seiken Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=F0ydaeblsOo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 29 Lipca 2015 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 29 Lipca 2015 przez anpart 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Podobno od poniedziałki NFZ wprowadza nową metodę znieczulania pacjenta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Podobno od poniedziałki NFZ wprowadza nową metodę znieczulania pacjenta dentystka.jpgKurde a ja już byłem u dentystki. Mogłem wytrzymać jeszcze z bólem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Podobno od poniedziałki NFZ wprowadza nową metodę znieczulania pacjenta dentystka.jpg Kurde a ja już byłem u dentystki. Mogłem wytrzymać jeszcze z bólem ;p Jedz do Japonii, jak widzisz u nich to standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Podobno od poniedziałki NFZ wprowadza nową metodę znieczulania pacjenta dentystka.jpg byłem dziś, potwierdzam, zmiany zaczęli wprowadzać stopniowo z kilkudniowym wyprzedzeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jedz do Japonii, jak widzisz u nich to standard To nie może być japonka bo ta ze zdjęcia ma za duże znieczulacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Grubą nicią szyta promocja, by wprowadzić na rynek tak chętnie przyjętych uchodźców, a wtedy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Miszcz fotoszopa z galerii rekordów PZW ... boleń jak żywy i szczupak prosto z wody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) A przy tym jak te dziewczyny fajnie wymiatają Iron MadnessAch ten pośpiech ma Kolega JerryM rację - Iron Maidens Edytowane 30 Lipca 2015 przez Voldemort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A przy tym jak te dziewczyny fajnie wymiatają Iron MadnessIron Maidens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pogody nad morzem nie ma to nie pozostaje nic do roboty tylko się napić: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150729/GRYFICE/150729676 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dobrze, że nie rekin https://www.youtube.com/watch?v=pvpdRM40sZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 tu nie ma się co śmiać tu trzeba brać przykład. Ile razy to już widziałem jak rok po zrobieniu chodnika przez naszych fachowców kostki zaczynają klawiszować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 tu nie ma się co śmiać tu trzeba brać przykład. Ile razy to już widziałem jak rok po zrobieniu chodnika przez naszych fachowców kostki zaczynają klawiszować...Rok? Daj namiary, wyślę naszych na nauki, u nas klawiszują już na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ta metoda "układania kostki" jest dość popularna w USA bodaj "sttamped concrete" to zwą - zadna trawka w fugach nie wyrośnie U. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 No i fugowac nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sGz-NIBZwEw"frameborder="0" allowfullscreen></iframe> PS: jak prawidłowo dodawać filmy z youtube ? Edytowane 31 Lipca 2015 przez Woytec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem skąd wziąło Ci się słowo embed w linku. Generalnie tylko kopiujesz link i wklejasz. Standardowy linkt You Tube wygląda tak: "youtube.com/watch?v=" i jakieś literki na końcu linka. Edytowane 31 Lipca 2015 przez Henri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi