anpart Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Pyta Don Kichot Sancho Panse:- Sancho, jesteś moim przyjacielem?- Już nie! Starczy! Dość. Dalej, do bab jedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Śmieszne to nie jest ale pokazuje jak drogówka dba o nasze bezpieczeństwo. https://youtu.be/X4BcB10oqjg Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Idealne by pozbyć się nieproszonych gości z łowiska http://www.sadistic.pl/zabawa-zdalnie-sterowana-glowa-aligatora-vt375641.htm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Śmieszne to nie jest ale pokazuje jak drogówka dba o nasze bezpieczeństwo. https://youtu.be/X4BcB10oqjg A to mnie akurat nie dziwi.... Znam z doświadczenia Człowiek robił w życiu różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=znDw4iSEObQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Hmm, a widział ktoś już projekt nowego loga UE? Rozważają jeszcze dodanie stopki "Welcome" Można sobie pozwolić na gram niepoprawności politycznej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Z życia wzięte. Pacjentka do Pulmonologa:- Pani Doktor, pamięta Pani moje wyniki spirometrii. Są bardzo złe?- Ma Pani niską wydolność wysiłkową i zmniejszoną objętość. ...- No właśnie bo ja chciałam takie zaświadczenie, że w balonik dmuchać nie mogę ... Konsternacja na korytarzu, Lekarkę zatkało na minutę. Pacjenci chichoczą... Czego ludzie nie wykombinują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobaltus Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) wykład z ichtiologii student pyta profesora: - Panie Profesorze jak rozpoznać wiek ryby?[P]- po oczach kolego, po oczach..- po oczach? ja to? jakaś nowa metoda?[P]- otóż nie taka nowa,po prostu im dalej oczy są od ogona tym ryba starsza... Edytowane 1 Września 2015 przez Cobaltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Widzicie jakie mają powykręcane nogi? To dla tego,że nie noszą tornistrów tylko torebki wypchane podręcznikami na jednym ramieniu ...o dzieci trzeba dbać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Czepiasz się. Dla mnie jest git. Edytowane 1 Września 2015 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Tydzień temu, na rybach, śmigał nad Wisłą dron. Oczywiście w głowie zaraz głupie pomysły, których (wiadomo) i tak się nie zrealizuje, a tu proszę, taki filmik. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SrzU-MMBGIM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Tydzień temu, na rybach, śmigał nad Wisłą dron. Oczywiście w głowie zaraz głupie pomysły, których (wiadomo) i tak się nie zrealizuje, a tu proszę, taki filmik. Darek dzisiaj też był . Łowiłem na lekko i nie miałem czym go zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Szkoda, taka pamiątka Ci uciekła, no i jakie zdjęcie by było w "przyłowy 2015". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi