Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Do lekarza wpada facet z niezapowiedzianą wizytą.
- Co mogę dla pana zrobić? - pyta lekarz.
- Panie doktorze, musi mi pan pomóc - mówi starszy człowiek - Za każdym razem, kiedy uprawiam seks z moją żoną, mam zaczerwienione oczy, nogi jak z waty i nie mogę złapać tchu... Jestem przerażony!
Lekarz patrzy na 86-latka i mówi:
- Panie Kowalski, takie dolegliwości czasem się pojawiają, szczególnie w pana wieku; ale proszę mi powiedzieć, kiedy zauważył pan te objawy?
Staruszek na to:
- Hm, trzy razy ostatniej nocy i dwa razy dziś rano!

Do lekarza wpada facet z niezapowiedzianą wizytą.

- Co mogę dla pana zrobić? - pyta lekarz.

- Panie doktorze, musi mi pan pomóc - mówi starszy człowiek - Za każdym razem, kiedy uprawiam seks z moją żoną, mam zaczerwienione oczy, nogi jak z waty i nie mogę złapać tchu... Jestem przerażony!

Lekarz patrzy na 86-latka i mówi:

- Panie Kowalski, takie dolegliwości czasem się pojawiają, szczególnie w pana wieku; ale proszę mi powiedzieć, kiedy zauważył pan te objawy?

Staruszek na to:

- Hm, trzy razy ostatniej nocy i dwa razy dziś rano!

Uffff, to mi ulżyło. Ja mam tylko zaczerwienione oczy  :P

Zagrożenie dla klejnotów coraz bliższe :D

a39ae99a6ab3dec97a096651f0092d97.jpg

Pacu - "obcinaczka jąder"

O tej rybie zrobiło się bardzo głośno gdy w mediach pojawił się news o tym jak Pacu odgryzła jądra nurkowi pływającemu w Bałtyku. Zdarzenie zanotowano w cieśninie Sund pomiędzy Danią a Szwecją. Ostrzeżono turystów by nie pływali nago w morzu. Kilka miesięcy później „obcinaczkę jąder” wyłowiono w Sekwanie. Kilka dni temu kolejne egzemplarze Pacu wyłowiono z Bałtyku.

Pacu, nazywana również Tambaqui, występuje w rzekach i strumieniach dolnej Amazonii, znajdziecie ją również na terenie Papui-Nowej Gwinei oraz, co może dziwić, w Skandynawii (odkryta w sierpniu 2013 roku), a nawet w Sekwanie, gdzie została złowiona 30 sierpnia 2013 roku. Pacu, krewniaczka piranii, stała się popularną rybą akwariową, szczególnie w USA. Cechą charakterystyczną tej ryby są siekacze, łudząco przypominająco ludzkie. Pacu odżywia się głównie insektami, morskimi roślinami i ziarnami. Pacu była jednym z ulubionych przysmaków Theodora Roosevelta, 26. prezydenta Stanów Zjednoczonych.

Edytowane przez anpart