oliwiersandacz1 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wraca nawalony facet do domu a żona jak zawsze:-Piłeś!!-Nie piłem..-Piłeś!-Nie piłem..-Powiedz "GIBRALTAR"-Piłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) W Malmö ze stawu w parku miejskim wyłowiono zwłoki cygana oplątane żelaznymi łańcuchami. W postanowieniu o umorzeniu śledztwa prokurator napisał: ukradł więcej, niż dał radę unieść. Edytowane 13 Marca 2015 przez Fiskare 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Joga na świeżym powietrzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Joga na świeżym powietrzu to stabilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Złota rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Autentyk... Wyjazd na szczupaki z Ojcem, po drodze jakieś zakupy w małym sklepiku spożywczym...- Synek, jeszcze w Piszu staniemy bo muszę gumek dokupić.- Tato, ja wczoraj kupiłem 30, wystarczy przecież..- No tak, ale te Twoje gumki to trochę za duże dla mnie..... Mina pani ekspedientki BEZCENNA 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dziewczyna wie jak chwycić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 a i ta niegorsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja nie rozumiem ! Jakieś proporcje zachowajcie Panowie ! Ta nieco wyżej ma za dużo jak dobrze widzę, a ta zaraz nad moim postem za mało ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja nie rozumiem ! Jakieś proporcje zachowajcie Panowie ! Ta nieco wyżej ma za dużo jak dobrze widzę, a ta zaraz nad moim postem za mało ! Akurat nie zgadzam się, ostatnia ma "w sam raz" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gdyby przyszło co do czego, jestem pewien, że większość kolegów szybko stwierdziłaby, że w sumie o detale nie ma co się spierać i "w sam raz" mają obie panie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ta ma "w sam raz"....ale kija trzymać nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Się kuźwa wybredni znaleźli. Ciekawe czy sami kaloryfery mają i buły odpowiedniej wielkości.ps.Żeby nie było, sam nie rozdrabniam się w żeberka kaloryferowe skoro można od razu bojler. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A ideał wygląda tak... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Można sobie wybrać Edytowane 14 Marca 2015 przez anpart 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Po ostatnich obostrzeniach w dziale jak również po zażaleniach jakie składali użytkownicy chyba czas zmienić nazwę tego działu. Z jerkbajt sie śmieje na Jerkbajt Się Ślini gdyż przeważającą część wpisów stanowią lycraowe dupy i plastikowe cycki obrobione w fotoszopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Po ostatnich obostrzeniach w dziale jak również po zażaleniach jakie składali użytkownicy chyba czas zmienić nazwę tego działu. Z jerkbajt sie śmieje na Jerkbajt Się Ślini gdyż przeważającą część wpisów stanowią lycraowe dupy i plastikowe cycki obrobione w fotoszopieMoje nie są plastikowe!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ta ma "w sam raz"....ale kija trzymać nie umie Dobrze trzyma! O co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Prezydent USA Ronald Reagan i sekretarz generalny KPZR Leonid Breżniew na znak przyjażni wymienili się sekretarkami...Po miesiącu rosyjska sekretarka zatrudniona w Białym Domu depeszuje do Moskwy:- Towarzyszu Sekretarzu! Proszę odwołanie ze stanowiska. Kazali mi ogolić nogi, zapuścić włosy i dali taką krótka spódnice, że mi wystają jajka i pepesza! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Po ostatnich obostrzeniach w dziale jak również po zażaleniach jakie składali użytkownicy chyba czas zmienić nazwę tego działu. Z jerkbajt sie śmieje na Jerkbajt Się Ślini gdyż przeważającą część wpisów stanowią lycraowe dupy i plastikowe cycki obrobione w fotoszopie O przepraszam ale ta Pani poniżej nie ma plastikowych cyców Dzięki anpart Edytowane 15 Marca 2015 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2015 przez 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Zdecydowanie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Co myślicie o TYM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja sądzę że w tym niewiele jest wspólnego z działem jerkbait.pl się śmieje.... Ze juz nie wspomnę ze C&R tez propagowany nie jest.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi