą ręką.
- No to jak, wszyscy trzymają sznurek prawą ręką?
- Taaaaak!
- Ten, kto puścił bąka, też?
- Tak...

• Like 6

Wjeżdża Polak na autostradę we Francji. Przejechał 100 kilometrów, 200 kilometrów i nagle patrzy, że zaczyna mu brakować paliwa, więc zjeżdża na najbliższą stację Shell. Płaci za zatankowane paliwo i nagle słyszy brawa pracowników:
-Gratulujemy! Jest pan naszym dwumilionowym klientem, w nagrodę dostaje pan od nas czek na 200 000 Euro!
Facet zadowolony, wyjeżdża ze stacji. Przejeżdża 200, 300, 500, 700 kilometrów, wjeżdża do Niemiec i nagle zaczyna brakować mu paliwa. Więc zjeżdża na najbliższą stację BP. Zatankował płaci za paliwo i nagle na stacji rozlegają się brawa i wiwaty. 
-Gratulacje! Jest pan naszym milionowym klientem. W nagrodę dostaje pan od nas czek o wartości 200 000 Euro!
Polak nie wierzy własnym oczom! Odbiera czek i jedzie dalej. Przejechał 100, 200, 500, 700 kilometrów i wjeżdża do Polski. Strasznie zachciało mu się srać, a że nie nigdzie nie było żadnej stacji benzynowej czy parkingu z toaletą, więc zjeżdża na pobliskie pole, chowa się za laskiem. I robi kupę, taką dużą, taką jakiej w życiu nie robił.
I nagle czuje, że ktoś go bije po twarzy. To jego żona wali go z lewej z prawej i krzyczy:
-Heniek! Heniek wstawaj! Całą wersalkę osrałeś! 

• Like 1

Islamowcy atakuja swietokrzyskie :D  :D  :D Powodzenia  :P

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17241740,Seria_alarmow_bombowy_w_regionie___skarbowka__i_telewizja.html#BoxWiadTxt

Kilkanaście zgłoszeń o podłożeniu bomb w regionie świętokrzyskim sprawdzają policjanci i strażacy. Autor gróźb sugeruje, że ma związek z islamistami.

W Kielcach chodzi m.in. o urzędy skarbowe, izbę skarbową, telewizję i Agencję Rynku Rolnego. Autor maila sugeruje, że ma związek z islamem - zapowiada że "zginą niewierne psy" i powołuje się na Allaha.

Na czasie."Taka sprytna sztuczka muzułmanina".

https://www.youtube.com/watch?v=CakBzDCCWmA

Dawno temu poznałem muzułmanina i wieczorem jak polewaliśmy jakąś whiskey jego naczynie grzecznie pominąłem bo nie chciałem go urazić jednoczesnie pokazując jaki to ja świadomy jestem  :rolleyes: . A gościu do mnie :

-ja też piję

zbaraniałem i pytam:

:o ale przecież Koran zabrania?!

a on mi wyjaśnił:

-w pierwszej wersji było o winie, o żadnej whisky w Koranie nie ma mowy  :P , rozszerzono później na inne alkohole. 

Starszy pan stwierdził, że jego żona słabo słyszy i postanowił pójść skonsultować się z lekarzem, co może na to poradzić. Lekarz stwierdził:
- Aby móc coś poradzić, muszę wiedzieć jak bardzo jest to zaawansowane. Niech pan to zbada w następujący sposób. Najpierw zada pan pytanie z odległości 10 metrów, jeśli żona nie usłyszy to z 8 itd. Wtedy mi pan powie, z jakiej odległości małżonka usłyszała.
Tak więc wieczorem żona robi w kuchni kolację, a facet w pokoju czyta gazetę i stwierdza: "W sumie tutaj jestem akurat 10 metrów od niej. Zobaczymy, czy mnie usłyszy."
- Kochanie! - woła - Co jest dziś na kolację?
Bez odpowiedzi.
Zmniejszył dystans do 8 metrów, wciąż żadnej odpowiedzi.
Zmniejsza do 6, 4, 2, aż w końcu podchodzi, staje tuż obok niej i pyta:
- Kochanie, co dziś na kolację?
- Kurczak! Szósty raz k***a mówię, że kurczak!!!

• Like 1