Fugazi Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Krzychu, z bulem stwierdzam że z pewnością dostaniesz kolejny punkt i nie miej nadzieji że kiedykolwiek zostanie Ci on cofnięty.Teraz znowu okazuje się nasz kochany Bul, wlazł w japońskim parlamencie na zbyt wysoki stołek, na który włazić nie powinien i jeszcze jakiegoś szoguna wołał. Media i tivi aż huczą od plotek.Od dawien dawna, Bul kojarzy misie z Puchatkiem, misiem o bardzo małym rozumku.Ja wiem że szacunek do głowy państwa, że powaga urzędu, że nie powinno się komentować ( lepiej milczeć w obawie przed punktem albo nawet poranną wizytą smutnych panów ), ale jakoś nie mogę. Nie mogę i już. Kiedy śp. Lechu był Preziem, wtedy wszystko było dozwolone a nawet chwalone. Każdy żart, każda drwina, każde szyderstwo z głowy państwa było wysoce cenione i oklaskiwane. Aż prawice niektórym puchły od tego klaskania... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Od dawien dawna, Bul kojarzy misie z Puchatkiem, misiem o bardzo małym rozumku. Oj wielce się mylisz Kolego Miły.....U.P.S.: PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Co tu się zadziało jak mnie nie było? Widzę, że filmiki z pierwszym gajowym kraju, szogunem i panią płemieł na światowych salonach wyparowały... Czyżby cenzura jedynie słusznej partii dotarła nawet na nasze forum i powinienem się spodziewać wizyty smutnych panów? Nieważne punkty, wolność i prawda się liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 4 Marca 2015 przez cristovo vel vilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wygląda na to, że z pewnych rzeczy trzeba będzie śmiać się gdzie indziej. Szkoda. Jutro chciałem odświeżyć wyjątkowo udany dokument medyczny o niedowładzie goleni prawej. Nic. Pośmiejmy się neutralnie. https://www.youtube.com/watch?v=pqACvShYkT0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czy mogę gdzieś otrzymać zgodę na zmianę nicka? Podejrzewają mnie u góry o to, że jestem jakimś Wilkiem. No to chciałem na Wilka się przemianować (...) Wilk ma nick na literę "O" - śpij więc spokojnie. Nick możesz zmienić sobie sam w profilu, zakładka "nazwa wyświetlana". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Co tu się zadziało jak mnie nie było? Widzę, że filmiki z pierwszym gajowym kraju, szogunem i panią płemieł na światowych salonach wyparowały... Czyżby cenzura jedynie słusznej partii dotarła nawet na nasze forum i powinienem się spodziewać wizyty smutnych panów?Nieważne punkty, wolność i prawda się liczą.Wyparowało więcej rzeczy z ostatnich 2 stron ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Niestety nie wszyscy potrafią zrozumieć prostego regulaminu stworzonego przez właściciela forum. Prosi on aby powstrzymać się od: polityki ( żart polityczny nadal nią jest np. dla adwersarzy ), tematów religijnych i innych drażliwych, na całym forum więc i tu w tym wątku.Jeżeli ta prośba jest ciężka do zaakceptowania to przykro mi ale mimo wszystko ponawiam prośbę o zaniechanie publikacji takich treści. Z góry dziękuję kolegom za nie dokładanie nam pracy i na tym koniec tej sprawy. Edytowane 4 Marca 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 4 Marca 2015 przez cristovo vel vilk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A wiecie jak powstał mężczyzna? Ponoć najpierw według teorii Darwina było takie cusik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Z teorii Darwina najbardziej podoba mi się sposób w jaki wyjaśnił dzisiejszy zwyczaj do przepuszczania kobiet pierwszych we drzwiach. Podobno początków tego grzecznego dzisiaj zachowania należy szukać w czasach prehistorycznych, kiedy to kobietę puszczano przodem u wejścia do jaskini, by sprawdzić czy w środku nie czai się niedźwiedź. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Pewnie dlatego, że jego króliczki będą miały trochę dłuższe ogonki i rogi zamiast króliczych uszek. Edytowane 4 Marca 2015 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Z teorii Darwina najbardziej podoba mi się sposób w jaki wyjaśnił dzisiejszy zwyczaj do przepuszczania kobiet pierwszych we drzwiach. Podobno początków tego grzecznego dzisiaj zachowania należy szukać w czasach prehistorycznych, kiedy to kobietę puszczano przodem u wejścia do jaskini, by sprawdzić czy w środku nie czai się niedźwiedź. Albo po to, aby atak od tyłu był łatwiejszy Edytowane 4 Marca 2015 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Obaliłeś teorię Darwina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) A wiecie jak powstał mężczyzna? Ponoć najpierw według teorii Darwina było takie cusik. OCENZUROWANO Kurcze na "Wacka" mówią druga głowa, a powinni mówić pierwsza Edytowane 4 Marca 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Z teorii Darwina najbardziej podoba mi się sposób w jaki wyjaśnił dzisiejszy zwyczaj do przepuszczania kobiet pierwszych we drzwiach. Podobno początków tego grzecznego dzisiaj zachowania należy szukać w czasach prehistorycznych, kiedy to kobietę puszczano przodem u wejścia do jaskini, by sprawdzić czy w środku nie czai się niedźwiedź. Doświadczenie w tej materii mam mizerne ale kolega kolegi kolegi mówił, że to tylko przed ślubem bo po to już jeden czort co w środku, czasem nawet misiek przyjaźniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Wklejajcie linki tak by przenosiły na stronę a nie by zawartość była widoczna w wątku, będzie to to samo ale nie tak samo i nie będzie nikogo urażało dopóki sam nie kliknie i nie otworzy strony. Dodatkowo można dodać krotkie info typu PNP (prosimy nie plikac , albo Poprawne Nie Politycznie ) Moderator syty i owca cała jak to ładnie teraz wygląda: PNPhttp://images68.fotosik.pl/673/68d178f93870643dmed.jpg Edytowane 4 Marca 2015 przez Stary Baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Szowinistyczna męska świnia. Miejmy nadzieję że Twój post zapadnie w niebyt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Teraz strach tu pisać..... Strach cię przeleciał powiadasz Edytowane 4 Marca 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L-JR42lC9pI Edytowane 4 Marca 2015 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 :rockon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) :rockon: Nasze chłopaki z blokowisk zawsze bawią mnie do łez , dzięki serdecznie a juz przysypiałem, przypomniały mi się dawne czasyPrzynajmniej wyglądają na autentycznych a o to ostatnio trudno i te miny nie do zarąbania efektowne Tak myślę juz któryś rok by namówić jakiegoś reżysera na wykorzystanie tego potencjału który w tym tkwi, szkoda, że Bareja nie żyje - może Tymon jak się odbije finansowo to to weźmie na tapetę, wiem, że go to aż swędzi .Milion razy lepsze takie coś niż te tragiczne nasz kabarety po których czuję się jakby mi tepym pługiem jechali po zwojach. Ps, Chłopak obecnie ciut dojrzał, to się chwali, podobno mu się o 180stopni odwróciło http://rebelya.pl/forum/watek/23416/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Luxtorpeda_(zespół_muzyczny) Luxtorpeda – polska grupa wykonująca szeroko pojętą muzykę rockową. Powstała w 2010 roku z inicjatywy gitarzysty i wokalistyRoberta Friedricha, znanego z zespołów: Acid Drinkers, Arka Noego, Kazik na Żywo i 2Tm2,3[3]. Muzyk do współpracy zaprosił związanych z zespołem 2Tm2,3 gitarzystę Roberta Drężka i basistę Krzysztofa Kmiecika oraz ówczesnego perkusistę Turbo i zespołu Armia Tomasza Krzyżaniaka. W 2011 roku w trakcie nagrywania albumu skład uzupełnił wokalista Przemysław „Hans” Frencel, raper znany z duetu Pięć Dwa[4]. http://www.tekstowo.pl/piosenka,luxtorpeda,hymn.html http://www.tekstowo.pl/piosenka,luxtorpeda,3000_swin.html i jego samodzielny projekt http://www.tekstowo.pl/piosenka,hans,zmywam.html wciąż na nowo kalibrują twóje poglądy na świataberracje umysłowe i rozrywki dla małpnaśladujesz nie myśląc wolisz być taki samświnie noszą korone orzeł w gównie toniea czerwono białe płótno porwał wiatr a ja zmywam w wódce brud z tej flagibreja ocieka w ściek kąpię w tym moje wersety zagładykrew purpurą barwi śnieg Wyłączam radio jestem ponad towolę milczenie niż kłamstwo w głosgdy autorytet to były konfidentktóry swoją metrykę palił w czarną nocbiedni się męczą i klęczą błogosławieni tłustą upierścienioną rękąa bogaci w pocie czoła dębatująna szczytach i solidarnie współczują im zdalnieprzed obiektywami kamer dając wyrazy poparciapopijając koktajlem śmiechu i politowaniapuste słowa aby oczarować motłochnie czujesz że frazesy dudnią jak dzwon?mieć monopol na prawdę aby wytrzeć nią mordęa na końcu w bagnie utopić ją a ja zmywam w wódce brud z tej prawdybreja ocieka w ściek http://www.tekstowo.pl/piosenka,hans,dopoki_jestem.html Gramy o re-spekt, o pierwsze miejsce.O najważniejsze, i najcenniejsze.To co najpiękniejsze dla nas Szczęście, rodzina, miłość, wygrana.Na kolana padam tylko przed Bogiem,więc nie licz, że klęknę na glebę przy tobie. czy to niedziwne jak ten wiatr wieje tam gdzie chce, z Robertem się pokłóciłem kiedyś w Jarocinie a teraz go wychwalam , ciut z nimi lepiej ciut , a młody ciekawe w tym tempie gdzie dojdzie, bo jak sprawdzę to i może i w Toruniu go już puszczają Pozdrawiam najserdeczniej. Edytowane 5 Marca 2015 przez Stary Baca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Panowie nie rozumiem o co te "spinki" i teksty o cenzurze , forum jest prywatne i jeśli właściciel sobie pewnych treści nie życzy to trzeba jego wolę uszanować to chyba jasne Przecie jak by do waszego domu przyszedł ktoś i zachowywał się w sposób jaki wam nie odpowiada np wulgarne dowcipy przy dzieciach bluzgi itp to byście mu najpierw zwrócili delikatnie uwagę potem kazali sie zamknąć a jak to by nie poskutkowało to po prostu byście go wyprosili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi