tofik Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Del Toro-wydry wymiatają,w przeciwieństwie do tej pani na drugim filmiku hahhaha Edytowane 3 Września 2015 przez tofik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Del Toro-wydry wymiatają,w przeciwieństwie do tej pani na drugim filmiku hahhaha Pania poduszki powietrzne uratowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Edytowane 4 Września 2015 przez anpart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) No cóż... Rosja https://www.youtube.com/watch?v=sVIj8GBZojI Wchodzi facet do ortopedy i mówi:- Panie doktorze, mam problem.- Tak, słucham?- Od kilku dni mam taki sam sen.- Jaki?- Leżę sobie w łóżku, gdy nagle do mojej sypialni wchodzi 5 cudownych seksownych kobiet, podchodzą do mnie i zaczynają mnie rozbierać i mają ogromną ochotę na dziki seks.- I co dalej?- Wtedy ja wstaję i wyrzucam je wszystkie za drzwi...- No, ale ja jestem ortopedą. W czym mogę panu pomóc?- Połam mi pan ręce... Edytowane 4 Września 2015 przez coma 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobaltus Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Cobaltus pewnie się spieszy ze sprzedażą, bo jeszcze kilka lat temu ta dziura wyglądała tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobaltus Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Cobaltus pewnie się spieszy ze sprzedażą, bo jeszcze kilka lat temu ta dziura wyglądała tak bo cholerni sąsiedzi-spławikowcy ciągle kopią te swoje robale... Edytowane 4 Września 2015 przez Cobaltus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 https://www.facebook.com/516513241744056/videos/683831435012235/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Catfishing Edytowane 6 Września 2015 przez Woytec 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 pobawcie się http://flappyplane.net/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 hehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Kochanie, nie jesteś zadowolona z prezentu? (zapytał mąż swoją lubą)- Niespecjalnie.- No, ale wydałem na niego 700 złotych.- I tak mi się nie podoba.- Kochanie, ale to na prawdę wysokiej klasy sprzęt.- Do cholery, przecież to wędka! Wiesz, że nie wędkuję.- To może chociaż mi się przyda. Pływając dziś rano kolo 11 po zatoce kajakiem zdołałem usłyszeć znajome dźwięki: "allah jest wielki , śmierć wszystkim niewiernym". w oddali ujrzałem dryfującego araba, jednak po chwili jego głos zaczął jak by zanikać pod wodą ze względu na ciężkie materiały wybuchowe, które miał na sobie."Jeśli nie pomogę mu natychmiast z pewnością utonie" - pomyślałem. Będąc odpowiedzialnym dorosłym Polakiem znającym prawo i nauczonym by pomagać tym w potrzebie zdecydowałem się powiadomić: Policje, Urząd Imigracyjny, Straż Wybrzeża i Straż Pożarną. Teraz jest godzina 16, arab utonął a nikt z wyżej wymienionych nawet nie zainteresował się sprawą....Powoli dochodzę do wniosku ze zmarnowałem te 4 znaczki pocztowe.... Edytowane 7 Września 2015 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Tak sobie zerknąłem dzisiaj na Cafe i to chyba kolejny dział, który pójdzie pod nóż ................. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi