venom_666 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie ma to jak sąsiedzka pomoc Puk Puk!- Kto tam?- Pan otworzy! Jestem Pana nową sąsiadką z naprzeciwka.- Dobry wieczór!- Panie sąsiedzie chciałabym dzisiejszą noc spędzić pijąc wódkę i uprawiając nieskrępowany seks. Czy jest Pan może wolny?- Kh... kheee... eee.... no... eeee no wolny jestem. Całą noc jestem wolny!- To dobrze. Posiedzi Pan z moim pieskiem? On tak nie lubi sam być w domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 16 Stycznia 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Normalnie masakra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vfr Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Facet który przyszedł do fryzjera i zamówił golenie skarży się, że ostatnio na policzkach pozostały mu kępki zarostu. Fryzjer odpowiada, że ma sposób na dokładniejsze golenie i wyciąga z szuflady drewnianą kulkę. Każe ją facetowi włożyć w usta i rzeczywiście, perfekcyjnie goli naprężoną w ten sposób skórę policzków. Zadowolony z efektu klient płaci za usługę i szykując się do wyjścia pyta:- A co by się stało, gdybym przez przypadek połknął tę kulkę?- Nic strasznego - uspokoił go fryzjer - Przyniósłby pan ją jutro, wszyscy tak robią. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4OxY-ljbL2A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Drużyna A z Afryki https://www.youtube.com/watch?v=iiPBr5OQECI 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Drużyna A z Afryki https://www.youtube.com/watch?v=iiPBr5OQECIPogromca MIGów mnie rozłożył heheheh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Drużyna A z Afryki https://www.youtube.com/watch?v=iiPBr5OQECI Pytanie zasadnicze, od kiedy to Syria jest w Afryce? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Przychodzi mama z synkiem do lekarza.- Panie doktorze, z jego siusiakiem jest coś nie w porządku.Doktor obejrzał siusiaka i mówi:- W tym momencie to już nie jest siusiak tylko penis i zaczynamy leczenie rzeżączki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 "Drużyna A" The Best! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jamal The Granade Guru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Przedmiotem oferty jest legendarny Ford Fiesta Mk4 z 1998r ze sportowym silnikiem 1,25 o mocy 75 źrebaków (nie można tego nazwać końmi ). Auto nie ma powalającej mocy ,ale dzięki temu kierowca dostaje niepowtarzalną możliwość podziwiania otaczającej przyrody i pięknych kobiet. Auto użytkowane przez kobietę o czym świadczy wgniecenie na prawych drzwiach ( żona próbowała wjechać do garażu, w którym było miejsca na dwa samochody ciężarowe ale niestety się nie udało). Fiesta posiada niezwykle bogatą wersję wyposażenia :- 2 poduszki powietrzne (jak komuś za mało mogę dorzucić poduszkę typu „Jasiek”)- wspomaganie kierownicy (jak pasażer pomoże)- klimatyzacja (przy otwartych oknach)- autoalarm (chociaż nie wiem po co ?)- centralny zamek (auto od dawna nie zamykane, w nadziei, że w końcu ktoś się zlituje i je ukradnie)- abs (o dziwo sprawny)- elektryczne szyby i lusterka (zawsze mi się marzyły)- serwisowane w ASO (a sobie pogrzebie, zawsze coś się znajdzie do roboty żeby nie siedzieć z żoną)- garażowany (dwa dni, od czasu nieudanej próby wjazdu do hangaru, żona parkowała „pod chmurką”)- kolor Fiesty to „kameleon” (Srebrny ze złotymi wstawkami oczywiście najmodniejszy w tym sezonie)- Nowy akumulator (prezent dla żony na tegoroczne święta Bożego Narodzenia)- System „Start –Stop” (auto potrafi zgasnąć na światłach, falują obroty)Fiesta to niezwykły egzemplarz dla majsterkowicza. W ostatnim czasie wymieniłem:- Tarcze hamulcowe i klocki (przód)- płyn hamulcowy- nowy układ wydechowy (stary był tak głośny że bolid F1 mógł się schować)- czujnik temperaturyW aucie zostało do zrobienia :- wymienić żarówkę z przodu (oczywiście dorzucam gratis)- hamulec ręczny (obowiązkowo dla „fanów driftu”, chociaż piłowanie Fiesty pod marketem to nie drift)- łącznik stabilizatora (tłucze tak jak żona schabowego w niedziele)- „System Start-Stop” – prawdopodobnie silniczek krokowy do wymiany. Falują obroty na biegu jałowym.- Jeśli komuś przeszkadza złoty kolor na karoserii to wymaga poprawek lakierniczych.- wymienić rozrząd i olejAuto idealne na dojazdy do pracy, ewentualnie jako prezent na zbliżające się Walentynki. Sprzedam tylko w dobre ręce. Nowy właściciel powinien charakteryzować się cierpliwością i poczuciem humoru.Cena do drobnej negocjacji Przegląd do: 21.07.2015Ubezpieczenie do: 04.08.2015Pozdrawiam PSTo nie moje ogłoszenie, ja tylko się śmiałem przy czytaniu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie znam autora dzieła, ale już go lubię, dystans ma szalony Mój faworyt: - System „Start –Stop” (auto potrafi zgasnąć na światłach, falują obroty) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Siedzi facet na ławce, obok dosiada się mała dziewczynka z pluszowym misiem. I zaczyna tego misia metodycznie rozrywać na drobne kawałki. Facet nie wytrzymuje i pyta:- Dziecko, ty zupełnie nie lubisz zwierząt?Ona patrzy na niego spode łba i odpowiada:- Ja i za ludźmi nie przepadam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Prawdziwa teściowa nie poczuje różnicy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Budzi się gościu na strasznym kacu, nic nie pamięta, patrzy a tu mieszkanie zdemolowane, szyby w oknach powybijane, telewizora nie ma, a na stoliku obok łóżka otwarte piwo, drugie zamknięte, otwieracz do butelek i kartka od żony:"Najdroższy, musiałam niestety iść do pracy, więc nie mogę się Tobą w tej chwili opiekować, ale zostawiam w lodówce jeszcze trzy piwa i gdybyś naprawdę mnie potrzebował zadzwoń, przybędę jak na skrzydłach. Całuję gorąco!"Facet to czyta, patrzy na mieszkanie i nic nie rozumie. Woła syna i pyta, o co tu chodzi, co się wczoraj stało?- Przyszedłeś narąbany, zrobiłeś awanturę, nie podobał ci się program w telewizji więc wywaliłeś telewizor przez zamknięte okno...Gościu patrzy na tę kartkę od żony, na te piwa i nic mu nie gra, więc wypytuje nadal.- Potem chciałeś podpalić mieszkanie, a na koniec wyzwałeś matkę od szmaty.- Jak to wyzwałem od szmaty??!!- Normalnie. Matka chciała cię położyć do łóżka, zaczęła ci rozpinać spodni,e a ty do niej: "gdzie z tymi łapami szmato, ja jestem żonaty!!" :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi