Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

"... i pochodzę prawie z Warszawy. A konkretnie z Suwałk."

Iiiiiiihaaa :lol: :lol: :lol:

Dawno temu za siedmioma górami, za ...... a właściwie żadnym górami tylko za oceanem poznałem gościa który twierdził że jest z Warszawy. nie negowałem ale jakiś taki akcent  miał że nie do końca mu wierzyłem  :rolleyes: . I kiedyś powiedział że leci do Polski bo .... "mus do łojców jechać bo som żniwa"  :rolleyes: . No i wtedy już nie wytrzymałem i pytam z której dzielnicy. No to mi wyjaśnił że mają gospodarkę między Ostrołęką i Myszyńcem a w W-wie robił 3 miesiące na budowie  :P .

Dwóch facetów wybrało się na wycieczkę do Puszczy Białowieskiej. Jeden był znanym kawalarzem. Patrzy, idzie piękna kobieta. Podchodzi do niej i pyta:
- Czy Pani się puszcza... białowieska podoba?
Kobieta w szoku, chwilę pomyślała i zaczęła się śmiać, kiedy zrozumiała. Porozmawiali chwilę, dała mu swój numer i mieli się umówić. Kumpel tego kawalarza mówi.
- Stary, ale numer! Teraz ja!
Podchodzi do innej kobiety i pyta:
- Czy pani się pier*oli?

:)

Edytowane przez coma

Historia z Opola, z 2014 r. Znajomy, przed większą imprezą zakupił w Makro łososia w całości i tak się jakoś złożyło, że jak wrócił do domu to spotkał się z teściem, który łowi i akuratnie był w całym wędkarskim rynsztunku. Teść będąc pod wrażeniem ryby, poprosił o zdjęcie w ogrodzie i jak się pewnie domyślacie zdjęcie zaczęło żyć swoim życiem. Plotki na temat wielkiego łososia z Odry krążyły nad wodą do końca sezonu. Starszy pan musiał podobno nawet gdzieś tam tłumaczyć się ze swojego spektakularnego połowu  :D