Prawie30 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Pozdrawiam zatem i miłego wieczoru życzę Przy okazji, w mieszkaniu mam rolety, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 I ja życzę miłego wieczoru, pozdrawiam. A co do tych rolet ... trzeba bardziej uważać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Nie smieszne, ale foto mi sie podoba A ten na muchy jak znalazl 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 @Anpart - przerażające. Niestety prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Przypominam że jerkbait jest wolny od polityki Edytowane 23 Września 2015 przez milupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 - Mamo Czy łatwo jest dotrzymać tajemnicy??- Nie wiem córeczko, nigdy nie próbowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Przypominam że jerkbait jest wolny od polityki To nie polityka, to idiotyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Panowie Modowie - to jest Cafe' , czyli knajpa, tu się gada głośno i o wszystkim, czasem ktoś z kimś da sobie po zębach. Policja jest potrzebna w ostateczności, inaczej zostaną tylko tematy o dupie i ... firance.PS. przynajmniej połowa dowcipów ma podteksty polityczne lub religijne - czy tylko polityka wewnętrzna PL podlega moderacji?? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Spotyka się dwóch przyjaciół. Jeden z nich jest od niedawna żonaty.- Dlaczego nie chodzisz już na ryby?- Żona mi nie pozwala.- Spróbuj zrobić tak jak ja. W piątek przygotowuję sobie sprzęt wędkarski i chowam go w piwnicy. W sobotę rano kiedy wstaję z łóżka, odkrywam kołdrę i patrzę na cielsko mojej żony, i mówię:- I to ma być moja żona? Taki hipopotam?Wtedy zaczyna się awantura, ona wygania mnie z domu, a ja zabieram sprzęt z piwnicy i idę nad rzekę. Wieczorem wracam do domu z rybami, żona jest zadowolna i godzimy się do następnej soboty... Spróbuj tej metody!Świeżo upieczony małżonek przygotował wszystko za radą przyjaciela. Wstaje rano w sobotę, odkrywa kołdrę pod którą śpi naga małżonka i mówi:- A do diabła z rybami! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Może to nikogo z sympatyków PO nie urazi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ...ale powinieneś wyjaśnić co dla Ciebie oznacza skrót "PO"? może Postny Obiadek? lub Prawda Objawiona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Matka z plaży woła do kąpiącego się synka:- Jasiu! Nie wypływaj za daleko!- Dobrze mamo! Przecież płynę na nadmuchanej dętce!Matki to nie uspokaja i zwraca się do męża:- Idźi go wyciągnij na brzeg, albo pilnuj w wodzie. Jego życie zaczęło się od pękniętej gumy i nie chcę, żeby tak się skończyło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jest jeden sondaż gdzie 100% społeczeństwa opowiedziało się za PO.-wycierasz dupę PRZED czy PO? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Może to nikogo z sympatyków PO nie urazi Zebys sie nie zdziwil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Jeśli dowcip nieodpowiedni, proszę moda o utrącenie względnie wcześnie. Do sedna zatem: Jak sprawić aby kobieta krzyczała jeszcze przez pół godziny po orgazmie?To proste. Wystarczy wytrzeć przyrodzenie w firankę Ja nie mam firanek, jeno rolety To chyba przerąbane ... ................się kurna obudziłem! Edytowane 24 Września 2015 przez Fatso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mogło być gorzej. Żaluzje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Tym czasem w Niemczech 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 - Jaka dzisiaj woda? - pyta Franek Kowalskiego, który łowi już od świtu.- Znakomita! Ryba ani myśli z niej wyłazić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi